Prva Satanistična Cerkev v Sloveniji odpira svoja vrata – kot prvi v Evropi….

V samem evropskem vrhu je Slovenija po številu verskih skupnosti na število prebivalcev – kar 54 verskih skupnosti in 180 religijskih organizacij z neznanim številom članstva deluje po Sloveniji. Preveč verske svobode ? Kakorkoli že, ta neverjeten nabor bo poslej bogatejši za novo Cerkev sodobnih vernikov – Satanistično Cerkev….

Udeležili smo se tiskovne konference, na kateri je prisotne predstavnike sedme sile Lucifer von Licht, duhovni vodja in PR estetik Satanistične Cerkve (SC), že uvodoma pozdravil z besedami, da je “danes storjen pomemben demokratičen dosežek za svobodo veroizpovedi vsakogar, brez cenzure, na kar moramo biti ponosni, saj smo pridobili prvo mesto na površju za opravljanje svojih obredov“.

Da je bila izbrana ravno Slovenija za prvo SC v Evropi ni naključje, saj so analitiki te Cerkve že pred časom s pomočjo javnih anket prišli do rezultata, da se kar 75% državljanov Slovenije identificira s Peklom, kraljestvom Satana.

Satanistična Cerkev vrata svoje cerkve “El Diablo” odpira na stežaj od 15. avgusta z večjo slovestnostjo za javnost in medije na svojem radovljiškem sedežu Brezje 72a na Gorenjskem, nakar bo začela s svojim rednim obratovanjem, tudi z gradnjami svojih novih cerkva po Sloveniji.

Kot je poudaril Lucifer von Licht “sicer priznavamo, da je naša cerkev “El Diablo”, kjer bo otvoritvena slovesnost, črna gradnja, a verjamemo da ni nobene bojazni, da bi naši SC država tako postavljen objekt porušila, saj nas varuje Ustava RS, kakor tudi zakonodaja, po kateri bo SC naslednje leto avtomatično postala legalna gradnja“.

Ustanovitev naše Satanistične Cerkve tudi v Sloveniji ni prav nobena provokacija, pač pa povsem logično nadgradnja krščanske Biblije. Nihče, ki jo je prebral, ne more zanikati, da ima v le tej naš kralj Satan glavno vlogo, za razliko od neke nezanimive stranske vloge nekega obskurnega lika Jezusa Kristusa, ki živi le na račun našega kralja Satana, kar dejansko pomeni, da brez našega kralja Biblija sploh ne bi mogla biti nikoli napisana.

Zanimanje za svečano otvoritev naše hologramske cerkev na Brezju je enormno, zato bomo na ta dan izvedli tudi razstavo Hudičeva biblija tudi zato, ker so ljudje že siti bizarnih katoliških pravljic, želijo nekaj stvarnega in to jim naša SC daje. Napovedali smo sicer prevzem slovenskih vernikov RKC, a poudarjam, da ne gre za sovražni prevzem, pač pa zgolj za povsem naraven proces, saj je zanimanje slovenskih katolikov za našo Cerkev zelo naraslo, ker so se začeli resno spraševati, zakaj njih Bog pogosto brutalno kaznuje pripadnike njih Cerkve, nikoli pa ne ukrepa proti Satanu….

tako da jim ni bilo težko sešteti, da bodo pod okriljem naše Satanistične Cerkve dosti bolj zaščiteni pred neuravnovešenimi dejanji njih Boga in celo pred samimi seboj. Tudi slovenski katoliki so začutili naše iskreno poslanstvo, mi pa smo v njih prepoznali pristno Satanovo seme, naveličano pravljic o katoliški dobroti“, je temperamentno vedrega obraza hitel razlagati Lucifer von Licht.

Ne bodo pa, kot utegne kdo zmotno pomisliti, v članstvo svoje SC sprejemali zgolj odsluženih katolikov, saj poudarjajo, da so liberalno odprti in je članstvo omogočeno tudi pripadnikom drugih religij in prav vsem dobro mislečim ter kralja Satana spoštujočim, kakor tudi, da SC otrokom in ženskam zagotavlja polno varnost pred standardno katoliško pedofilijo in posilstvi žensk.

V Satanistični Cerkvi priznavajo, da sicer niso pričakovali nekega prijateljskega odobravanja nastanku njih Cerkve s strani preostalih religijskih organizacij in verskih skupnosti po Sloveniji, a tudi zavračanja ne, zato so bili nemalo presenečeni, da jih je takoj po registraciji in še pred slavnostnim otvoritvenim dnevom cerkve nemalo presenetila brutalnost napadov slovenske RKC z vsemi možnimi obtožbami, med ostalim tudi pranja denarja.

Seveda zavračamo že vsaka namigovanja, kaj šele tovrstne obtožbe, saj zagotavljamo, da smo vzorna organizacija, tax frendli, in bomo s svojim podjetjem “El Diablo d.o.o.”, registriranim za odrsko umetnost in prikazovanje, prispevke od naših vernikov, romarjev, prisotnih na otvoritveni slovesnosti, sprejemali na davčni blagajni takoj desno ob vhodu v našo cerkev, od izkupička bomo tako uredno plačali potrebne davke državi“, je odločno poudaril Lucifer von Licht.

Pa da so prva in edina slovenska Cerkev, ki zagotavlja davčnim organom polno transparentnost svojega poslovanja, nenazadnje so tako modernizirani, da so tudi njih nabirke med obredi opremljene s pokrovom z digitalnim števcem, ki je preko wi-fi omrežja povezan s FURSom, kakor tudi telefonska aplikacija “Satan rabi tvoj dnar” ter dobrodelni sms-i poslani na 1919 z besedo HIGHWAYTOHELL 666, kakor tudi Bitcoini katere bodo sprejemali, dobršen del prihodkov pa pričakujejo od turističnega razkazovanja Pekla ter svoje zaščitene flaširane Šejtan vode, zdrave, sveže, vrtačno filtrirane, proti vaginalnim glivicam.

Transparentnost našega poslovanja do države tako ne bo niti trenutek prepuščena dvomom, kot ne program, katerega bo naša SC izvajala v naši cerkvi, kjer bodo pridige temeljile na Kapitalu in rekviemih posvečenim padlim angelom, omogočano pa bo tudi prikazovanje našega stvarnika Satana in za te potrebe bomo na bližnji parceli tudi dogradili naselje bungalovov za obiskovalce.

Seveda upravičeno pričakujemo, da bo država Slovenija tudi našo Satanistično Cerkev uvrstila na seznam slovenske kulturne dediščine in sofinancirala naše uslužbence, programe, tudi naše vrtce in šole katere bomo odprli, in seveda nam vrnila odvzeto premoženje v naravi, s poplačili odškodnin vred, nenazadnje je naša Cerkev zgodovinsko zasidrana v koreninah slovenstva dosti dlje in močneje, kot neka marginalna RKC. Naša Cerkev je stvarna, mi smo stvarni, dobrodošli na otvoritvi prve stvarne Satanistične cerkve v Sloveniji in v Evropi“, je zaključil novinarsko konferenco Lucifer von Licht.

Kljub številnim religijskim organizacijam in verskim skupnostim po Sloveniji, je po domiselni in prepričljivi predstavitvi postalo povsem sprejemljivo, da se tej pisani druščini najmanj enakovredno priključi tudi Satanistična Cerkev, ki več kot očitno in celo neprimerno bolj kot vsi ostali ponuja in daje slovenstvu zdrave stare vrednote preteklosti, v sodobni preobleki.

Don Marko M

89 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Prva Satanistična Cerkev v Sloveniji odpira svoja vrata – kot prvi v Evropi….

  1. Se niti ne čudim, daj satani so se v Sloveniji tako razmnožili, da res že rabijo svojo cerkev. Le nekateri bodo imeli problem, ker bodo letali iz katoliške v satanistično in obratno.

  2. saj sploh ne bi rabli odpreti take cerkve,ker je itak že država satanistično nastrojena do državljanov Samo poglej kako drži na teseri upokojence z višino penzij in pravic zdravstvenega zavarovanja in bolje,da niti ne omenjam še drugih stvari.

  3. Bolano, bolano, bolano! A imajo nekateri ljudje res preveč cajta, a bi samo rad nekdo spet potegnil denar od države.?

  4. ,,,samo se to je treba ja, ze itak vse gre k vragu,vse je ponorelo drzava ljudje,kam le kam drvimo.

  5. Lucifer von Licht. Ta je pa zelo znan. Prvi hudič med hudiči. Drgač je pa prav prjazn človk, k sam barabe kur tam dol u peklu.

  6. Ufff s samimi lepimi stvarmi se hvalijo nasi mojstri prva mesta osvajamo na odlicnih podrocjih fuj smradi …..

  7. V Sloveniji je več kot 1.000 satanističnih organizacij. Sedaj se bodo še javno pokazale. Veliko moramo molit in se postit. Ostanimo v Božjem varstvu.

  8. Moliti ,moliti ,še nikoli ni Satan popolnoma zmagal nad Bogom je pa ga skušal,ne pustimo se premamiti,Nebeška vojska z nadangelom Michaelom odvrni od nas vse zle duhove,in nas obvaruj vsega hudega ter zalezovanja hudega duha.Bog blagoslovi te ljudi,ki so zašli nastran pota

  9. Zakon o verski svobodi (po domače o verskih skupnostih) v svojem 26. členu omogoča vsaki registrirani verski skupnosti pravico do gradnje verskih objektov, ki jih potrebuje za izvajanje svojih obredov. Ker je naš zakon najbolj liberalen v Evropi, imajo, ker so registrirani do tega vso pravico in zakonsko podlago.

  10. Ni časa za jamranje, ampak za akcijo. Rožni venec v roke, post, globoka molitev, žrtve in skupaj z Marijo bomo premagali vsako temo. Ni zastonj Marija na Kureščku govorila, da se v Sloveniji čedalje bolj širijo sile teme in da je njihov cilj prodreti v vse pore družbe, prevzeti oblast in čimbolj škodovati krščanstvu. Satanisti niso ljudje, ki ne bi vedeli, kaj hočejo. V tujini, predvsem imam tu v mislih Italijo in ZDA, so glavni pripadniki satanističnih krogov politiki, pravniki in zdravniki. Dvomim, da je pri nas drugače.

  11. Naša zaščita je Jezusovo Sveto Telo in Njegova Sveta Kri. Pa spoved, molitev in pogum, ker je ” naš Šef močnejši od vsega zla!”

  12. Moramo li se početi bojati za budućnost, jer su oko ljudskog razuma počeli obruč stezati dovitljivi sociopati i psihopati?!

  13. berem pa ne morem verjeti, kako oskunjajo naše …ali pa to kliče po novo spreobrnitvi…? molimo, idimo v cerkve na kolena…

  14. “Ustanovitev naše Satanistične Cerkve tudi v Sloveniji ni prav nobena provokacija, pač pa povsem logično nadgradnja krščanske Biblije kako more bit nadgradnja katoliške cerkve,kako bojo predlagali kot kulturno dedišćino Slovenije će to takšni objekti nisu opstajali sploh vSloveniji.

  15. A zdaj pa ‘verska svoboda’, al kaj. Apage smrad hudičev. Naj razpade na prafaktorje. Ampak to se je dogajalo že prej tam na Gorenjskem. Pred 20 leti. V Lešah če se ne motim.

  16. O NAROD,KI SI ZAPUSTIL PRAVEGA BOGA in si hote ali nehote izvolil satana, spreobrni se!

  17. V imenu Jezusa Kristusa kličem vse blagoslove Božjega Kraljestva …
    in v moči Svetega Duha ti ukazujem Satan takoj nas zapusti …v Jezusovem imenu…ukazujem ti igini pod Križ našega Gospoda Jezusa Kristusa. .na Golgoto…amen
    Pridi Sveti Duh. ..in prenovi našo Domovino..in obličje zemlje…
    Amen

  18. Bog nam pomagaj dragi Slovenci, če je to res. Ljuba Devica Marija, s pomočjo tvojega sina Jezusa Kristusa Odrešenika, preženi to golazen iz naše zemlje, prosim te lepo. Amen.

  19. Bog pomagaj, kam gremo; samo ena je Cerkev, krščanska Cerkev, ki temelji na Kristusovem vstajenju, vse drugo je sekta; Naj naj Bog blagoslovi in da zdrav razum

  20. To pa je levičarska norost od vseh norosti. Že tako na nas svet gleda zaničevalno pod levičarskimi vladami, pri tej norosti smo pa izgubili vse normalnosti v svetu

  21. Slovenskih SATANOV bo polna cerkev ali kako se že imenuje. in še premajhna bo za tako število satanov..

  22. Saj že sodctvo paše v to kategorijo. Oni imajo tudi narobe obrnjen križ. Satan ni nikoli zmagal vedno je bil porinjen nazaj v pekel. Pa srečno satanisti.

  23. Rada bi opozorila na nekaj slovničnih napak , pa da ne omenjam da je naslov Brezje 72 naslov bazilike Marije Pomagaj na Brezju

  24. rad bi te opozoril, da si zelo površna bralka, v zapisu namreč piše naslov Brezje 72a….če pa te moti kakšna slovnična napaka si jo pač popravi….

  25. Show must go on.Čeprav sumim, da bo v tej cerkvi manj “satana” kot v marsikateri katoliški, žal 😉

  26. Pred komentiranjem te objave jo je vseeno priporočljivo prebrati. Hvaliti ali kritizirati na pamet ni znak kulture in strpnega sobivanja. Ob branju se boste pa tudi nasmejali.

  27. Če bi bil Lucifer von liht ženska pol bi blo še malo upanja. Kar hudič ne zmore, baba pripomore.Zdej bo pa sam lucifer propadu k je v Slovenijo pršu, sej ni mogu slabše države izbrat, pa to ni res.Gotov je, Gdor gre s Slovenijo v španovijo ziher crkne. Satan čuvaj se Slovenija te bo požrla.

  28. Še en dokaz, da je RKC prava Jezusova cerkev, katere peklenska vrata ne bodo premagala! Res da je ogromno odpada med Kristjani, ampak odprti za Božjo milost, bomo zmagali. Jaz verjamem, da je tale TEKST PREDVSEM DOBRO NAPISAN, sicer pa Don Marko M, mi priskrbiš vodiča za t.i. SC? Bi se rada osebno prepričala o resničnem obstoju zgradbe in njene notranjosti. BOŽJI blagoslov vsem! +++

  29. Po eni strani se strinjam z Satanovo biblijo, kar se tiče prave resnice glede vere pa celega sveta, po drugi strani pa bi bil rsje na Bogovi strani

  30. Cerkev ni satanistična temveč luciferistična-vera v padlega angela luciferja, križi narobe obrnjeni pravzaprav nimajo nič z satanizmom oziroma luciferizmom saj imajo krščanske korenine. Preden napadamo osebe za njihovo vero se izobrazimo da ne izpademo kot idioti.:) Lp.
    P.S Satanizem je bil pravzaprav ustvarjen da časti človeka in njegov stvarnik je pravzaprav ateist! Njihovi največji prazniki so Noč čarovnic in svoj rojstni dan-kolikor vem-. Satanizem je izjemno napredna vera, vrjame v znanost! To rečeno, lahko si druge vere ter obenem tako rečeno ‘satanist’ .

  31. Pingback: (NAJBOLJ BRANO 2021) V Sloveniji preko tisoč satanističnih skupin - se zavedamo, s kakšno tempirano bombo živimo? - Blagovest

  32. Ni življenje na zemlji vendarle pekel?Posledično naj bi veljalo, da je satanistična cerkev le izpostava katoliške cerkve.
    In nenazadnje. Uči ta cerkev že ustaljenosti v družbi? Ubijaj, kradi, laži ipd? Naj bo otroška kri dostopna satanistom članom te cerkve?

  33. Kaj pa venomski satanizem? Sega v predkrscansko dobo, pa ni nic na spletu o tem. Spznala sem venomske sataniste preko svojega pokojnega oceta pri 20ih letih. Imajo se za drugo clovesko vrsto in imajo nekatere pripadnike vrste homo sapiens za hisne ljubljence, imajo vse dokumente o lastnistvu in jim priskrbijo vse za normalno zivljenje, dejansko jih prezivljajo. Niso pa med verskimi skupnostmi. Mene je takratni vodnik venomskih satanistov po prometni nesreci pri 26ih letih dolocil za hisno ljubljenko eni pripadnici, ki je 10 let mlajsa od mene, vendar me je po zadnjem pogovoru prek Fba pustila doma, ker me druzina potrebuje in imam svoj prihodek, sedaj jo sicer iscem. Tega clanka ne bom najbrz vec pogledala, tako da ne bom videla, ce se bo kdo odzval. Gre pa pri satanizmu obicajno za duhovno in osebnostno rast in ne povdarjanje pekla, jaz v pekel sploh ne verjamem, imam se pa za dezno carovnico, gre za Entiteto Set-an, ki je Bog Ljubezni in Zivljenja, Plodnosti in Rodovitnosti, Zivljenska Sila, Makrokozmicni Dejavnik, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *