Papež Frančišek – “Bolje biti ateist, kot hinavski katolik !”

No ja, že leta lepo razlagam, da slovenski katoliki niso kristjani, zdaj pa se je oglasil še vrhovni vodja RKC, ki je ne le potrdil mojo ponavljajočo navedbo, pač pa jo je dopolnil na najbolj možen iskren način….

po zahtevi, da začnejo katoliki uporabljati kondome, je bil Papež Frančišek spet v direktnem iskrenem elementu……

tokrat je na jutranji avdienci temperamento prijavil – “Bolje biti ateist, kot hinavski katolik“…….

In dodal – “Obstajajo taki, ki pravijo, sem katolik, hodim k maši, mnogi pa bi morali priznati, da ne živijo krščanskega življenja…..Škandalozno je, da govorijo eno, delajo pa drugo.”

slovenski hinavski katoliki, ki tudi po papeževem niso kristjani, in ki se v svoji konzervativnosti že itak začnejo takoj križati, že ko samo slišijo “Frančišek”, so zgroženi nad to izjavo svojega vodje že začeli vpiti “Ne priznavamo tega papeža”….

obenem napovedali tudi bojkot nedeljskih maš v cerkvah, njih duhovniki pa, da bodo nedeljske maše spremenili v “Survivor”, live kakopak….

Frančišek, ti kar nadaljuj…..iskreni ateist(i) te razumem(o)……v naslednji avdienci lahko rečeš tudi kakšno o onesnaževanju zraka z zvonenjem cerkvenih zvonov……

Don Marko M

1 pred teboj je povedal za zapis “Papež Frančišek – “Bolje biti ateist, kot hinavski katolik !”

  1. Če zvoniš, zvok zvonov ( longitudinalni .. zvočni val) odpihne vse kar so Frančiškovi kooperanti naškropili. Eh, hebi ga, zgolj špekulacija …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *