RKC žrtvam pedofilije plačala že milijarde dolarjev odškodnin…..in ni še konec

Povprečno 150 milijonov dolarjev odškodnin žrtvam pedofilije plačuje RKC letno v ZDA. Gre seveda za žrtve pedofilije, otroke, katere so spolno zlorabljali uslužbenci RKC, praviloma duhovniki….

Čeprav je v ZDA katoliška verska skupnost najbolj razširjena in se praktično nobeno uradno dejanje ne zgodi brez uvodnega “In God we trust”, pa tamkajšnja zakonodaja od pompozne pedofilske afere RKC osebja iz 2002, ne kaže ravno nekega usmiljenja ali odpustkov do grešnih uslužbencev in vernikov RKC, ki spočnejo pedofilna dejanja nad otroki in tako ne čudi, da je tam zaradi plačevanj odškodnin žrtvam dobesedno bankrotiralo že 6 tamkajšnjih škofij, preko 5000 župnikov pa obsojenih na zaporne kazni

Samo v lanskem letu je bilo v ZDA zoper pedofilska dejanja RKC vloženih preko 700 (ob)tožb, od katerih je bilo 130 dejanj že dokazano utemeljenih in izplačane odškodnine, 243 se jih še vedno preiskuje, medtem ko preostala (še) niso bila dokazana.

A to je le vrh pedofilske RKC gore. Natančno število nedolžnih otrok po svetu, ki so bili dejansko žrtve pedofilskih orgij RKC uslužbencev od začetka obstoja le te sicer ni znano, je pa znano okvirno za zadnjih 50 let, ko so posamezne države začele resno pristopati k reševanju tega problema, tudi pod okriljem OZN, ki trdi in obsoja RKC za zlorabe stotine tisočev otrok po celem svetu, povprečno preko 10 tisoč primerov letno in to so le tisti, katerih starši si upajo prijaviti ta sprevržena dejanja nad njih otroci.

Znano pa je, da tisoči otrok, katere RKC “posvoji” kot reveže in jih pod pretvezo pomoči usmeritve v novo življenje uporablja predvsem kot zastonj delovno silo, nikoli ne pridejo v priložnost, da bi lahko prijavili pedofilska dejanja spočeta nad njimi, ker če bi tudi tej otroci imeli enake možnosti prijav pedofilskegaa nasilja nad njimi, kot tej v razvitem svetu, potem bi počasi bankrotirala kar cela RKC.

Začel se je oster boj med OZN in RKC proti zlorabam otrok

Zdaj je že jasno tudi slepemu, da je katoliška ideologija o t.i. “zaščiti družine” med največjimi licemerstvi današnjega sveta. In da je bera polna tudi OZN obtožuje Vatikan o kršitvah Konvencije o otrokovih pravicah.

Odbor OZN za boj proti zlorabam direktno obtožuje Vatikan, da so 10letja prikrivali svoje zlorabe izvajane nad desetinami tisočev otrok po svetu, s čimer je Sveti sedež vztrajno deloval na ohranjanju reputacije Cerkve in ščitil povzročitelje povsem mimo vsega, kar je v najboljšem interesu otrok.

RKC je podpirala in zagovarjala te svoje spolne prestopnike v izogibanju dosega roke pravice tudi tako, da jih je selila iz župnije v župnijo, države v državo, celo na druge kontinente, zato je povsem na mestu zahteva papežu, da takoj trajno odstrani vse božje služabnike za katere se ve ali sumi, da so zlorabljali otroke.

Ta mobilnost teh uslužbencev, torej zgolj premeščanja, namesto izgon iz Cerkve, pa seveda pomenijo zgolj to, da jim je dana možnost, da s tem početjem nadaljujejo v nekem drugem kraju in verniki seveda niso poprej obveščeni o razlogih, zakaj je bil novi duhovnik premeščen v njih župnijo. Logično je razumevanje, da je RKC s takšnim početjem pravi raj za “negovanje” pedofilije in zaščito pedofilov.

Vatikan je na te argumentirane obtožbe OZN, pa ne le njih, odgovoril, da je “RKC posvečena obrambi in zaščiti otrok, OZN pa se nima pravice vmešavati v katoliški moralni nauk”. Ja, prav razumeš, RKC še vedno uporablja v bran svoj cinizem brezčutne ravnodušnosti.

In tukaj se seveda upravičeno postavlja vprašanje, katera verska ideologija v demokraciji je tako sveta in nad človekovimi pravicami, da ji nihče ne bi smel položiti resnice na pladnju v kaznovanje, še posebej ko gre v teh primerih za represivno katoliško držo umazanih rjuh. Do par let nazaj je bilo pač tako, da je uživala RKC v demokraciji nedopusten privilegij – nedotakljivost, čemur je seveda treba narediti konec.

Dejstva so namreč nesporna – RKC je prevečkrat grobo prekršil Konvencijo o otrokovih pravicah, pedofilsko zmasakriral nedolžne otroke in jih zaznamoval z grobimi travmami, katere jih bodo spremljale celo življenje, če slučajno ne bodo iz obupa nad seboj izvedli samomor.

Zaradi notranje zaveze molčečnosti, ki obvezuje osebje RKC, so primeri zlorabljenih otrok le redkokdaj prijavljeni oblastem v državah, kjer so spočeti, zato je zahteva, da se uslužbence RKC, ki so spočeli ta dejanja zlorab nad otroci, izroči v sodno obravnave pristojnim sodnim oblastem povsem upravičena, pravična in na mestu, pa lahko Vatikan stoka od onemoglosti.

In temu primerno tudi OZN v tem “bujenju zdrave pameti” poziva politike držav, da začnejo tako tudi ukrepati proti tem pedofilskim zločinom RKC, torej brez milosti in brez izjem, po zakonih posamezne države.

Vsaka država ima pač svoje zakone in kdor jih v le tej krši mora pač kazensko odgovarjati po pravilih le te in ne po Vatikanski “zakonodaji”, ker je le ta pač pristojna izključno v Vatikanu in klicaj.

V razvitih delih sveta se je torej boj proti pedofiliji RKC začel bolj ostro, a glavnina problema še vedno ostaja tisti večinski del zlorab proti otrokom, katere RKC duhovniki izvajajo v t.i.”tretjem svetu”, kamor so vsled pedofilnih dejanj “kazensko” prestavljeni, da širijo svojo vero in kjer pravni sistemi in pristojni organi še nimajo izdelanih sistemov za ugotavljanja in kaznovanja pedofilije, tudi te RKC. Otroci so v teh nerazvitih deželah dejansko povsem nemočni pred temi pedofilskimi duhovniškimi pošastmi.

Seveda moram korektno navesti, da je novi papež Frančišek, katerega sicer njegovi slovenski katoliški verniki res ne marajo, zdi s emi celo zavračajo, začel navidezno delati red tudi na področju pedofilije RKC osebja, a je v glavnem nemočen, ko razne komisije RKC sicer ugotovijo pedofilske celo orgije določenih duhovnikov, a jih namesto izključiti iz RKC in predati v roke civilne pravice zaenkrat zgolj premeščajo na druge lokacije.

In od kod sploh RKC toliko milijard za odplačevanja teh pedofilskih sprevrženih grehov ?

V neurejenih državah, kot je recimo naša mala podalpska, takšno delovanje RKC podpirajo kar politiki direktno z denarjem vseh državljanov, pa če so verniki ali neverniki, za nameček pa jim, poleg rednih milijonov, primaknejo še 0,5% od dohodnine posameznega državljana, ki se odloči, da bo ta del namenil Cerkvi.

Takšne radodarne in neupravičene oblike financiranja naših politikov do RKC bi seveda morali ukiniti še preden se je sploh začelo in le to prilagoditi po vzgledu urejenih držav v Evropi kjer obstaja zgolj in edino “cerkveni davek”, pa kdor hoče, naj jim plačuje.

Torej naša država naj ohrani tistih prostovoljnih 0,5% odhodnine posameznega državljana, kateri hoče le to nameniti Cerkvi kot “cerkveni davek”, a to mora biti tudi edini denar katerega bi Cerkev prejemala in čisto nobenih drugih milijonskih dodatkov, kot jih podeljujejo naši politiki RKC.

Predvsem pa je treba pod nujno uvesti polne obdavčitve le tem, še posebej pa ukiniti status nepremičnin RKC kot kulturno dediščino države, le te vrniti Cerkvi v naravi in uvesti nepremičninski davek za te nepremičnine s polno obdavčitvijo, tako pridobljen denar pa porabiti za pomoč socialno ogroženim državljanom, šolstvu, zdravstvu oziroma dejavnosti, ki je v rabo vsem državljanom.

Glede na to da skozi tisočletja RKC ni praktično ničesar svojega prodajala je jasno, da te pedofilske rabote RKC financirajo nje verniki s “prostovoljnimi”, a tudi povsem neobdavčenimi prispevki, ki so v bistvu zgolj plačilo storitev RKC, katere pa bo tudi treba obdavčiti kot vsako drugo storitev.

To seveda pomeni, da so tej isti verniki, ki tudi finančno podpirajo RKC, neposredni sokrivci teh pedofilskih dejanj zlorab otrok te njih verske skupnosti.

Sicer pa, kako so že peljali to zadnjo kampanjo ? Aja – “Za otroke gre !”. Vem ja, težko, že nemogoče je razumeti, da nekdo, ki dnevno redno pridiga o moralnosti in človeških vrednotah, redno izvaja dejanja moralne sprevrženosti in stepta ne le človeške vrednote, temveč tudi človeka samega, celo otroka. In RKC je v tem početju očitno nesporen mojster. Amen…..

Don Marko M

RKC spoved (blog Don Marko M)

5 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “RKC žrtvam pedofilije plačala že milijarde dolarjev odškodnin…..in ni še konec

  1. Se mi zdi, da bi ta “druščina” brez problema v rekordnem času zbrala podpise za čistko v svojih vrstah, komot bi zahtevali pregon pedofilov če bi to želeli 😛 Super zbrano Marko. Soodgovornost države in s tem tudi vseh nas pa prekleto boli!!!

  2. To je le vrh ledene gore in bi bilo gotovo treba omeniti najmanj še 2 podobni zadevi:
    1
    Gonjo proti istospolnim vodi RKC, katere največji notranji problem je ravno homosexualna usmerjenost velike večine redovnikov in redovnic

    2
    Nihče nikoli ne govori o tisočih nezakonskih otrok katere so spočeli duhovniki po raznih vaseh in mestih svojim naivnim vernicam. Otrok, ki so za vedno ostali brez očeta, ki takega očetovstva ne sme nikoli priznati. Če ne gre drugače pa kot v primeru Rode zadevo utišajo s plačilom materi, ki se mora zavezati h molčečnosti.

    Dokler sem pisal o pedofiliji so me na MMCju prenašali .. ko sem pa zadevo hotel raztegniti na omenjeni tematiki in obljubil zapise v tem smislu sem bil pa banan zaradi ‘izzivanja verske nestrpnosti’. Toliko o tako opevani “svobodi govora”.

    Dokler gre za najbolj debilne laži je vse ok v Butalah – ko pa človek pride na dan z resnico, pa lahko računa s težkimi posledicami – če je seveda portal dovolj bran, da se banda hudičeva čuti ogroženo.

    NIKOLI NI POZABITI: Vatikan je največji svetovni okupator in vir pravega, resničnega ZLA .. mirno bi lahko v njih terminologiji zatrdil: Luciferjev sedež.

  3. Jure,
    tudi o teh zadevah, sem že pisal na blogu….in ker lahko na tem naslovu zgolj jaz sam banam ali cenzuriram katerega svojih zapisov, so še vedno vsi na svojem mestu….

  4. :o)))
    Se strinjam .. zato sem se tudi jaz preselil na Blogger in sem sam svoj moderator ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *