Admin povzročil kaos – skupino “Za otroke gre” prestrašeno panično zapuščajo člani

Velik kaos neslutenih posledic je včeraj pretresel skupino “Za otroke gre !”. Admin je , kot pravi dobronamerno, objavil članek, ki je že v naslednji minuti sprožil poplavo komentarjev ter nekaj urne burne reakcije, ki so eskalirale….

Epilog – nekaj urne burne komentatorske debate članov skupine so pripeljale do izključitve admina iz skupine zaradi muslimanskega imena, a tudi prestrašenega paničnega bega v neznano večjega dela članstva….

Na včerajšnji on lajn facebook konferenci za člane skupine “Za otroke gre !” so člani skupine z navdušenjem sprejeli 2 urno predstavitev aktivističnih pred referendumskih dejavnosti Aleša Primca in Metke Zevnik.

Komentarji zanosa in pohval so, namenjeni Primcu in Zelnikovi, deževali. Admin skupine je po 2eh urah hvalospevov ocenil, da je napočil čas dviga stopnje komentiranja v neslutene višave in na zid je dodal povezavo članka nekega relevantnega Novatv24 medija.

Besedilo članka, v katerem je v centru Ljubljane štiristo sirijskih beguncev posililo starko zgolj zato, ker je priznala, da je Slovenka, je izzvalo burne reakcije med člani skupine. Admin je bil zadovoljen. Primc tudi. Zelnikovi je že teklo proti kolenom.

A po uvodni euforiji, skakanjih po tipkovnicah in salvah jeze v raznih znanih in neznanih jezikih je sledil šok.

Minka Česar iz Río Negra je ravno odprla Guglov prevajalnik, da bi predstavila svoje razmišljanje nad tem jugokomunističnim dejanjem iz članka, ko je opazila, da je povezavo članka objavil, ne več ne manj kot – admin.

Sem htela copy paste my odgovor na to grozno kar se dogaja v Slovenija, ko sem videla kdo je author of that post. Nisem mogla verjamem – muslimanski terorist piše po naša skupina !

Takoj sem mu napisala u replay dol – “Greš nazaj od kod si prišel,ti islamski terorist! Ne boš v naša Slovenija!“, je pojasnila svoj buren odziv Minka v pestrosti slovenskega jezika zaradi katerega smo v uredništvu morali najeti kriptografa.

Po tem Minkinem komentarju je v skupini nastala popolna zmeda. Šok in nezaupljivost sta se širili s svetlobno hitrostjo med elitnim članstvom skupine, komentarji so padali en za drugim, caps lock je prevzel dominacijo na strani skupine.

– “Ne želimo nobenih Adminov, Ahmetov, Muhamedov in ostalo muslimansko svojat v naši skupini.Marš nazaj v Indijo!“, je komentiral Boštjan iz Starega trga, ki je prejel tudi največ všečkov.

– “Joj mati božja, Židi so nam napadli stran“, je stipkala Marija iz Brezja.

– “Najprej me je zživciral naš farski župnik, ko mi je v nedeljo prvič prepovedal vstop v cerkev, na mašo. Da naj snamem ruto, če ne ne morem noter. Nisem nuna, ruto pa, kot nune nosim iz verskih razlogov.Zdaj pa še ta Admin.Kdo je tega stvora pustil k nam.Marš v Indijo,banda barbarska.Tukaj je Slovenija!“, pa je natipkala Francka iz Kokošjega Dola.

– “Prodajam Golf 2, 1.6 dizla, golta olje kot Metka z. Original Švabo- ni TAS! In da, jebem ti jaz mater muslimansko!“, je zapisal uporabnik SL1941.

Tako so se komentarji žaljivih vsebin nizali eden za drugim, padale so grožnje, tudi s smrtjo, člani so zapuščali skupino. Zmeden admin je poskušal pojasniti, da priznava, da je Slovenec, a ga je razjarjena druščina trgala kot hijene, ko popadejo ranjeno gazelo.

Naposled je admin skupine “Za otroke gre !” priznal poraz in čeprav Slovenec, katolik naspan 1100 letnega sna, zapustil skupino.

A tragedije za skupino tukaj še ni bil konec, saj se je tudi večinski del članstva kolektivno prestrašeno odjavilo iz skupine in brezglavo zbežalo čim dlje od – admina.

Med njimi tudi več kot polovica komentatorjev plačancev, ki je tako ostalo brez službe, iskajoči psihiatrično pomoč, obenem pa so bili prisiljeni spremeniti veroizpoved in spolno usmerjenost.

Očitno je postalo, da bo ta tragičen dogodek pustil trajne posledice Slovenskemu narodu, ki se še vedno ni opomogel od vsakodnevnih napadov komunističnega režima in Pahorjevih predvolilnih tv spotov.

Aleš Primc in Zelnikova, sicer tudi zastopnika istospolnih duhovnikov brez otrok v skupini “Za otroka gre !”, sta sicer priznala, da jima ni jasno, kako je uspelo adminu se infiltrirati v skupino, a da sta že ukrepala in spremenilaa varnostna gesla iz “nevemkajpijehudič” v “zadetidoamena”.

Ali bo to dovolj za preprečitev popolnega razpada skupine “Za otroke gre !” je vprašaj za milijon dolarjev ?$

Pred zaključkom redakcije pa smo bili obveščeni, da je iz praktično istih razlogov, torej zaradi terorističnega napada admina skupine, sodelovanje in članstvo prestrašeno panično odpovedalo tudi večina članstva FB skupin “Slovenija zavaruj meje” in “STOP migrantom v Slovenijo”, z enakimi posledicami za člane, kot v skupini “Za otroke gre”.

Don Marko M

FB Za otroke gre (blog Don Marko M)

7 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Admin povzročil kaos – skupino “Za otroke gre” prestrašeno panično zapuščajo člani

  1. Se mi je kar zdel,da pop,pa Sulejman,pa Mikijev zabavnik,nikakor ne povedo vse resnice!Indijce so vsi zamolčal,mati souzna!

  2. Dobra satira 😀 Spomnim se prvega vala sovražnega govora in hujskaštva iz 2015. Besedo komunist je zamenjala beseda migrant in žaljivko ‘čefur’ druga žaljivka ‘kozojebec’. Kar je bilo najbolj šokantno-ljudje ki so na medmrežju (twitter,FB,Instagram) lepili slike svojih mačk, ptic in rož so preko noči postali največji ljudomrzneži in protisirijski hujskači. Prednjačila pa je neko kvazi domoljubna spletna skupina Slovenija zavaruj meje. No, nekateri smo ohranili trezne glave in s paketi oblačil ter konzerv pomagali beguncem v kampih na Šentilju in Dobovi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.