Ženske porabijo 13 let življenja za brskanja po torbici. Moški ne zaostajajo

Ta vikend sem se tudi uradno poslovil od poletja. Sobotno morje in zrak sta bila tako usklajena, da bi bil prav greh ne skočiti v morje in se razmigati. Sicer nisem bil edini, po zalivčku je plavalo tudi ene 30 kontinentalcev, pa tudi moje punce so si dale plavalnega duška. No, mogoče se vržem v morje še za Silvestrovo, če se prestavi na junij….

Danes pa kakšna beseda o ženski najbolj pomembni postranski stvari. Torbicah. Znanost sicer še ni dokončno odkrila zdravila za  Aids in rak-a, je pa zato odkrila, kako si ženske (ne)potrebno krajšajo življenje.

Zajetna 7 letna znanstvena študija psihologov, sociologov in biologov, posvečena moško – ženskim odnosom, je namreč postregla z nepričakovanim odkritjem.

Znanstveniki so namreč v sklopu opazovanja in analiziranja žensk opazili, da veliko žensk zapravlja čas z iskanjem tisto nekaj po torbici.

Podrobnosti te analize je najprej predstavila znanstvenica Mirna Borša :
“Take stvari enostavno padejo v oči. Ves čas je katera od opazovanih žensk iskala nekega hudiča po torbici. Telefone, ključe, vložke, robčke, šminke, ogledalca….Drobne, majhne hudičeve nadloge, katerih nikakor ne moreš najti iz prve.

Kot bi te torbice postale presečišče in vzrok vesoljnega nederminiranega kaosa. In tako smo se malo vsedli, sešteli te minutaže, jih prenesli v povprečno življensko dobo ženske 78 let in dobili srhljiv rezultat.

Povprečno ženska v svojem življenju porabi kar 13 let za brskanje po svoji torbici. Res grozljivo. Zakaj torbice sploh obstajajo”, je s podajanjem analize zaključila gospa Borša iz uglednega inštituta.

A zgodbe tukaj še ni konec. Zadeve pridobijo še bolj katastrofalne razmere, ko žensko torbico prenesemo na moške.

Ta del je podrobneje razložil znanstvenik Jaki Boršelinčič :
“Pripadniki močnejšega spola, katere njih izbranke uspejo prepričati, da jim popazijo na torbico in jih potem poprosijo, da jim nekaj poiščejo v torbici, porabijo kar 23 let življenja v teh nesmiselnih iskanjih.

Moški, poleg tratenja življenja, pogosto tudi psihično obolevajo od preveč brskanja in gledanja notranjosti ženske torbice. To je enostavno stopnja kaosa in nefunkcionalnosti, katere moška psiha ne more prenesti.

V fazo norenja jih spravlja to početje še dosti bolj, kot čevlji, katere ženske nosijo, ker so jim lepi, čeprav jim delajo krive noge in žulje zaradi neudobnosti”, zaključuje utemeljitev analize priznani znanstvenik Boršelinčič.

Šokantni rezultati te analize o ženski torbici in vzročnih posledicah katere povzroča, so me seveda usmerile tudi na drugo stran, torej k proizvajalcem torbic.

Začuda so njih izjave o tej znanstveni študiji dokaj skladne – ponoreli so prav vsi, za odtenek pa so bolj ponoreli pri poznanih proizvajalcih, kot so Armani in Furla, ki so po tej študiji opletali z vsemi jeziki brez dlak, tudi rentanimi.

Pričakovano so seveda proizvajalci energično ovrgli rezultate te študije, vse skupaj pa podkrepili z argumenti, da za strokovnjaki te študije stoji sicer nič manj močen lobij proizvajalcev hlač z globokimi žepi, ki si želi izriniti torbice iz tržišča.

Očitno je ta študija o ženski torbici povzročila pravo vojno stanje tudi med slednjima, kar napeljuje, da nadaljevanja sledijo…..

Don Marko M

p.s.
Postani aktiven in ponosen del realne zabavne druščine Hočem, da se to vpiše v Ustavo !

Ženska torbica logike (blog Don Marko M)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *