Janševa vlada na izredni seji kratico pogoj PCT spremenila v ZCT, za cepljene obvezna testiranja…..

Na izredni dopisni seji je vlada dopolnila nekaj ur pred tem izdan tedenski odlok o državljanski vsespološni rabi pogoja PCT po državi. Vlada je namreč šele po zaključeni redni seji in že sprejetem odloku prejela poročilo NIJZ s podrobnejšo analizo obsežne raziskave med državljani, zaradi česar se je odločila za spremembe…..

Sveža NIJZ analiza zdravja državljanov nameč prikazuje povsem nasprotujoče podatke na osnovi katerih je vlada do zdaj prilagajala izdane odloke za izvajanje pogojev PCT, zato je morala poseči po korenitih spremembah, med katerimi izstopa preimenovanje kratice PCT pogojev v novo ZCT.

Minister za zdravje Janez Poklukar je poudaril, da je bila seja sicer burna, a da so se dokaj hitro poenotili o spremembah, saj so bili dokazi preveč očitni in dodatnega maneverskega prostora niti ni bilo na razpolago, kar je pojasnil v nadaljevanju prisotnim novinarjem, rekoč :

Po raziskavah, katere je med 1. in 8. septembrom letos opravil NIJZ na vzorcu 500.113 državljanov, se z rednim upoštevanjem higijene umivanja rok, upoštevanjem varnostne razdalje 1,5 m in nošenjem maske v zaprtih prostorih, daleč najbolj odgovorno obnašajo necepljeni zdravi prebolevniki in zdravi necepljeni državljani, zato za le te sproščamo vse omejitve gibanja na vseh javnih prostorih, saj dokazano ne ogrožajo nikogar. Zato je bila odločitev za spremembo kratice PCT (preboleli, cepljeni, testirani) v ZCT (zdravi, cepljeni, testirani) logična in smo jo vsi na seji prisotni potrdili.

Povsem nasprotno pa je raziskava dokazala za skoraj polovico covid polno cepljenih državljanov v raziskavi, ki ne izvajajo nobene higiene rok, nobene razdalje 1,5 m, zavračajo nošenja mask in se celo nasilno obnašajo do zdravih prebolelih in necepljenih državljanov.

Zaenkrat bomo cepljene sicer še pustili v kratici ZCT, a v kolikor bodo rezultati izkazovali nadaljni trend cepljenih, da zdravstveno ogrožajo zdrave prebolevnike in ostale zdrave necepljene državljane, bomo za polno covid cepljene najprej uvedli obvezno testiranje in če se bo njih trend okuževanja zdravih nadaljeval, kar se po projekcijah stroke Instituta Jožef Stefan zagotovo bo, jih bomo izključili iz kratice ZCT ter jo spremenili v ZT (zdravi, testirani), obenem pa jim določili obvezna HAGT in PCR testiranja.

Če bodo testi v naslednjih dneh pokazali, da je med rezultati več kot 50% okuženih cepljenih, trenutno jih je 48% in enak odstotek je tudi med cepljenimi na covid zdravljenjih v bolnišnicah, bomo morali poseči po skrajnih ukrepih za zaščito necepljenih zdravih prebolevnikov ter ostalih necepljenih zdravih državljanov in cepljenim prepovedati gibanje na vseh javnih zunanjih in notranjih površinah in prostorih, ki omogočajo zbiranje več kot 5 ljudi, vključnom z obiskovanjem zdravnika. V pripravi pa je tudi odlok, po katerem se bo vsem polno cepljenim – zaradi neodgovornega obnašanja in okuževanja zdravih državljanov – zaračunali tudi stroški bolnišničnega zdravljenja v primerih, ko bi le ta koristili kot oboleli za Covid19“.

Da se je sprememba iz PCT v ZCT morala zgoditi, je v oddaji “Kdo vam laže?” voditelja Borisa Tomašič v osrednjem studiu Nova24tv potrdil tudi premier Janez Janša, ki je med ostalim izpostavil :

Iz Evropskega sodišča za človekove pravice v Strasbourgu in nemškega v Nurembergu so seznanili našo vlado, da so v teku sodni procesi za zločine proti človeštvu, katere nam na dolgem seznamu izdanih koronskih odlokov očita večje število Slovencev v skupinski tožbi proti vladi oz. vsem poslancem DZ. Presenečen sem, saj vlada dela dobro in so bili vsi tej odloki sprejeti in izvajani izključno z najboljšimi nameni za svobodo in varnost državljanov.

Nove Covid19 epidemije uradno nismo razglasili in je tudi ne bomo, saj za to ni potrebe. Bomo pa spremenili vsebine odlokov na način, da bodo skladni z veljavno zakonodajo in Ustavo, kar ZCT je, saj omogoča zdravim državljanom polno svobodo gibanja in življenje z omogočanjem pridobivanja najmanj osnovnih življenskih potrebščin.

Zagotavljam, da cepljenje ne bo postalo obvezno, ostalo bo prostovoljno in kdor se ne bo želel cepiti zaradi tega ne bo nikakor prikrajšan, oviran ali diskriminiran. Ne smemo več dovoliti, da bi “Z” kot zdrav izničili iz temelja človeških privilegijev in zdrave državljane tretirali kot kriminalce, saj je zdrav državljan eden nosilnih temeljev razvoja države in družbe. Ne bomo dovolili niti, da bi zdravi državljani postali talci cepljenih, niti, da bi skrajno levičarski “lockdown”arji še naprej poskušali zapirati državo in družbo le zato, da bi se lahko okoriščali s covid dodatki. Nihče ne bo mogel vladi očitati, da ne dela dobro“……

Don Marko M

12 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Janševa vlada na izredni seji kratico pogoj PCT spremenila v ZCT, za cepljene obvezna testiranja…..

  1. Ko bi le bilo res do takrat pa, ko me kdo ustavi ala inšpektor, itd… se bom skliceval na molk in naj mi potem oni dokažejo karkoli že oz. Jih bom v nasprotnem primeru tožil… as simple as that

  2. A se ti zajebavaš al kdo drug? Zdej se bomo šli cepit, pol se bomo moral pa testirat? In to za nagrado, ker se držimo higiene. Seveda se pa “zdravi” že sedaj čutimo diskriminirane, čeprav so “varuhi človekovih pravic” podlegli pritiskom saj vemo koga.

  3. NEHAJTE UPORABLJTI BESEDO VLADA SPLOH PA NE NASA VLADA LAHKO SI ZBERETE IME ZA TE PARAZITE IN JIH IMENUJETE KOT NASI TERORISTI ALI PAC KAKOR DRUGACE ker to ni vec nasa vlada ta je umrla iz njihovo AGENDO

  4. Isto sranje drugo pakovanje .bla bla bla kokr kol obrnes grejo naprej po ukazih satanistou globalistou v N.W.O agenda 21 agenda 2030 in pa ze javno usem povedano Global reset.nic vec nam sploh ne skrivajo povejo na vse dajo nam na razpolago use informacije kaj pocnejo kaj bodo naredili in kako nas bodo depopulirali.ampak goveda ce jim pred nos das ne bodo vidl resnice nikol ker so pac goveda ne.tko da use kr loh nardis ne na protestu ne speticijami bla bla bla lahko naredis samo da ne gres po njihovi poti ampak enostavno ne upostevas teh nesmiselnih ukrepov k nimajo veze z vezo sploh in ne pocnes tega ampak zivis normalno naprej ceprav nic vec ni normalno ocigledno.tko da piste pritozbe na kazni k nam jih bodo napisali itd.in zasujemo sodisca totalno in se pozanimamo sami in najdemo pravne resitve v naso korist.za enktat se se najdejo luknje in neskladnosti po zakonu in o nasih pravicah.tko da nobeni odloki niso zakoni.tko da ne se dat ker bodo probali na vsak nacin vse ker vejo da so vecina goveda in bodo sprejeli to tiranijo zaradi raznih bolanih neumnih razlogov.zgodba je zelo globoka in se kuje ze zelo zelo dolgo na desetine let ce ne vec in corona in to blejanje k se odvija zdaj je nic razen odvracanje pozornosti kaj se v resnici plete in odvija v ozadju.tko da to je raj proti temu kar nas caka.tko da ne je ne in ne nikoli ni bil ja.ne se dat ne se zapenjat pa noret pa razgrajat na protestih itd ker tocno to hocejo in dosegajo zelo pospeseno.drugace je to pri nas v povojih v primerjavi s cim se spopadajo po drugih drzavah po svetu.kataatrofa ziv kaos.tko da ne se dat ne se pustit ne sodelovat ko nas bo dovolj naujo mogl dosegat to al pa saj zelo pocasneje.maske dol pct dokazila itd goni to u tri pm.nobena Drzava nikoli ni dobila k se je ljudstvo uprlo nobena.samo za to je potrebno ljudstvo ne nas par tisoc pa 95%goveda.

  5. Hvala za zabavno branje, v tem ne preveč zabavnem času. Točno tako bi v”novi” resničnosti moralo biti, če že nazaj na staro ne moremo.

  6. Lahko podaš url vira, kjer je nekdo povedal: “Zagotavljam, da cepljenje ne bo postalo obvezno, ostalo bo prostovoljno in kdor se ne bo želel cepiti zaradi tega ne bo nikakor prikrajšan, oviran ali diskriminiran. “?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *