Prihaja – Klofuta Bucket Challenge ! Sprejmi izziv !

Ti že preseda gledanje ljudi, ki se polivajo z ledeno vodo ? Potem si na pravem naslovu. Blog DMM namreč svečano predstavlja vse ljudsko akcijo – Klofuta Bucket Challenge ! Za vse, ki bi radi stopili v korak s časom….

Namesto intra….Nekoč je preventivno klofutanje nosilo oznako “mast hev”, kar se je jasno održalo v drži družbe. Danes je klofutanje bolj pod oznako retro, ampak retro je danes v modi bolj kot kdaj prej….

In tako je nastala vsesplošna in vseljudska humanitarna akcija Klofuta Bucket Challenge !

Ker je danes v naši mali podalpski potrebno “bujenje” in ker je bolje, da se klofutamo že zdaj, kot po (lokalnih) volitvah. Gre torej za akcijo, ki lahko tudi traja….

In zakaj ravno klofuta ? Pa zato, ker ima klofuta dokazano zdravilne učinke na posameznika in družbo kot celoto – med ostalim celo izboljšuje krvni obtok in delovanje možganov…

Za začetek lahko izvedeš testno verzijo in se klofneš kar sam/a, da dobiš tisti filing. Testna verzija se izvaja po sistemu dlan na čelo, ob čemer se dlan ne sme šparati, čelo pa čimbolj odločno upirati.

Verjamem sicer, da je hudiček insajd komu že prišepnil, da bi lahko izvajanje Klofuta Bucket Challenge razširili tudi na naše levo desne parlamentarce vse od 91 do danes.

Ko bi recimo kje videl, na ulici, v parku, kjerkoli in kadarkoli, katerega iz plagijade bivših in/ali aktualnih politikov, bi ga pač povsem nesebično – skloftal.

A ne glede na moč te želje, tega posega ne priporočam. Pa ne, ker bi ne bil nujno potreben, pač pa zato, ker bi utegnil kdo neuk in neosveščen o akciji Klofuta Bucket Challenge pomisliti, da je tovrstno kloftanje politikov nasilje.

Zato pozivam vodje vseh strank od 91, da se javno oklofutajo, po možnosti z vodenim nastopom za svoje najbolj goreče navijače, a ne zato, da bi sodelovali v tej akciji Klofuta Bucket Challenge, pač pa kar tako, da jih vidimo tudi nekaj koristnega delati….

Pravila Klofuta Bucket Challenge !

So dokaj enostavna :
– z levo ali desno roko si primaži klofuto na levo ali desno lice (čelo ne šteje) in predvsem – ne se šparat. Pravilno izvedbo Klofuta Bucket Challenge ponazarja slika spodaj
– ta nepozaben dogodek lahko ovekovečiš s posnetkom in objaviš na FB
– izzoveš dva kandidata, ki nadaljujeta Klofuta Bucket Challenge akcijo

Ker nikjer ne piše, da samokloftanja ne smeš ponavljati poljubno tudi potem, ko odpikaš svoje v akciji, je vsako nadaljevanje seveda tvoja dobra volja in odločitev, mogoče celo potreba.

A vedeti moraš, da že samo s prvim uspešnim sodelovanjem, torej samokloftanjem, v akciji postaneš ponosni lastnik Licence Klofuta Bucket Challenge, kar pomeni, da si postal/a odločen/a državljan/ka.

In če tudi ta humanitarna akcija slučajno, ampak res slučajno, ne bi pomagala do zbistritve pogleda, misli in dejanj državljanov naše male podalpske, potem…..Eh, raje ne pomisli(m).

Čas je torej za začetek Klofuta Bucket Challenge ! Sprejmi izziv ! In izzovi ! Dokažimo z dejanji ! Deli/te to akcijo nesebično in pomagaj/te pomoči potrebnim dvigniti (narodno) zavest. Naj ploska in odmeva…..

Don Marko M

Klofuta 1 (blog Don Marko M)

Klofuta 2 (blog Don Marko M)

7 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Prihaja – Klofuta Bucket Challenge ! Sprejmi izziv !

  1. Citat: ”Ker je danes v naši mali podalpski potrebno “bujenje” in ker je bolje, da se klofutamo že zdaj, kot po (lokalnih) volitvah.” – najboljši predlog slovenske humanitarne akcije do sedaj.Pomagajmo si (najprej) sami in ‘bog’ nam bo pomagal.

  2. Don,odlično.Točno takšna akcija je bila nujno potrebna.Kot praviš,naj ploska in odmeva.Sprejemam izziv in delim naprej.;)Lp

  3. Mucek,smo se najprej s kombinatkami od srca nasmejale,potem na kafetu podebatirale in ugotovile da je stvar dosti bolj resna kot zgleda in jih poznamo nekaj ki morajo pod mus sodelovati v tej akciji.Že delimo. 😉

  4. Jaz sem probal, pa sem zgrešil sebe in zadel ženo. Zdaj je jezna in jaz spim na kavču. Fak of s takimi progresivnimi idejami, nismo vsi usposobljeni za vse. Nekateri pač imamo manipulativno deficienco. Drugič bom naročil, da me sklofuta kdo drug, za vsak primer.

    😉

  5. aja sorči, sem ti pozabil povedati, da se trening pred uradno izvedbo izvaja v izoliranem prostoru….pa nikar ne odnehaj zdaj, ko že imaš nabrane določene izkušnje…. 😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *