Stranka “Živi mrtveci” začenja pohod v parlament z odškodninsko tožbo proti SDS, SD, DeSUS in stranki Alenke Bratušek…..

Letošnje parlamentarne, pa tudi lokalne, volitve bodo prva prelomna priložnost generalnega čiščenja 28 letne zgodovine parlamentarnih in lokalnih veljakov. Število novih političnih strank, pripravljenih na direkten spopad z naftalinci, vztrajno raste in zdaj je svoj pohod v parlament napovedala tudi novo ustanovljena stranka “Živi mrtveci”…..

Kot so v svoji uvodni predstavitvi pojasnili v stranki pokojnih državljanov “Živi mrtveci”, so edina avtohtona slovenska stranka, s katero se lahko poistoveti večina državljanov Slovenije.

Stranka, ki, v primerjavi z ostalimi, drzno začenja svoj pohod v parlament, že v samem startu dokazuje, da bo z njimi vsej prej kot lahko in 45 milijonska odškodninska tožba proti dosedanjim parlamentarnim strankam SDS, SD, DeSUS ter stranki Alenke Bratušek nakazuje na volilni boj brez milosti.

“Živi mrtveci” omenjene stranke tožijo zaradi kriminalnih dejanj kraje in grobe zlorabe osebnih podatkov njih članov, s pomočjo katerih so se na predhodnih volitvah redno uvrščali v parlament in občinske svete.

“Ta kraja podatkov naših članov je bil tudi edini način, da so lahko zasedali politične položaje. V naši stranki dobro vemo, kot to vedo tudi tožene stranke, da jim na volitvah nihče živ ne bi dal svojega glasu”, je ozadje tožbe predstavil predsednik stranke Bone von Brithofen, ki je obenem tudi odvetniški zastopnik stranke v tej tožbi.

Da so omenjene stranke izvajale to kriminalno dejanje, celo od 1996 leta dalje, je Bone von Brithofen izvedel povsem naključno, ko ga je po volitvah 2014 obiskal eden volilcev Ivo Ž. in mu potožil, da so ga iz volišča odstranili policisti zaradi kršenja ZJRM.

Ivo Ž. je, kot vsak volilno operativen državljan, dva tedna pred volitvami prejel vabilo DVK za volilno udeležbo. Poleg svojega pa je prejel tudi vabilo za očeta, sicer že 48 let pokojnega. Ivu je zadeva zasmrdela, odpravil se je na volitve, oddal svoj glas in potem sedel na enega praznih stolov v prostoru, čakajoč svojega očeta da izpolni državljansko dolžnost.

Po dobri uri ga je vodja volilne komisije pozval naj zapusti prostor, ker moti volilni proces. Ivo je pojasnjeval, da čaka le svojega očeta da voli, prerekanje pa je pripeljalo do tega, da je predsednik volilne komisije poklical policiste, ki so ga odstranili iz prostora. Potem je čakal očeta na razdalji pred vhodom na volišče, a očeta do 19 ure, ko je nastopilo zaklepanje volišča, ni dočakal.

Misleč, da je oče mogoče prišel voliti v tisti minuti, ko je zalival bližnje drevo, je naslednji dan zahteval vpogled v seznam volilcev in sicer zgolj za svojega očeta. Na seznamu je bilo ime njegovega očeta odkljukano, celo podpis potrditve volilne udeležbe je bil tam. Ivo se je tako odpravil k Bone von Brithofenu po pravno pomoč.

Bone von Brithofena je primer takoj prevzel in Ivu rekel, da bo zadevo raziskal zanj povsem brezplačno, saj ta nenavadnost zanima tudi njega. Najel je 2 zasebna detektiva in 1 detektivko, ki so po mesecu prišli do osupljivih ugotovitev – tožene stranke so že od 1996 leta dalje uporabljale vedno isti model pridobivanja volilnih glasov pokojnih, ki so jim vsakič znova zagotovili vstop v parlament, pa tudi občinske svete.

Kot je na novinarski konferenci razložil Bone von Brithofen je bil prepričan, da je v Sloveniji že vse omembe vrednega videl in doživel, obenem pa pojasnil tudi nagajanja UE pri ustanavljanju stranke :

“Nepredstavljiv kriminal, celo od vseh možnih oblik korupcije vajene Slovenije, so se šle stranke katere zdaj odškodninsko tožimo. Po naših pridobljenih podatkih so omenjene stranke po volitvah pristale v parlamentu izključno zaradi večine glasov pokojnikov.

Po naših svežih podatkih so imele te tožene stranke enak namen zlorab volilnih glasov pokojnih uporabiti tudi na letošnjih volitvah, naši operativci pa so celo zaznali, da se je tej volilni praksi teh strank letos nameravala pridružiti tudi NSi, saj je njihov predsednik Tonin kar z javnim razpisom pozival državljane k dobro plačanemu delu kot njih predstavniki lokalnih volilnih komisij na volilni dan.

Tega ne bomo več dopuščali in da bi v bodoče preprečili tovrsten kriminal smo se, poleg tožbe, odločili tudi za ustanovitev svoje stranke. So nam pa težave pri registraciji stranke povzročali na UE, saj so od naših pokojnih članov zahtevali identifikacijo z osebnim dokumentom in pri prav vseh članih naše nove stranke se slika na osebni izkaznici ni ujemala s trenutnim videzom, ker so bile osebne izkaznice že preperele.

Zdravstvenih izkaznic že dolgo nimajo več, ogrožena je bila ustanovitev naše stranke, a tudi osebna prisotnost naših članov na volitvah, saj so vodje posameznih EU vztrajale, da brez veljavnega osebnega dokumenta ne bo moč ustanoviti stranke, niti se udeležiti volitev.

Imel sem občutek, da nas izsiljujejo, zato sem jim napovedal javno medijsko promocijo, nakar so ugotovili, da gre zgolj za manjše tehnične težave odpravljive v 48 urah. Tako so vsi naši člani zdaj prejeli matične številke, na osnovi katerih bodo prejeli tudi volilna vabila za glasovanje, pa tudi stranko smo uspešno registrirali, pripravljeni smo na vse.”

Bone von Brithofen ni skrival drznega optimizma niti v napovedi, da bo stranka “Živi mrtveci” požela polno večinsko zmago tako na državnih, kot lokalnih volitvah in tožene stranke pustila pred zaprtimi vrati parlamenta. “Prišli smo zmagat”, dodajajo….

Don Marko M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *