700

700ti zapis bloga Don Marko M se razvija pred tvojimi očmi, spoštovan/a bralka/bralec. Do tistega prvega zastavljenega cilja, 1k zapisov, je tako ostal še drobižek 300 zapisov. Če bi upošteval običajno ritmiko zapisov bloga zadnjih 6ih let, potem bi ta zapis brali šele decembra in še sam si nisem na jasnem, kako se je to zgodilo že na polovici leta. Očitno se je dogajalo…..

V bistvu se nisem za 700ti zapis nič posebej pripravljal, kar pa seveda ne pomeni, da se ne bi spomnili Primoža Trubarja, rojenega na današnji dan pred 505 leti, kateremu je tudi stric Google danes namenil naslovnico.

Ali pa recimo ravno tako na danšanji dan pred 60 leti rojene Bonnie Tyler, ki je skozi leta odpevuljkala, poleg vsem znanega hita Total Eclipse of the Heart, še cel zajeten seznam uspešnic in s svojim sex appeal/om se je prikupila tudi meni, sploh ko me je vprašala Where were you ?

Sam sicer menim, da je 700 blogerskih zapisov zame uspeh, a kljub temu ne morem nikomur predstaviti recepta za uspeh. Lahko pa vsakemu predstavim recept za neuspeh – (po)trudi se vsakomur ugajati !

Neobvezno povezana receptu je tudi naslednja zgodba, v kateri je skupina poročenih žensk obiskala seminar na temo “Koliko ljubezni je v vašem zakonu ?”.

In so predavatelji, med ostalim, na seminarju tem ženskam postavili vprašanja :
– Koliko vas ima rado svoje soproge ? Vse so vzdignile roko.

Naslednje vprašanje je bilo :
– Kdaj ste nazadnje rekle svojemu soprogu, da ga imate rade ?
Zdaj odgovori niso bili več tako enotni, saj so nekatere rekle, da danes, druge, da pred par dnevi, tretje, da pred meseci, nekatere pa se enostavno niso spomnile, kdaj se je to zgodilo nazadnje.

In potem so predavatelji rekli tem ženskam, naj pošljejo sms svojim soprogom, z naslednjo vsebino sporočila : “Ljubim te, najdražji.”

In potem so čakali odgovore svojih moških. Njih sms-i so prispeli relativno hitro, izgledali pa tako :
1. Kdo je to ?
2. Oooo, mati mojih otrok, si mogoče bolna ?
3. Jaz tudi tebe (samo eden je tako odgovoril)
4. Kaj je zdaj ? Si spet razbila avto ?
5. Ne razumem ??? Kaj to pomeni ?
6. Kaj si spet napalila ? Tokrat ti ne bom oprostil !
7. !!!???????
8. Daj ne glumi, povej raje koliko denarja rabiš
9. Je možno, da sanjam ?
10. Če mi ne poveš, za koga je ta mesidž, bo nekdo mrtev
11. Lepo sem te prosil, da ne piješ več. Če boš nadaljevala, te sigurno zapustim

Kako in koliko bi bilo zanimivo v končnih seštevanjih, v kolikor bi bili vlogi obrnjeni sicer še ne vem, je pa jasno, da je kompaktnost medčloveških odnosov prisotna vedno in povsod, tudi do te mere, da nekateri o le tej govorijo, drugi snemajo, tretji rišejo, četrti pišemo, peti pa od vsega pomalem……

Kakor obrneš, pa je še najmanj kar lahko ob tem 700 prazniku naredim zate to, da se ti iskreno zahvalim za prebiranje, komentiranje, deljenje, FB lajkanje, skratka – hvala ti za trenutke pozornosti, katere si namenil/a branju tega mojega, a našega bloga. Gremo do naslednjega cilja zmage….Lepo je vedeti, da si tu !

Don Marko M

p.s.
Postani aktiven in ponosen del realne zabavne druščine Hočem, da se to zapiše v Ustavo !

700 (blog Don Marko M)

10 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “700

  1. Hvala tebi za najbolje preživeti prosti čas ob branju tvojih zapisov! Le tako naprej 🙂

  2. Mucek,sei grande! 😉 Čestitkam se pridružujejo še moje kombinatke,moj Medo,soseda z muco 😉 🙂

  3. Don čestitam za ta 700 praznik,ne menjaj nič,tisočak je je zelo blizu.Pijem pivo na to,ko pridem še skupaj zvrneva.:)Lp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *