Slovenske vlade – prejemniki vseh Gazel razvoja gospodarstva prihodnosti

Ne, ni vse tako črno kot izgleda. Je tudi sivo vmes. Pozitivni premiki vseh naših dosedanjih vlad končno prehajajo v kulminacijo. Te dni bo namreč trenutna aktualna vlada podrobneje predstavila javnosti svoj nov projekt, za katerega je sicer že prejela vsa priznanja stroke, ki ji je podelila tudi Gazelo najhitreje rastočega podjetja za ta projekt….

Kot rečeno gre za projekt, katerega so sicer postopoma že uvajale vse dosedanje vlade, a ni imel pravne podlage in širšega odziva javnosti, kar se je odločila urediti sedanja vlada.

Vlada je tako, s pomočjo prejšnjih kolegov, ki so nalagali opeke, zabetonirala projekt pod nazivom – “Oddajamo lokal”.

V bistvu je ta projekt, za katerega so se vlade, za spremembo, res potrudile, na videz povsem običajna veriga trgovin. A razlika je očitna….

Ta nova veriga trgovin “Oddajamo lokal” neustavljivo osvaja Slovenijo.

In da bi bila ta prejeta Gazela še poskočnejša in uspešnejša na slovenskem tržišču, je vlada že napovedala tudi sezonsko jesensko znižanje.

“Oddajamo lokal” je začel dobesedno cveteti v teh kriznih časih in prevzema vedno večji delež poslovnih prostor v naši mali podalpski. Praktično ne mine dan, da se ne bi v katerem mestu ali vasi odprla nova neposlovalnica.

Veriga “Oddajamo lokal” sicer ne plačuje najemnine, ne zapravlja energetskih virov in tudi ne zaposluje nikogar. A najbolj pomembno je to, da napredujejo v teh kriznih časih, oteženih za vsako obliko poslovnih aktivnosti.

Vlada je je ponosna na ta svoj projekt in navdušeno pozdravlja to blagovno znamko, obenem pa poudarja, da so ravno z njenimi napori omogočili ustrezno premikanje birokratskih ovir, ki so grobo motile druge investitorje v poskusih prihoda na naše tržišče.

Obenem pa je vlada poskočnost projekta “Oddajamo lokal” nadgradila z odmevnim sloganom v promociji za javnost. Slogan, ki osvešča :

“Ne bojte se – od jutri tudi v vaši soseski !”

Don Marko M

p.s.
Neuradno – vsled uspešnosti poslovanja blagovne znamke “Oddajamo lokal” parlament resnno razmišlja o nadgradnji le tega. Delovni naslov novega projekta se glasi – “Prodamo vse”.

Zaposlitev (blog Don Marko M)

1 pred teboj je povedal za zapis “Slovenske vlade – prejemniki vseh Gazel razvoja gospodarstva prihodnosti

  1. Hehe. Lepo opisano. A to zato ker se umika Coin in Oviese? Drgač pa malo gazel je prezivelo rno leto po tem priznanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *