Bosanka Aida je najlepša ženska na svetu ! Lepša tudi od Monice Bellucci….(foto)

In ko sem že mislil, da bo Monica Belluci ostala najlepša fatalka v mojih očeh, se je zgodilo….Iz nekega drugega časa je uletela Aida Đapo , bistra in talentirana Bosanka, ki je Balkanu prvič omogočila kitenje z naslovom Najlepša ženska sveta. Ne, to ni bil izbor za Miss sveta, ki bo jeseni. Na tem izboru so bile samo najlepše ženske sveta…..

In še več kot samo lepe. Bistre, talentirane, sposobne, skratka fatalke v pravem pomenu. In v konkurenci najožjega izbora med 50imi takšnimi, so po izboru spletne strani Beautiful Women Pedia, kjer je videti hude lepotice iz celega sveta (tudi Slovenke), Aidi Đapo podelili naslov Najlepša ženska 2013.

Aida, znana tudi pod umetniškim imenom Idda van Munster, tudi aktivna blogerka, je v izboru za seboj gladko pustila tudi že dokazano lepotice fatalke kot so Monica Bellucci,  Irina Shayk, Megan Fox, Adriana Lima, Eva Mendes, Candice Swanepoel…

Bosna je seveda na nogah, že znana lepota žensk Balkana je dobila še uradno svetovno potrditev.

Aida je ta naslov na svojem FB profilu, kjer so tisoči oboževalk in oboževalcev kar popenili od veselja, objavila na sicer skromen način, a z nezgrešljivim dodatkom balkanskega humorja.

Zase sama pravi, da je retro bejba, ki živi v modernem svetu, z občutkom, da je rojena v napačnem časovnem obdobju. Njena strast pa prav vse iz obdobja 1920 – 1960, obenem pa je še velika oboževalka ikon Hollywooda.

In njene fotografije so posledica njene strasti……Iz te male bo še zelo dosti…..

Aida Đapo 1 (blog Don Marko M)

Aida Đapo 2 (blog Don Marko M)

Aida Đapo 3 (blog Don Marko M)

Aida Đapo 4 (blog Don Marko M)

Aida Đapo 5 (blog Don Marko M)

Aida Đapo 6 (blog Don Marko M)

Aida Đapo 7 (blog Don Marko M)

Aida Đapo 8 (blog Don Marko M)

Don Marko M

p.s.
Postani aktiven in ponosen del realne zabavne druščine Hočem, da se to zapiše v Ustavo !

7 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Bosanka Aida je najlepša ženska na svetu ! Lepša tudi od Monice Bellucci….(foto)

  1. sem jo šla počekirat. všeč mi je, ker je retro. nisem pa zasledila nobene njene natur pojave(no, sej se nisem preveč trudila) drgač pa, v mojih očeh je monica lepša 🙂

  2. Lepa je res kot slika in še naša. 🙂 Samo mucek,saj ne misliš zdaj Monike nogirat zaradi ene takšne smrklje. 😉 🙂

  3. Naj malo pomislim…, v šestdesetih letih sem živel v Bosni … ne, ne more biti moja!

  4. Bonbonček,
    tudi v natur pojavi je lepotica……v bistvu j elepotica ne glede v kateo zgodovinsko obdobje se jo opremi, do sedanjosti….kot monica, ki sicer zame ostaja fatalka No1, a Aida ji je edina resna konkurenca…..zdaj bom pa moral srce na pol deliti…. 😎

  5. V kolikor je pošteno kosmata, potem ne ugovarjam pri nobeni oceni. Naravno je neponovljivo. Kremenčkova doba je zakon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *