Relax. Famozna ženska točka G ne obstaja ! Potrdila znanost !

Ko sem prebral to svežo znanstveno novost, mi je zavr(t)elo. Pa dobro, kaj je zdaj to ? Ste sploh še normalni ? 30 let, 30 najboljših let svojega življenja sem porabil za iskanje te G točke. Celo svoje življenje sem posvetil temu in zdaj mi znanost tako nonšalantno prijavi, da ne obstaja. To, da sem porabil celo mladost v napornih iskanjih tega svetega grala, to “nikome ništa”, al kako…..

Počutim se prevaranega. Izdanega. In zapuščenega. Pa tako blizu cilja sem bil. Leta, 10letja napornega dela, tudi v nemogočih delovnih pogojih, prelitih litri do zadnje kapljice, vse, ma vse sem podredil iskanju te opevane točke G pri ženskah, zdaj pa znanost udari brutalno.

Pa tako obetavno sem začel. Razvil povsem svoj raziskovalni pristop. Upošteval sem, med ostalim, celo logično zaporedje magnetne (ne)privlačnosti in uporabil tako A,B,C,Č,D,E,F, kar me je pripeljalo do prve možne rešitve, da se ženska točka G verjetno skriva na koncu pojma shoppinG.

A te ugotovitve nisem mogel več kot 98% potrditi, zato sem raziskavo razširil na več področij.

Leta, leta mukotrpnega dela sem, kot kaže zdaj, zapravil za “kurčevo zdravje”. Pa čeprav sem nadgrajeval raziskovalne prijeme in se, po moji oceni, že z 99% verjetnostjo približal odkritju te točke G. Le še korak me je ločil od svetovne slave, ko sem že hotel svetu slavnostno predstaviti, da točka G pri ženskah pomeni – Glava….

Pa sem si rekel – “glej, če si spacal skupaj 99%, pa boš ja še ta 1 do 100%”. Pa ne damo se slovensko/balkanski/mediteranci kar tako ! Čvrsto odločen premagati še to zadnjo oviro, po vseh teh letih iskanja svetega grala, sem šel v investicijo. Zajetno. Nabavil sem si zemljevide, busolo, baterijsko svetilko….

To je bilo včeraj. In danes…Evo ti ga na. Znanost potrdila, da sem vsa ta leta leta iskal – neobstoječe. Ampak, kot sem rekel, ne dam se kar tako.

Že to, da me je tisti nemški ginekolog Ernst Grafenberg, ki je leta 1950 izumil, razglasil in trdil, da obstaja ta ženska točka G kot cona na vaginalnem zidu, ki s stimulacijo privede žensko do orgazma, zaradi česar mi je čisto razjebal teh 30 let v raziskovanju in kateremu sem vmes parkrat zaradi tega nataknil na izrastek celo vse njegovo žensko kar tako u prolazu, mi je bilo tu mač.

Pa kako mi ne bi bilo, tip je jebal v glavo cel svet 74 let ! Dobro, mene 30, ampak še vedno 74 let ! In to milijarde njih. Moških in žensk. Ženske so obsojale tipe, da so impotentni, tipi ženske, da so frigidne. Cel kaos, ti rečem…

Pa da ne bo nesporazuma. Da je Grafenberg spravil v zmotna in zgrešena globoka razmišljanja, nepregledne debate in praktična raziskovanja na milijarde življa sveta ne trdim jaz, pač pa Emmanuele A. Jannini.

Emmanuele A. Jannini, drugače tudi profesor endokrinologije i seksologije univerze Tor Vergata v Rimu, je namreč po nekaj letnih raziskavah s svojo znanstveno ekipo pred dnevom celemu svetu naznanil, da ženska točka G – ne obstaja !

To svojo trditev je razgalil v svojem članku za medicinsko revijo Nature Reviews Urology, v katerem njega znanstvena ekipa med ostalim trdi, da je “intimno področje”, ki pripelje ženske do povečanega spolnega zadovoljstva bistveno kompleksnejša zadeva, ki zajema celoten reproduktivni sistem, vštevši tkivo, mišice, žleze in maternico.

Janninijeva ekipa je raziskovala tudi med vsemi raziskavami točke G zadnjih 60 let, nakar je Jannini predstavil zaključke, da sploh ne gre za neko “točko”, ki vzburja ženske, temveč kar kompleksno občutljivo območje, katerega ne bi smeli imenovati točka G.

Dodal je tudi, da je, primerjalno z erogenimi conami, to območje bistveno kompleksnejše in odstopa od ženske do ženske, odvisno od hormonskega ciklusa.

Tako torej znanost. A čeprav načeloma verjamem in zaupam znanosti, pa tokrat enostavno ne morem zanemariti svojih dolgoletnih plodnih raziskovanj. Enostavno sem preblizu cilja…..

Če sem že, skozi naporna leta raziskav, uspel priti do rezultata 99% verjetnosti, da točka G pri ženskah pomeni Glava, potem bom sedaj, na polno opremljen, pa Jannini gor ali dol in četudi bom zaradi tega sprožil svetovni tudi znanstveni spor, brez dvoma uspel dokazati, da se ženska točka G skriva – v Glavi. Ni predaje do zadnje kapljice preko cilja !

Don Marko M

Točka G (blog Don Marko M)

8 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Relax. Famozna ženska točka G ne obstaja ! Potrdila znanost !

  1. J..i se Marko.
    Jaz sem točko G našel (v neposredni bližini točke E). Če človek intenzivno rudari potem najde marsikaj.
    Za profesorjeve izsledke mi ni mar.
    Mogoče je “point” ravno sistemu iskanja. Profesor je to počel znanstveno, jaz pa sem ubral pot z ljubeznijo in pozornostjo. In rekel bi, da je prav to razlog, da se je točka meni odkrila, njemu pa ne. . .

  2. Vesna, tako ja, kar protestirat…. 🙂 …..jaz sem tudi, vsled vseh svojih dosedanjih in bodočih raziskovanj vnet zagovornik, da se mora “G območje” ohraniti…..v bistvu so nas tej znanstveniki malo zaj…. s tem, ko so malo dela s točko G povzem izničili in nam naprtili ogromno dela s celim območjem G…..bemti, vedno težje je biti moški…. 😎

  3. ravno raziskovanje je čarobno na tem območju, verjetno si že zdavnaj odkril znamenito točko, pa nobena ne prizna, vi kar iščite, iščite moški…

  4. bravo, ja, res je, vse je treba poskusit, neskončna zabava hihihii, ne najdem smajla, ki bi opisal navdušenje, ko vidiš, da se moški resnično potrudi 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *