Priporočam – blog Nadinka potepinka

Bo že držalo, da blogam, torej pišem, pa tudi, da bloge berem. Pa ne zgolj svojega, katerega moram že po protokolu pred objavami oziroma, ko zapise vnašam, pač pa tiste od blogerskih kolegic in kolegov. Včasih pustim kakšen komentar, včasih, ko je spisano tako, da se mi komentar ne zdi potreben, pač ne. In včasih med brskanjem naletim, usoda pač, na še sveže blogerje, ki so komaj dobro začeli preganjati tipkovnico, a so že takoj vredni pozornosti, tako, kot Nadinka potepinka…..

To, da si dovolim priporočati Nadinkin blog je ena od mojih letošnjih odločitev, da po svojih zmožnostih dam(o) malo ugodnega vetra v jadra praktično novincem v blogosferi, ki talentirano dvigujejo blogersko kakovost. Ne, nisem kritik, pač pa samo eden od tistih, ki ti predlagam v branje nekaj drugačnega.

In ta priporočanja si bom dovolil od tega trenutka dalje vsakič, ko bom utegnil in seveda mislil, da je tako prav.

Sam sem namreč pri svojih blogerskih začetkih praktično takoj imel srečo biti opažen in bil deležene podpore kolegov blogerjev, kakor tudi bralcev, ki niso blogerji, so pa ravno tako dragoceni in, saj veš, srečo je treba deliti.

Moram pa povedati, da avtorice bloga, nesporno je prava ženska, osebno sploh ne poznam. Še več, niti pod razno ji nisem niti namignil, da bom priporočil njen blog in o tem zapisu bo izvedela na takšen način, kot ravnokar ti. Vem pa, da je prava Štajerka, kar zlahka ugotoviš med branjem in, saj veš, Štajerkam beseda teče, teče….

In zakaj tokrat priporočam blog Nadinke ? Ker je pač drugačna, če sodim po njenem pisanju. Ker je blog poln (ne)vsakdanjih pestrosti, začinjen v zajetno dozo sproščenosti, humorja, (samo)ironije in optimizma, torej točno tistim, kar navihano popestri splošno sivino situacije naše male podalpske.

Sanja se mi ne, koliko časa bo avtorica zdržala v blogerskem svetu oziroma v pisanju njenega dnevnika, upam da čim dlje, zagotovo pa bo v tem času zapustila prijetno sled.

Torej, spoštovana bralka/bralec mojega bloga, vabim te k prebiranju prigod Nadinke potepinke in ko boš že tam, si dovoli prilepiti kakšen komentar v katero od njenih zgodb. Ker, če si do sedaj živel/a v prepričanju, da se specialne dogajajo samo v tvoji družini potem….hja, potem še nisi prebral/a Nadinkinega bloga…..

Don Marko M

4 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Priporočam – blog Nadinka potepinka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *