Stresno – Alenka Bratušek končno razkrila pravi razlog ustanavljanja stranke

Alenka Bratušek alias Blond Mortajm, tudi uradno najbolj potratna ženska v naši mali podalpski, trenutno v nepovratni funkciji predsednice xy cvetnega nabora 90ih lističev left/rajt ultrasov Instituta Umetna Gnojila (IUG) na Šubičevi, je skesano priznala pravi razlog ustanavljanja svoje politične stranke….

Blond Mortajm, v zadnjih mesecih odkrito poznana tudi aktivna borka za pravice žensk in njih enakopravnost, kar je dokazala tudi z omogočanjem lagodja tisočim ženskam katere je, namesto dela, poslala na zaslužen dolgoročen socialne pomoči plačan dopust, je v zadnjih nastopih ostro nagovarjala javnost z izjavami, v katerih je branila ideje feminizma.

Na očitke javnosti, da brez vsake smiselne osnove zagovarja izumrlo gibanje, se Blond Mortajm ni odzivala. Vse do trenutka ustanavljanja svoje politčne stranke….

In zdaj je kot bomba odjeknilo njeno priznanje v javnosti. “Moj feminizem je krinka“, je odkrito priznala Blond Mortajm terenskemu poročevalcu bloga DMM….

V resnici sploh nisem feministka, čeprav sem tako deklarirana. S takšnimi svojimi nastopi sem dejansko zgolj prikrivala, da ne znam skuhati nobenega obroka hrane. Prav nobenega. Dejansko se v kuhinji sploh ne znajdem“.

In nadaljevala :
Ko me je mož prvič vprašal, kaj bom skuhala za kosilo, sem mu rekla, naj si kuha sam če je lačen, saj živimo v svetu, kjer so vsa opravila, tudi gospodinjska, v enaki meri namenjena tako moškim, kot ženskam.

To sem naredila, ker ne znam nič skuhati, a sem potem morala nadaljevati z igranjem te vloge. Zdaj je napočil čas, da s tem preneham in vsem povem kdo in kaj sem. Upam, da me bodo moji, prijatelji, podporniki sprejeli takšno, kot sem“.

To javno priznanje Blond Mortajm pa je sprožilo pravi vihar v feminističnih združenjih po naši mali podalpski iz katerih je hipoma pridrvelo sporočilo za javnost, v katerem ostro obsojajo to “brutalno zlorabo pojma in ideje feminizma“.

Med ostalim v izjavi pojasnjujejo :
Na osnovi tega primera bi si ljudje lahko o feministkah ustvarili predstavo podlih, nevrotičnih žensk, ki ne želimo opravljati hišnih, gospodinjskih opravil in kot osnovno poslanstvo izpostavljamo zgolj idejo o ženski moči in brezpogojni enakopravnosti z moškimi.

Zato ob tej priložnosti pozivamo vse ženske, ki feminizem uporabljajo za izgovor izogibanja izvajanj vsakršnih obveznosti, da s tem početjem prenehajo, saj s takšnim obnašanjem rušijo osnove ideje feminizma, med ostalim tudi, da se gospodinjskim opravilom izogiba zaradi principa, ne pa zato, ker bi bile preveč lene, da jih opravite“, sporočajo v izjavi iz feminističnega združenja.

Izjava feminističnega združenja je Blond Mortajm očitno zelo pretresla, saj je tik pred zaključkom redakcije dostavila dopolnilo izjave, v kateri pojasnjuje, da se bo s svojo stranko ostro borila za zastopanost žensk v enakem številu na vodilnih in političnih položajih, pri čemer sposobnosti ne igrajo vloge, zadostuje le izpolnitev pogoja ženskega spola.

Zakaj bi volili nekoga xy samo zato, ker je moški ? Volite nekoga yx zgolj zato, ker je ženska“, pojasnjuje Blond Mortajm.

Don Marko M

Alenka Bratušek stranka (blog Don Marko M)

4 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Stresno – Alenka Bratušek končno razkrila pravi razlog ustanavljanja stranke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *