SDSov nabijalec minusov komentarjem končno povišan v avtorja komentarjev

Potem, ko je Jajo Brezjajčni v Dublinu na kongresu Ekonomsko Propagandnega Programa (EPP) v pristni angleščini, ki se od tiste Blond Mortajm razlikuje le v postavitvi vejic, celemu svetu odkril UDBAško skrivnost, da so muther Merk, papa Barozo in njuni otročki dije komisars navadna post komunajzarska banda, je dobil napad ljubezni do svojih zaposlenih…..

Iz zanesljivega vira, katerega ime bom, zaradi poklicne etike, skrbno hranil pred javno objavo vse dokler mi kdo za ta podatek ne dostavi gratis vrčka piva, je namreč v uredništvo bloga DMM prikapljala informacija, da je Jajo Brezjajčni, po 10ih letih, povišal položaj enega svojih zaposlenih v partiji SDS.

Kot navaja vir gre za pravo razodetje čudeža, saj je zdaj povišan kader skočil iz 15ega mesta plačne lestvice direkt na prvega v vsega nekaj pičlih mesecih, kar se tej stranki še nikoli prej ni moglo zgoditi.

Srečnež, ki je svoj naziv Bot 15 spremenil v Bot 1, Janez Požigalski, je tako iz povsem običajnega nabijalca minusov vsem komentarjem, ki so v negativnem smislu predstavljali njegovega partijskega delodajalca, napredoval v najvišji možni rang in ima sedaj polna pooblastila da lahko, poleg minusov, pušča tudi cele komentarje skladno z navodili stranke.

Svoje navdušenje do novega statusa Bot 1, je Janez Požigalski ekskluzivno predstavil tudi uredništvu tega bloga :
Ko sem se vpisal v stranko zaradi zaposlitve, vsega tega nisem predvidel, a sem se hitro privadil. Nabijanje minusov je sicer sodobna služba, dobro plačana in zahteva veliko mero koncentracije.

Dnevno sem bil sposoben nabiti tudi po tisoč in več minusov, in vse, kar sem pogrešal, je bila le kreativnost, ampak evo, zdaj bo tudi tega dovolj.

Brez zadržkov pa je Požigalski spregovoril tudi o nevarnostih novega delovnega položaja :
Tisti bolj izkušeni kolegi so mi svetovali mero pozornosti, kajti lahko se zgodi, da začnete verjeti v to kar pišete, kakor tudi, da se vživite v osebe, katere si izmišljate. Evo, recimo moj prijatelj iz Zgubljenega Dola je tako dolgo delal na osebnosti upokojenke iz Roza doline, da je na koncu pristal pri psihiatru. In še danes zahteva, da ga nagovarjamo z “teta Štefka“. “

Znanstveniki opozarjajo – strankarski Bot-i bodo do 2033 pametnejši od človeka

Nekako vzporedno novici napredovanja Janeza Požigalskega pa je plasirana tudi novica svetovnega znanstvenega raziskovalnega centra “No brain, no pain”, ki razgalja rezultate nekaj letne raziskave in obenem napovedujejo prihodnost na področju spletnega komentiranja.

Znanstveniki tako ocenjujejo, da bodo strankarski Bot-i v naslednjih 20ih letih postajali vse inteligentnejši, ter da bodo celo razumeli, kaj govorimo, se učili iz izkušenj, se šalili, pripovedovali zgodbe, sposobni naj bi postali celo flirtanja.

Znani futurolog Ray Kurzweil velja trenutno za vodilnega svetovnega strokovnjaka na področju strankarske inteligence, zelo popularna pa je njegova ideja singulariteta, to je trenutek v prihodnosti, ko bodo ljudje in strankarski Bot-i na isti stopnji zavesti in inteligence.

Ray dodatno ocenjuje celo, da nas bodo osebe, zadolžene za puščanje komentarjev na novice o njih strankah prehitele in da bodo celo opravile z Turingovim testom, v katerem morajo pokazati inteligentno obnašanja primerljivo tistemu človeškemu.

Mreža umetne inteligence, katero so ustvarili slovenski politiki in kjer sds prepričljivo vodi, je zares impresivna“, pravi Ray in dodaja :

V kolikor bodo strankarski Bot-i nadaljevali s puščanjem komentarjev s to progresijo, potem je neizbežno, da se bodo v nekem trenutku začeli zavedati samih sebe.

Naslednji korak v razvoju strankarske inteligence bi bil, da jih ne bi več mogli razlikovati od nas samih, v nekem trenutku pa bi se lahko celo zgodilo, da bi postali inteligentnejši od človeka“.

Ja, bek to the fjučr je bek….

Don Marko M

BOT prihodnost spleta (blog Don Marko M)

2 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “SDSov nabijalec minusov komentarjem končno povišan v avtorja komentarjev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *