Hejterji beguncev končno dosegli, da bodo begunci ostali v Sloveniji

Čas, da si po dobrem mesecu ogledamo, koliko škode so že povzročili sovražni omejeni pljuvači beguncev/migrantov ostalim sodržavljanom in državi. V nadaljevanju bom te hejterje beguncev/migrantov označeval z “žičarji”, v izogib rabe sočnejših izrazov zanje…..

Zdaj je že jasno – Slovenija bo sprejela, nastanila in zadržala 20 – 30.000 beguncev/migrantov letno. Najmanj. In vse to so dosegli izključno – “žičarji”.

“Žičarji” so povzročili, da se zdaj in v bodoče begunce/migrante dejansko zadržuje v naši državi za nedoločen čas.

“Žičarji” so namreč s svojimi zahtevami po žiletkasti ograji in popisu vsakega begunca, s svojima voditeljema janšo in jelinčičem, pa še SLS, zahtevali tudi begunsko kvoto in jo tudi dobili. Postavitev ograj je bila namreč sestavni del sprejetja begunskih kvot.

Vse to pa pomeni le eno – begunci/migranti bodo zdaj ostajali v Sloveniji.
Ker so ravno tej “žičarji” to zahtevali. Zahtevali so, da Slovenija sprejme EU begunsko kvoto. Žiletkaste žice, popise beguncev, posledično izpolnitev begunske/migrantske kvote, po tem zaporedju so zahtevali “žičarji”. In zgolj njim v zahvalo bo zdaj imela Slovenija begunsko/migrantska taborišča.

Zastonj smo se nekateri trudili jim razlagati, da je edini pravi način begunce/migrante zgolj spuščati, da prečkajo državo in gredo naprej svojo pot, ker je to itak njih edina želja. Pustiti ljudem svobodo izbire, svobodo gibanja in jim le pomagati na tej poti prečkanja, da jo izvedejo čim hitreje, s čim manj napori.

Jok, “žičarji” so, v svoji paničnosti strahov prividov, zahtevali ograje, policijo, vojsko s policijskimi pooblastili, popis vsakega begunca in kvote. Ker Slovenija je kao branik EU in mora braniti nje meje. Ker Slovenija mora biti nemški hlapec.

Ali kot je rekel vodja “žičarjev” janša – “Kvote, ki jih je za posamezne države EU določila Evropska komisija, so korak v pravo smer”. In “žičarji” so to podprli, zahtevali in zdaj dobili. Prav, butci pač ostanejo butci.

In zaradi “žičarjev” bo zdaj Slovenija morala sprejemati med 20.000 – 30.000 beguncev letno in jih nastaniti po Sloveniji. Tudi če bodo hoteli begunci naprej, zdaj ne bodo več mogli, ker bodo po kvoti morali ostati v Sloveniji. Prav morali, prisilno.

No “žičarji”, ste ponosni na svoj dosežek ? Pa da ne pisnete več niti besede o beguncih/migrantih. Ali celo o domačih revežih. Zaradi ograj se uničuje naše kmetijstvo, turizem, gospodarstvo nasploh, gozdna divjad, uničuje se stotine družin, ki so prisiljeni živeti z direktnim gledanjem te mreže. Povzročili ste za vsaj 1 milijardo škode in še ni konec štetja.

Zdaj pa si odprite svojo turistično agencijo “Žičarji” in izpeljujte turistične vodene oglede okoli žiletkaste mreže, izkupiček pa podarite slovenskemu gospodarstvu, turizmu, ter tam živečim ljudem, že ker ste jim povzročili socialne težave.

Slovenija že pripravlja nastanitvene prostore za begunske kvote

Če še kdo ni vedel, naše MNZ je že v zaključni fazi priprave projekta vključevanja beguncev/migrantov v družbo, ki bodo v okviru dogovora z EU-jem v Slovenijo premeščeni iz Italije in Grčije. Poleg teh, katere bodo popisali takoj po prehodu naše žiletkaste meje.

Seveda pa naši parlamentarci ne dovolijo, da bi si katerega beguncev/migrantov lahko na svoj dom pripeljal kdo od državljanov, kot se to dogaja recimo v Avstriji, Nemčiji in drugod, kjer tem državljanom država potem tudi krije stroške za pomoč le tem.

Ne, naši parlamenatrci tega ne dovolijo, ker zakaj pa bi krili stroške za begunce tistim državljanom, ki bi jih nastanili na svojih domovih, in kateremu tako pomagali celo iz socialne stiske, če pa lahko parlamentarci poberejo ves dobiček in potalajo posle svojim tajkunom.

Tako je naš MNZ že objavil razpis za najem poslovnih prostorov na območju RS. Rok prijave na ta razpis, ki je sicer prvi, a zagotovo ne zadnji, je za to ponudbo 1.12.2015.

Pod pojmom “poslovni prostori” se v bistvu skriva pravilen izraz “begunsko/migrantska taborišča”. Ker se v razpisu poleg nosilne kvadrature od 12.000 – 15.000 kvadratov zahteva še prav specifične zadeve je že zdaj jasno, da je razpis pisan na kožo točno določenim.

A obenem je jasno tudi, da v naši mali podalpski nimamo ravno kaj preveč takšnih lokacij in tako ne bo čudilo, če bo glavnina beguncev/migrantov v bodoče recimo nastanjena v Slovenj Gradcu, Jesenicah….Vsekakor se ta begunsko/migrantska taborišča postavljajo za daljša obdobja.

Jasno pa je že tudi, da bo ta zgodba z zadržanimi begunci/migranti, katero so sproducirali zgolj in edino “žičkarji”, poskrbela za največje pranje denarja v Sloveniji od osamosvojitve.

Slovenija nima z begunci/migranti niti 1€ stroškov, profitira pa zajetne (izginjajoče) milijone v milijarde

Da so “žičkarji” s svojimi sovražnimi gonjami proti beguncem/migrantom v bistvu ustvarili poligon za milijonske zaslužke določenim posameznikom na ta račun verjamem, da se jim v sleposti sovraštva ni niti sanjalo kaj v resnici počnejo s takšnim obnašanjem, razen njih vodjem, ki so jih kot ovce peljali na sprehod, pa tudi verjamem.

A to je treba vedeti – Slovenija do sedaj ni imela in tudi v bodoče ne bo imela niti 1€ stroška na račun beguncev/migrantov.

Pač pa zgolj in edino profit, ki se bo akumuliral iz blagajne EU za te namene. Ja, enostavno povedano – za EU tej begunci/migranti predstavljajo zgolj biznis, legalno tihotapljenje belega blaga. A n epričakovati, da bodo parlamentarci te dobičke razdelili ljudem živečim ob živih mejah in gospodarstvu.

Slovenija je prve milijone iz blagajne EU, od do sedaj 116 milijonov, začela prejemati že kak mesec pred postavljanjem žiletkaste ograje, ki je bila ravno tako biznis izginulih provizij, saj so naši parlamentarci raje naročili žico za 12 € po tekočem metru, kot pa tisto konkurenčno enako za 2€ po tekočem metru.

Ko sta pred mesecem tako Erjavec, kot Mramor, razlagala, da bo državo vsak posamezen begunec/migrant, prosilec azila, stal državo letno 10.000 €, so ravno “žičkarji” skakali v zrak in seštevali, da je to več, kot država porabi za svojega državljana.

A jim obenem ni kapnilo, zakaj Erjavec in Mramor govorita “stal državo letno”. Poudarek na “letno”. Zakaj bi sploh seštevali stroške za begunca “na leto”, če pa nihče od njih sploh ni hotel ostati tukaj, in bi torej morali seštevati največ stroške za en dan za vsakega, dokler prehajajo državo ?

Dejstvo – slovenski parlamentarci so ocenili, da našemu državljanu, brezposelni osebi, prejemniku socialne pomoči, zadostuje dnevno za vse življenske potrebe (najemnina, elektrika, voda, hrana, garderoba, osebna higiena…) dobrih 7,41 €.

Da, prav si prebral/a – 7, 41 € ! Kako, kako potemtakem, za božjo voljo ali hudiča, sploh kdo utegne pomisliti, da bi parlamenatrci namenili vsaj cent več za begunce ?!

Dejansko je normativ, katerega določa EU za posameznega begunca/migranta – dnevno 15 € – a v to ceno so všteti tudi stroški plačil policije, vojske, medicinskega osebja, materialov, nastanitve, hrane, skratka vsega, kar je potrebno za begunce.

Bežna računica nam tako pokaže, da bo “vzdrževanje” posameznega begunca/migranta, ki bodo zdaj preseljeni iz drugih držav v naše nove najemniške centre, naneslo okoli 5500 € na leto.

In kam bo izginila tista razlika do napovedanih 10.000 € ? Pa Erjavec in Mramor imata zagotovo pripravljen odgovor tudi na to, če ju bo kateri novinar hotel presenetiti.

Zanimiv pa je tudi fenomen spremljana števila beguncev po poti. Če se številke beguncev/migrantov ujemajo celo pot na prehodih od Grčije, Srbije, Hrvaške, pa se z vstopom v Slovenijo naenkrat spremenijo za 15-20% navzgor. Kar od nikoder padejo. In potem se pri prečkanju Avstrije spet uskladijo s Srbijo, Hrvaško.

Medtem pa se nekateri državljani sprašujejo, kje v Sloveniji je ostala ta razlika. Pa nikjer. Ker jih sploh ni bilo. Slovenski tej 24 let isti parlamentarci so namreč izumili potvarjanje bilanc celo za davčne oaze, ne le za pridobivanje bruseljskih milijonov za begunce/migrante.

Ker bo vse plačano iz blagajne EU – po 6000 € za vsakega begunca/migranta takoj ob sprejemu + vsi nadaljni stroški “vzdrževanja – in le komu vse bodo padale v žep te milijonske razlike, bo treba izbrskati.

Zaenkrat na Balkanu na račun beguncev/migrantov največ zaslužili državljani Srbije

Naši parlamentarci zelo pazijo, da ja ne bi kateri od državljanov kaj zaslužil na račun beguncev/migrantov, razen njih izbrancev, celo grozili so po medijih, da ne sme nihče begunca/migranta niti zastonj peljati v svojem avtu, ker bo lahko oglobljen s par 100 €. Kar seveda ni res, a paničnim je itak vsaka grožnja razlog za totalno paniko vse naokoli.

Zato pa nobenih težav niso povzročali srbski politiki svojim državljanom, tako da si je na račun beguncev/migrantov dobro opomoglo na tisoče državljanov Srbije.

Srbija je namreč na Balkanski poti ravnala daleč najbolj modro od vseh držav do zdaj, saj so begunce/migrante sprejemali praktično kot – turiste. Sicer so jim mogočili zbirne centre in potrebno pomoč, a jih obenem tudi pustili, da gredo v mesto in zapravljajo za osebne potrebe.

Tako so begunci/migranti “pustili” v Srbiji povprečno po 50€ dnevno, v malo manj kot dveh mesecih 13.000.000 €, v kar pa niso všteti prevozi taxistov, ki so res že pretiravali z navijanji cen tudi po 3x in več. In seveda je in bo poleg tega Srbija prejela tudi iz EU blagajne pokritje stroškov za prav vsakega od njih, tudi v bodoče.

“Žičkarji” – zdaj pa le prijazno naprej do bodočih sodržavljanov beguncev/migrantov
Seveda bo v prihodnje ta potrošnja beguncev/migrantov po Srbiji upadla, zaradi manjšega števila le teh, predvsem pa zaradi dejstva, da bo po novem Srbija sprejemala le še begunce iz Sirije, Iraka i Afganistana, kar velja tudi za Hrvaško, ki pa bo sprejemala poleg še tiste iz Palestine.

Tudi Slovenija bo poslej sprejemala le še begunce iz Sirije, Iraka i Afganistana, ampak tem bo, kot že rečeno, dodano še sprejemanje tistih na račun kvot iz Italije in Grčije.

In slednji so obenem tisti, ki bodo tudi ostali v Sloveniji, v teh novih begunskih centrih oziroma taboriščih in večina njih bo integrirana v našo družbo, tudi s podeljenim državljanstvom.

Kar je prav, da se jim bo podelilo državljanstvo namreč. Potem bodo lahko povsem legalno, kot slovenski državljani, zapustili državo in se tako pridružili preko 150.000 našim migrantom, ki hodijo dnevno ali za daljše obdobje na delo v tujino.

“Žičkarji” so svoje dosegli in zdaj ko so, seveda pričakujem od njih spoštljiv odnos do beguncev/migrantov, za katere so zahtevali, da ostanejo pri nas. Pa nobenega tuljenja o prepovedi burk in podobnih kozlarijah.

Aja “žičkarji”, zdaj ko ste dosegli, da bodo begunci/migranti postali slovenski državljani je prav da veste, da se je zgodovina samostojne Slovenije začela z več letnim sprejemanjem preko 600.000 beguncev…..

Don Marko M

Razvoj Slovenije (blog Don Marko M)

1 pred teboj je povedal za zapis “Hejterji beguncev končno dosegli, da bodo begunci ostali v Sloveniji

  1. Pingback: strah je edina stvar, ki se množi hitreje kot zajci | stajliš fešn blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *