Podjetnik Mihi predstavlja revolucijo – kosilnico “Hipster classic BIO Plus 666 E”

Hipster Mihi, zdaj že star znanec tega bloga, brezkompromisen borec dna proti višavam in lastnik start-up podjetja Petting d.o.o., ki je svojo prodornost na evropske trge že napovedal s plasiranjem prve sakralno sprejemljive kontracepcijske tablete družinskega pakiranja, napoveduje svojo novo prodajno uspešnico…..

Kosilnico za travo, ki je v celoti plod slovenskega znanja, torej Mihijevega…..podprite slovenske izdelke in to pomlad ter poletje travco kosite z nespornim prodajnim hitom, ki je na ljubljanskem Tromostovju že prejel naziv Evropska kosilnica leta 2013…..

Kosilnico “Hipster classic BIO Plus 666 E” lahko dobite v dveh inačicah – analogno ali robotsko….. z 2 ali 4 pogonsko močjo in večih barvah…..kosilnico odlikuje sprednji rez nastavljive višine, brezkontaktni rezalni sistem, lahka vodljivost, ter posebno tiho delovanje…..

Kosilnica ne uporablja ne naftnih derivatov, ne elektrike, robotska verzija kosilnice pa kar samodejno (po)kosi travo, z aplikacijo v pametnem telefonu pa jo lahko po koordinatah usmerjate tudi iz oddaljenih krajev…..recimo, ko se izgubite sredi piranskega zaliva, vam aplikacija natačno sporoča potek dela kosilnice…….

Da gre za nesporen letošnji hit priča tudi dejstvo na platformi Kickstarter, kjer Mihijeva kosilnica leta pridno nabira sponzorska sredstva in juriša proti milijonu dolarjev, trenutno je zbranih 3,90 $…..

Kdor kaj nase da, temu bo letos kosila Mihijeva kosilnica……ker spoštujemo slovensko in se nam gladko jebe za ameriško travo…..

Don Marko M

Mihi kosilnica (blog Don Marko M)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *