Valentina iz Ljubljane vztraja – “Oče mojega otroka je Jezus Kristus !”

Valentina iz Ljubljane zase pravi, da je povsem običajno slovensko 23 letno dekle, ki obiskuje teološko fakulteto, se rada lepo oblači, raziskuje svet, obožuje žgance, posluša Atomik harmonik, Saško Lendero in Wernerja, z bratom, sestro in staršema pa vsako nedeljo obišče mašo v bližnji cerkvi…..

Lansko leto je preko študijske izmenjave prvo polovico leta preživela v Španiji, tam spoznala svojega fanta Juana Lopeza, a se je po izteku izmenjave vrnila v Ljubljano. Razmerje sta nadaljevala na daljavo, skupaj sta preživela tudi dopust avgusta in še njegov obisk pri njej v Ljubljani.

Minuli teden pa je Valentini, med rednim letnim ginekološkim pregledom, njen ginekolog dr. Samo Mrfi naznanil, da je v tretjem mesecu nosečnosti. Kot pravi Valentina jo je novica doletela povsem nepripravljeno, a se je hitro zbrala in odločila novico takoj predstaviti svojim domačim.

Bili so veseli, a tudi tečni obenem, saj sta tako mati kot oče želela vedeti, kdaj se je to zgodilo. In tako sem jim povedala resnico.

Da se je to pač zgodilo tistega večera v začetku decembra, ko je prijateljica Monika praznovala rojstni dan, punce smo pač imele ženski večer. Bili smo v lokalu tam ob ljubljanici, pila sem wisky, vsakega drugega sem mešala z red bullom, da mi ne bi bilo slabo, a sem po par urah začutila potrebo po svežem zraku in sem stopila pred lokal pokaditi enega.

Ne vem od kod, ampak tam zunaj se je naenkrat pred menoj pojavil angel, mi položil roko na ramo in rekel, da ima zame sporočilo od Jezusa Kristusa, da sem izbrana, da bom nosila in rodila njegovega otroka, potem mi je rekel še “postala si bogata” in že ga ni bilo več, sama pa sem se vrnila v lokal.

Dvoma torej ni – bila sem izbrana in zdaj nosim še nerojenega otroka, katerega oče je Jezusa Kristus.”

Kot pravi, so jo njeni domači takoj po njenem pojasnilu navdušeno podprli, jo podpirajo, svojega navdušenja pa ni skrivala niti Metka Zevnik, ki je Valentinina mentorica v skupini “Za otroke gre !”.

To je čudež. Valentini bomo v naši skupini omogočili vso podporo, tudi krst otroka preko vrste. Si vi sploh predstavljate kaj to pomeni – cel svet bo govoril, da je Jezus zaplodil Slovenko. A se sploh zavedate vse te silne prepoznavnosti za Slovenijo. Nikoli več nas ne bodo zamenjali s Slovaško“, je vidno vzhičena pojasnjevala Zevnikova.

Očitno so vsi veseli ob tej novici, razen Valentininega fanta Juana, ki je, kakopak čisto po moško, izrazil dvome in prav moral povedati svoje.

Ne, ne verjamem njeni zgodbi. Nazadnje sva imela z Valentino spolni odnos septembra lani, ko sem jo obiskal v Ljubljani, ko sva zadnji dan mojega obiska tudi zaključila najino razmerje, čeprav je svojim staršem govorila še naprej, da sva še vedno skupaj. Drugače pa jaz dobro vem, kdo je ta Kristus, njegovo pravo ime je Miha Kristus“, je pojasnil Juan.

Valentinin ginekolog, dr. Samo Mrfi, je ob bok njenemu pojasnilu dodal zgolj, da se sicer zaveda njenega pojasnila, a tega ne more ne potrditi, ne ovreči, da pa bo na željo z veseljem opravil DNK test ob porodu.

Don Marko M

Nosečnica (blog Don Marko M)

9 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Valentina iz Ljubljane vztraja – “Oče mojega otroka je Jezus Kristus !”

  1. hoj
    Pred leti je neka ženska tam okoli Iga najvila javnosti, da je rodila novega Kristusa.
    Edin rezultat je bil, da se je omenjena, lepo zredila. Pred tem je baje bila bresposelna?
    čaobao

  2. “Oče mojega otroka je Jezus Kristus !”

    To ni takšna redkost. Zadnjič, po eni burni noči, je ena ženska tudi mene imela za boga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *