EURO 2012 – naj se igre začnejo

Začenja se nogomanija. Od danes, pa do 1.julija se bodo najpomembnejše nogometne žoge kotalile po stadionih Poljske in Ukrajine, zadnjič s 16 evropskimi reprezentancami in prvič s slovenskim sodnikom tudi v polfinalu, Damirjem Skomino iz Kopra. Ker bom zaradi tega dogodka bolj odsoten tam, kjer sem ponavadi prisoten, se zahvaljujem za razumevanje bodoče odsotnosti mojemu ženskemu haremu, praznim gajbam piva za… tekočo prisotnost in zvezdnatim nočem za konstantno prisotnost. Navijam pa za bodoče oranžne zmagovalce, ker boljših ni. Ajde sudija, piskaj to….

Don Marko M

9 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “EURO 2012 – naj se igre začnejo

 1. Mucek,moj Torres bo prvak ne nizozemci.Spet se vas bo čulo iz tiste terase do Markovca,joj joj. 😉 🙂

 2. Težka bo. Najboljša so presenečenja iz ozadja. Sodniki so pa že velikokrat kaj dosodili,kar so samo oni videli.

 3. dragi,pa saj ves da bodo letos zmagali portugalci 😆 itak pa je bolj zanimivo,če navijava vsak za svoje favorite….kaksna je stava :mrgreen:

 4. Nogometna prvenstva sem imel od nekdaj rad.
  Še od časov, ko sem bil v “polnem pogonu” glede deklet. V času raznih prvenstev so bili lokali polni žensk, željnih družbe. Moški pa doma ob pivu in pred televizorji.
  Sam sem bil vedno raje v ženski družbi, kot pa pred Tv ekranom. Zato se tudi za nazaj zahvaljujem vsem ljubiteljem športa, ker so tako zavzeto spremljali nogomet.
  No, dandanes v času prvenstev /iz objektivnih razlogov 🙂 / ne hodim več v lokale, a prijeten občutek prvenstva je v meni še vedno ostal.
  Finale prvenstva si bom najbrž vendarle ogledal. Ali pa tudi ne, če bo ravno takrat čas za, recimo, košnjo trave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.