Moški nasveti – Kako v globino ženske ?!

Ob preletavanju svojega bloga sem ugotovil, da sem ženskim nasvetom namenil kar nekaj pozornosti. Pač obožujem adrenalin, podoben tistemu vlaku smrti brez končne postaje. Ki je še najbolj sorodna primerjava opazovanja ženskim podvigom. Ampak, ob vsem tem sem, nenamerno, povsem zanemaril svoje moške kolege. Groza ! Kar nerodno mi je malo. To moram popraviti. In zato bom v nadaljevanju pozornost namenil moškim nasvetom oziroma drugačnim nasvetom, kako moški lahko pride v globino ženske. Kako pride ženska res nimam nobenih izkušenj. Seveda pričakujem, da ženske ne boste brale nadaljevanja tega zapisa, saj gre nenazadnje za čisto moško zadevo. Brez dlake na jeziku, čeprav bo kdo iskal jezik v dlakah…
O ženskah, spoštovani kolega, je potrebno najprej vedeti sledeče. Ženska je kot drevo češplje. V bistvu eno deblo, ki se razbohoti v pra in preštevilne veje. In samodejno obnavlja v nedogled. Plodovi teh obnavljanj so – češplje. Na videz sicer zelo podobne druga drugi, a le na videz. Če boš pozoren, boš opazil razlike. Sicer malenkostne, a pomembne. Predvsem pa so posebnega okusa. Sladke kot med. A možen je tudi kiselkast okus, če niso dovolj zrele ali neustrezno špricane. To je torej, moški kolega, prvo (spo)znanje o ženskah. Gledati in videti jih moraš kot – češplje.
Zdaj pa se lotimo spoznanj, kako se spustiti v globino češplje. Ženske torej. Najprej, če boš imel kdaj občutek, da te ženska oblega z razno raznimi fintami “naključij”, potem vedi, da te občutek seveda ne vara. Ampak, bodi karakter. Ne popuščaj niti trenutka. Saj poznaš tisto zgodbo o Črni vdovi. Bodi – pajek.
Osvajanje je sicer enostavna panoga, če imaš cilj. Torej najprej določiš cilj. Češpljo. Njej se seveda ne bo niti sanjalo, kaj nameravaš in tukaj imaš začetno prednost – faktor presenečenja. Ženske ljubijo presenečenja. Predvsem ko te ne vidijo tam in takrat kjer bi jim naj bil najbolj viden. Začnimo osvajanje. Najprej si jo ogleduj. Ampak nedolžno. Kot gleda sit lev antilopo pod zvezdnim nebom. In kot antilopa pred levom ti bo pogled tudi vrnila. Če boš po kakšnem naključju opazil, da se opazovana češplja meri z očmi od leve proti desni, od zgoraj navzdol in tudi poprek, potem naj te to ne zmede. Ona se takrat namreč le čudi, da je bilo pranje oblačil pri 90 stopinjah osupljivo učinkovito, čeprav je bilo predpisanih 40 stopinj. Ti nisi kriv. Če pa dodatno še opaziš, da se bo z roko gladila po trebuhu in ob tem gledala vate, to pomeni le, da ji povzročaš motnje trakta in da ima pomanjkanje beljakovin. Z žensko, ki tako nujno rabi zdravnika pa si verjetno ne želiš imeti opravka.
V naslednjem koraku moraš, ampak res moraš, izbrani češplji dopovedati, da ti njo osvajaš. Da ji ne bi padlo na pamet obratno. Ker potem si ga pa res najebal. Najboljši učinek pri dopovedovanju boš dosegel tako, da stopiš pred njo, pogled usmeriš v od nje vsaj 20 metrov oddaljen cilj , pripraviš glasilke za zvok mačkona, kateremu so stopili na rep in ji (iz)rečeš vse besede kot eno samo : “Jaz te osvajam!”. Če bo njena tišina odprtih ust trajala do vsaj tri sekunde, potem si zmagal. A to je šele začetek pohoda v njeno globino.
Češplja bo potem pričakovala, da ji boš kaj posebnega povedal. Ženske rade poslušajo, raje kot govorijo, kaj pa si zapomnejo boš izvedel od nje naknadno. V svojem nagovoru moraš biti prepričljiv. Govoriti moraš povezano, brez zajemanja zraka vsaj eno uro in ji medtem niti pod razno ne smeš dovoliti do besede. Tako ji boš vlil občutek spoštovanja. Ženske tudi to obožujejo. Tematika nagovora je seveda poljubna, a vedi, da ženske naravnost obožujejo, če jim pridigaš o vremenu, svojem avtu in sexy sosedi. S temi zadaneš vedno v polno. Sploh če navedenemu dodaš še svojo mamo. Praktično vsaka si želi biti mama. Vrata v njeno globino so se že začela premikati.
Ok, led si prebil. Potem, ko si ji v vsaj dveh urah doživeto opisal omenjene tematike in češplja kaže že očitne znake ekonom lonca, je napočil trenutek slovesa. Tistega lokala. Zahtevaj račun od osebja, a to stori na moški način, kot ženske obožujejo – decibeli tvojega glasu naj ob tem presežejo vse zakonsko dovoljene meje. V trenutku bo ponosna nate. Ko se pridrsa kelner/ca do mize bodi karakter in češplji daj vedeti, da si samostojen. Zato plačaj le svojo pijačo. Zapustil boš nepozaben vtis.
Ko jo boš potem peljal domov, ker bo seveda na vsak način hotela videti ročko menjalnika tvoje mašine, ti utegne prijaviti, da ima doma v hladilniku steklenico vina in dva kozarca. S tem te hoče seveda na prikrit način zvabiti v njeno gnezdo. Ampak, ne bodi mona in ne nasedaj. Prvič zato, ker vino v hladilniku nima kaj iskati. Drugič, ker si ti mačo za vsaj pet kozarcev in ne le dva. In tretjič, ker zagotovo nima odpirača. Tvoj namen pa ni odmašiti, ampak zamašiti. Ker je spoznala, da je mimo usekala s steklenico vina, ti bo ponudila svojo telefonsko številko. Praviloma vsaj dve ali tri. Tisto njeno privat gsm vljudno odkloni. Saj nisi telefonski imenik. Zato pa si shrani tisto njeno službeno. Ker si pravi moški, ne boš čakal pregovornih 3,6 ali 10 dni, da bi ji pozvonil. Pokliči jo čez pet minut. Še prej pa ustavi avto pred njenim stanovanjem in ji odpri vrata avta. Ženske so včasih neodločne pri premikih, zato je prav, da ji pomagaš. Tako bo dobila občutek, da bi zanjo tudi vrata snel, če bi bilo potrebno. In slovo naj bo kratko. Takoj ko izstopi zapri vrata, brez besed skoči za volan in v polnem gasu odpelji. Tvoj temperament jo bo očaral.
Po tem uvodnem delu, ko je češplja že krepko več kot za polovico odločena, da te spusti v svojo globino, prihaja zate najpomembnejši del. Po tem prvem srečanju jo moraš namreč po telefonu klicati vsako polno uro, 24 ur na dan, 30 dni v mesecu. Tudi nedelje in praznike. Bodi jedrnat v pogovoru. Še najbolje, da ji vedno rečeš – “Čao, se mi mudi” – in odložiš. 31 dan ji reci, spet po telefonu, da si pozabil telefonsko in da se jutri dobita, da ti jo spet da. Pritekla bo vsa hrepeneča v tvoj objem. Zdaj si že na 90% poti v njeno globino. Prisluhni ji. Reci ji, naj ti pove kaj lepega.
In ko ti bo rekla – “segel si mi pod kožo” – nikar ne nasedaj, saj dobro več, da stojiš pred njo in da na dveh mestih istočasno ne moreš biti. še nekaj lepih ti bo navedla, a ostani neomajen. Vse dokler te ne bo vprašala : “Pa dobro, kaj hočeš ti od mene?” Takrat, kot iz topa, izstreli : “Tisto, kar si dala sosedu Franciju!” In v tem trenutku, ti bo začela odpirati vrata v svojo globino. Čeprav si ti želel le vžigalnik, kot ga je dala Franciju.
A ko se boš začel spuščati v njeno globino ne pozabi – njena globina je kot Postojnska jama. Ogromno že raziskanega in znanega, a še vedno obstaja kak cm neraziskanega kotička. Kako pa se boš prebil do dna globine, pa je seveda odvisno zgolj in edino od dolžine tvojega ponosa in vztrajnosti.

p.s.
naslednjič : Kako ravnati z osvojeno žensko – češpljo ?!

Don Marko M

11 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Moški nasveti – Kako v globino ženske ?!

 1. stereitipno. s takim nastopom bi pri meni že po pol ure odpadel kot knof od gat.
  si pozabil, da tudi ženske, ki hočejo seksat, to hočemo takoj in ne pio 31 dneh telefonarjenja? :))))

 2. Jaz bi dala vse,prav vse da bi spoznala takšnega moškega.Še tisti zadnji neodkrit delček globine.Tej današnji moški sploh ne vejo več kaj je šarm zapeljevanja,razen tebe in še skromno par njih.Če me prej ne nasmeje potem tudi sexal ne bo.Po teh tvojih nasvetih bi bil čudež če me ne bi znal nasmejati.Ti mucek ti.Navihanc. 🙂 😉

 3. katarina

  sicer ne vem, kje si razbrala stereotipnost, pa naj ti bo, če tako bereš….za svojimi nasveti trdno stojim in jamčim, da v kolikor se te kdaj loti moški po teh pravilno prebranih nasvetih, bo tebi gumb odletel iz hlač še preden se boš dobro zavedala….pa vse ostalo tudi….in od tistega trenutka dalje boš začela verjeti v novega boga….

 4. furija

  moški, ki uporabijo ali uporabljajo te moje nasvete, se seveda ne izgubijo v globini, zato pa tega nisem nikjer niti omenil….malo pa mi je žal zate, če si imela opravka s takšnimi, ki so se zgubili v tvoji globini….čeprav je tudi plitkost določena stopnja globine….

 5. marko, :))) saj pravim, da če bi s takim pristopom pristopil ke meni, da bi te takoj odje.ba.la. to, kar si pisal ti, so navodila za uporabo, ne resnično življenje.
  jaz, recimo, gre z moškim, ki mi je všeč (in govorim o všečnosti v 5 sek poznanstva) kompleten (tako fizično, kot po zvenu glasu, mimiki obraza, gibanju) takoj sekst. 🙂 jap, meni takoj odleti gumb z gat in se mi še ni zgodilo, da bi bilo pri moškem kaj preveč zadržanosti glede tega. da pa ne bo kdo mislil, da se samo fukarim okoli, pa moram povedat, da sem na tak način spoznala partnerja, s katerim sem bila 7 let, zdaj imam pač že nekaj časa drugega, ki pa sem ga spoznala enako in sva prav tako skupaj.

  moški imate v hlačah sila pomemben tehničen podatek. in sicer dolžino penisa. zame osebno bi bil najbolj stran vržen čas, če bi se okoli mene motal moški, za katerega bi se kasneje izkazalo, da ima …. premajhnega. :))))) vzemi to dejstvo na znanje, ko boš razpredal dalje o nasvetih moškim. ali da je v postelji hlod … ali da nima pojma o ženskem telesu .. OMG … nočna mora

 6. hja…mogoče bi me pa res odje.ba.la….jaz pa v jok pa na drevo….eh,ostajam zvest zapisanemu preverjenemu…..priporočila pa bom upošteval za naslednji zapis, čeprav so že upoštevana in zapisana v tem…..žensko telo pa je res znanstvena fantastika, ja…sploh ko je v brez zračnem prostoru… 😉 🙂

 7. to je samo eden od načinov zapeljevanja zensk. obstajajo razni triki kako prepričati, pripraviti zensko do sexa. prvi, drugi date.

 8. Sicer pa po instinktu se ravnati, naučiti se brati njene znake, ki ti jih daje podzavestno, zavestno. Res teorija je eno, praksa pa drugo. Samo v akcijo z namenom po trofeji…. Pa vaja dela mojstra. lp

Leave a Reply

Your email address will not be published.