“Pravico biti pozabljen” zahteva od iskalnika Google tudi 2017 slovenskih politikov

Tik pred koncem leta smo iz zaupnih virov v podjetju Google pridobili informacijo, da je na njih administracijo, na osnovi EU zakonodaje, prispel zahtevek za izvedbo pravnega posega “Pravica biti pozabljen” od skupine državljanov poimenovanih “Evolucionarji Slovenije”….

Da so prejeli isto zahtevo od skupine “Evolucionarji Slovenije” so nam potrdili tudi v administracijah preostalih iskalnikov Firefox, Opera, Bing, Yahoo, itd., kakor tudi iz socialnih omrežij Facebook, Youtube, Linkedin, Blogger in Twitter.

Zadeva mogoče niti ne bi bila vzbudila toliko zanimanja, saj se za “Pravico biti pozabljen”, določeno po direktivi sodišča Evropske Unije leta 2014, odloča vedno več evropskih funkcionarjev, pa tudi kriminalcev iz vseh članic EU, a tokrat ime skupine skriva slovenske državljane v sebi. Posebne državljane…..

V administraciji GOOGLa zahteve skupine “Evolucionarji Slovenije” sicer niso želeli preveč komentirati, navedli so le, da so podpisniki te zahteve vodje in še živeči člani slovenskih političnih strank, od DEMOS, LDS, SLS, SD, SDS, SNS, NSi, DeSUS, Zvezništvo SLD, večinski del članov SMC in ZL ter neodvisnih poslancev, kakor tudi predstavnikov slovenske RKC, ki so ali še upravljalsko delujejo zadnjih 26 let v javnem življenju Slovenije.

Med podpisniki zahteve “Pravica biti pozabljen” so tudi Kučan, Bratušek, janša, Peterle, Bavčar, Jelinčič, Novakova, Rode, Zidar in vsi ostali člani že omenjenih strank, skupaj njih 2017, skupino “Evolucionarji Slovenije” pa vodi prvo podpisani Borut Pahor, sicer predsednik Slovenije, ki je pred dnevi že napovedal vnovično kandidaturo za vnovičen predsedniški mandat.

Da je 2017 slovenskih politikov dejansko ustanovilo svojo skupino “Evolucionarji Slovenije” za potrebe uveljavljanja EU “Pravice biti pozabljen” pri spletnih iskalnikih in socialnih omrežjih po svetu, so nam potrdili tudi v PR službi kabineta predsednika Boruta Pahorja, kjer so nas za informacijo več napotili napotili na predsednikov naslov.

Po dobrih 32 urah si je predsednik Borut Pahor le vzel nekaj svojega dragocenega časa in pojasnil okoliščine, ki so privedle do združenja 2017 slovenskih politikov v tej zahtevi.

Da, s kolegi smo se združili v posebno skupino za enoten nastop pri uveljavitvi EU “Pravice biti pozabljen”. To smo bili prisiljeni storiti, saj je vsako leto hujše, vsako leto nas “Evolucionarje Slovenije”, heroje slovenske pomladi, osvoboditelje, osamosvojitelje, ki smo omogočili nesluten razvoj te države, sovraži vedno več državljanov.

Zdaj so nas začeli sovražiti že tudi tisti državljani, ki so nas goreče podpirali na plebiscitu. Na položaju se ohranjamo le še v zahvalo zaposlenim v JS, ki morajo po dolžnosti glasovati za nas na volitvah, ker smo jim zagotovili službe, nekaterim še ostale bonitete, tudi upokojencem.

Vedno več državljanov nas obsoja, da smo izdajalci slovenskega naroda, da smo razprodali našo državo, da smo zadolžili državo v 25ih letih 10x bolj kot Juga v 50ih letih, da namerno ustvarjamo kregarije med državljani da se ja ne bi poenotili, da lezemo tujcem v anus, da namerno uničujemo gospodarstvo, kmetijstvo, socialo, šolstvo, zdravstvo, ustvarjamo reveže, izbrisane, da smo ceneni lopovi….

Pa da poustvarjamo našo nekoč zmagovito NOB zgodovino in poveličujemo okupatorja, da postavljamo narodnim izdajalcem, pomočnikom okupatorja v NOB spomenike, pa da njih okostja izkopavamo in jih zakopavamo skupaj s heroji, borci, NOB osvoboditelji, da bi tako izničili njih pomembnost.

In še da preprodajamo orožje, prenašamo milijarde ljudstva na svoje račune na nekih otokih, da ščitimo lopovske bankirje ter naše tajkune, skratka, same grozote in neresnične obskurnosti si izmišljuje v obtožbah na naš račun vedno več naših sodržavljanov.

Zahtevniki, podpisnike te pobude “Pravica biti pozabljen” se strinjamo, da si ne moremo dovoliti, da državljani takšne zadeve objavljajo po širnem spletu in tako beležijo sodobno zgodovino Slovenije po svoje. A se sploh zavedate, da to berejo ljudje po celem svetu, ki si lahko o našem 26 letnem delu ustvarijo povsem napačno mnenje ?

Ker z našim delom želimo in moramo nadaljevati tudi po naslednjih volitvah, takšne neupravičene in neresnične obtožbe pa nas prikazujejo v drugačni luči, smo se odločili za uporabo EU “Pravice biti pozabljen”, saj izpolnjujemo vse določene kriterije odredbe sodišča Evropske Unije v ta namen, kar pomeni, da po naši oceni delovanje “Evolucionarjev Slovenije” v slovenskem političnem prostoru v zadnjih 26ih letih ni nikoli in nikakor postreglo z nobenimi finančnimi prevarami, neprimernimi ravnanji v poklicnem okolju, kazenskimi ovadbami ali neprimernimi vedenji izvoljenega ali neizvoljenega državnega uradnika v javnosti.

In samo v takšnih zapisih bomo dovolili obstanek svojih imen v spletnih brskalnikih in socialnih omrežjih, za vse ostale omenjene obtožbe državljanov pa uveljavljamo “Pravico biti pozabljen”, kar pomeni, da bodo iskalniki in socialna omrežja, v zaščito naše osebnosti, izbrisali in povsem odstranili ves neupravičen in negativen bes državljanov na naš račun in takšni rezultati ter informacije, ki bi nas prikazovali v kaj drugačni, kot pozitivni luči, v bodoče sploh ne bodo več nikomur dosegljivi na spletu. Zgolj uveljavljamo demokratično izglasovano EU “Pravico biti pozabljen, do katere smo upravičeni”, je v zapisanem pojasnil predsednik Borut Pahor.

Neuradno so se za pritožbo spletnim iskalnikom in uveljavljanjem EU “Pravice biti pozabljen” odločili tudi v Hribar Miličevi GZS, kakor tudi Kuštrinovem FIDES, Štrukljevem KSJS, ter Semoličevem ZSSS sindikatu, povsem resno pa namerava “Pravico biti pozabljen” spletnim iskalnikom in socialnim omrežjim naložiti v izvedbo, za Slovenijo, tudi preko polovice državljanov.

Don Marko M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *