Tragedija – padla prva žrtev hibridne vojne v Sloveniji, komaj 31 letni SDS bot Janez Požigalski….

Pred tremi leti smo predstavili zgodbo uspeha, v kateri je Janez Požigalski na delih in nalogah SDS nabijalca minusov komentarjem bil končno povišan v avtorja komentarjev in tako dokazal, da za uspešno poslovno pot v naši mali podalpski ne rabiš, sploh akcijskih, diplom…..

Žal so se še enkrat več uresničile najbolj črne napovedi, da naglo rastoč uspeh prinaša neizbežen prosti pad v globino črnega vrtinca. Slovenija je dočakala prvo žrtev hibridne vojne, pričakovano….

31 letni Janez Požigalski, zadnja 3 leta prekarsko redno zaposlen v partiji SDS kot BOT 1 avtor spletnih komentarjev, ki je v hibridni vojni Slovenije bil junaške bitke proti komentatorjem, ki so v negativnem smislu predstavljali njegovega partijskega delodajalca, je izgubil čas v svoji poslednji bitki.

Z veliko žalostjo sporočamo, da je v večernih urah, pod težkim obstreljevanjem sovražnikovih sil, položil svoje junaško življenje na oltar domovine Janez Požigalski. Naj mu bo lahka slovenska gruda“, je bil prvi odziv iz štaba SDS na Trstenjakovi ob izgubi svojega borca.

Dolgo namigovane in pričakovane najbolj temačne napovedi vojaških analitikov, ki so zadnja leta opozarjali, da je le še vprašanje časa, ko bo padla prva žrtev hibridne vojne, ki je zadnje čase okupirala Slovenijo, so se uresničile.

Janez se je hrabro boril na več pomembnih frontah. V komentarjih pod članki na MMC je samostojno vodil prvo borbeno linijo za kar 7 različnih člankov na temo o 2.svetovni vojni, oblegal je zapise kar 32 blogerjev, ki neuki še vedno ne vedo, da partizani niso zmagali in da pred 1991 Slovenija sploh ni obstajala, saj jo je 1991 ustvaril Sveti duh.

Vedno pa bomo pomnili njegovo herojstvo, ko je v naši centrali na Trstenjakovi zmanjkalo elektrike in je Janez vseh svojih 900 lažnih profilov, za katere je bil zadolžen, vzdrževal s komentarji skoraj cel dan preko svojega mobitela“, so bili polni hvale na račun Janeza njegovi soborci.

Primer prve žrtve hibridnega vojskovanja v Sloveniji so prevzeli v obdelavo tudi kriminalisti in forenziki so po opravljenem delu izdali poročilo za javnost, da pa so imeli zahtevno delo, je potrdil tudi vodja skupine Tone Najdem :

Sprva smo sicer mislili, da gre za kakšnega bota NSi ali katoliške RKC, ki imajo zaposlenih največ prekarcev za hibridno vojskovanje na vseh forumih. A na mizi, ob tipkovnici računalnika, smo na krožniku našli dva kosa pehtranove potice. Domače. To je tipična prehrana SDS botov. Analiza je potrdila večjo prisotnost erythroxylum coce, kot pehtrana.

Kolikšen vpliv je imela pehtranova potica še raziskujemo, a sklepamo da to še ni bilo usodno za življenje, zgolj za podajanja nepovezanih komentarjev. Se je pa vse skupaj očitno zelo hitro zgodilo. Forenzična preiskava računalnika je potrdila, da je bila žrtev Janez Požigalski aktivna po slovenskem spletu v komentiranjih od 9 ure zjutraj, z občasnimi pavzami.

Še ob 19.05 je iz 48 lažnih profilov delil pluse in minuse komentatorjem na portalu MMC, med 20 – 20.15 je oddelal dve bitki na portalu Regionalobala, v katerih je razložil, da je Boris Popović osvoboditelj Kopra in velik podjetnik, ki je lahko za vse svoje uspehe, kot vsi Slovenci, hvaležen osvoboditelju Slovenije Janezu Janši.

Nato je ob 21 uri prišel v prvo bojno vrsto portala Nova24tv in se aktivno vključil v komentiranje članka “Prihaja nova prevara starih obrazov – Lista Marjana Šarca”. Kaj točno se je zgodilo z žrtvijo ob 21.20, ko je oddal še svoj zadnji komentar, še vedno raziskujemo, neuradno pa lahko potrdimo, da je bil Janez Požigalski žrtev novega orožja sovražnika – argumentov, zdravega razuma, objektivnosti….Ne, ni imel možnosti preživeti….”….

Tone Najdem je še dodal, da je Janez Požigalski podlegel v hibridni vojni Slovenije žal dejstvo in vzorčen primer, kateremu bodo sčasoma sledili tudi ostali človeški komentatorski boti, katere že nadomešča umetna inteligenca, ki pa se žal ni pripravljena podrejati direktivam partijskih central in pričakovati je še dosti več žrtev.

S to ugotovitvijo se delno strinja tudi Branko Grims, vodja SDS gverilnega botovskega polka “Patriot raspaljot”, ki razočaranja nad izgubo enega boljših gverilcev Janeza ne skriva in skrušeno dodaja :

Janez je bil odličen borec, kamerad, ponižno predan vodji, slava mu. Po naši oceni trenutno Slovenijo brani naših okoli 100 tisoč hibridnih osamosvojiteljev, ki bodo čez pet, šest let izpolnili vse pogoje za odhod v hibridno pokojnino in v parlamentu moramo doseči, da se tem našim borcem pokojnina ne bo izplačevana s hibridnim, pač pa pravim denarjem. Tudi Janez bi bil med temi zaslužnimi, žal se je končalo tako, ampak to samo potrjuje, kako pomembno se naša vojska žrtvuje za domovino….”

Tragična novica prve žrtve hibridne vojne v Sloveniji pa žal ni bila zaključek burnega dne iz slovenskih bojišč, saj je se je le nekaj ur po tem dogodku na najbolj komentiranem slovenskem portalu zgodilo pravo etnično čiščenje z izbrisom preko 8 tisoč komentarjev, kar je po dostopnih statistikah eden najhujših zločinov v novejši zgodovini Evrope in ga bo sodno obdelovalo Haško sodišče za hibridne zločine, ki bo do leta 2029 izreklo prve sodbe zaradi prekomernega komentiranja in kršenj običajev hibridne vojne.

Don Marko M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *