600

Danes je blog Don Marko M prazničen. Uporabil sem 600 telefonskih minut. Uporabil sem 600 kilovatnih ur. Uporabil sem 600 skodelic kave. Uporabil sem 600 tobačnih zavitkov. Uporabil sem 600 kletvic, katerih nisi slišal/a. Uporabil sem 600 korakov, brez obrabe podplatov…. Uporabil sem 600 jezikov, brez dlake na jeziku. Vse to in še 600x več za to, da danes praznujem/o 600 zapis tega bloga.
Zahvaljujem se tebi, spoštovana bralka, bralec, da si te minute delil/a z mano. S tabo je dan prijetnejši in drznejši. Zaslužiš si prijeten vikend. Tudi tega. Uživaj v njem.

Don Marko M

httpv://youtu.be/o74vZRTzBIg

Deli:

17 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “600

 1. He, he, he, čestitam, bravo 600 je neka čedna številka, deljiva z 12 pa s 60, pa sem na začteku premlaval kaj bi to bilo. No sem prebral v nadaljevanju. Torej bravo. In hvala.

 2. Jupppi mucek,na še še 6 taužnt tvojih blogov.So rekle anka moje kombinatke,da ti hvala ker nas zabavaš in nam daješ material za čvekanje med kavicami.Muziko si spet izbral pravo.Si zaslužiš tudi ti lep vikend s tvojimi pupami. 😉 🙂

 3. Čestitke! in zahvala – ker sem lahko prebrala 600 zanimivih, včasih hudomušnih, drugič trpkih zapisov,kritičnih in pohvalnih,…se veselim naslednjih 600 🙂

 4. Don,ko sem začel brati,sem pomislil,da me nakoncu čaka,da si zadel 600 tisočakov na lotu.;)Hvala tudi tebi za delitev svojih unikatno prepoznavnih misli in navijam zate tudi v naslednjih 600.Pozdrav tudi od mojih tvojim.Lp

 5. podplat, tnx….dobro računaš za 12 na 1 in 60 na 5….a mene dodatno muči, ker je 600 deljivo tudi s 100, pa ne vem še, kako bom iz tega dobil točno 6…. 😉 😎

 6. Lordwales te na http://www.lordwales.blog.siol.net
  nese za 250 postov, pa se ne bi z tem hvalil.
  Bolj to, da bi bil čas da Slovenski politični blogerji in blogerice stopimo v javnost,
  na sceno, v medije in d ao nas zvejo tudi tisti, ki blogov ne berejo.
  Moja blogerska, novinarska in literarna pot je od sedaj naprej izključno poklicna, in nazaj v strao prvo službo, od kateer s ete dni poslavljam ne vrnem nikoli več.

  Dost je blo!

  Sicer mi bo sončna uprava 9 mesecev nakazovala plačo, in če se mi v tem času popolnoma zalomi, in če gre v maloro še psianje za Toti list kjer sem stalni sodelavec že 5 let in pol bom šel jeseni 2013 delat seonska dela ( grozdje, hruške in podobno )

  toda ta črni scenarij je gleda na moje prihranjeno malo verjeten.

  da mi bo kot poklicnemu novinarju uspelo, v glavnem šport in politična satira ne dvomim. najprej pa grem za en teden oddoma, ker to dopust ni več. Teden dni razmisleka bo prav prišel.

  Če pa bi recimo g. Robert Škrlj, zunanja Pn, ker notranjega praktično nimajo, kaj sledil političnim logerjem in blogericam, bi nas lahko povabil na trg of častil kosilo in z nami naredil okroglo mizo?

  Pričakujem preveč. od siola definitivno fešto ( denarja pa ne ) za
  1000 post!

  Don vztrajaj še naprej in pejdi tudi javno.
  jaz to počnem že od začetka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *