NASA poleg vode na Marsu odkrila tudi Cerarjev program razvoja Slovenije

Po tem, ko je NASA odkrila, da bo Kalifornija ostala brez vode, je sledilo tudi Nasino odkritje vode na rdečem planetu, katerim so se takoj po tem zgodovinskem odkritju pridružile tudi ekipe CIE, ki so ugotovile na Marsu totalitaristično stanje in potrebo takojšnje uvedbe demokracije….

A poleg tega in vsega, so znanstveniki razkrili tudi zelo pomembno odkritje za državljane naše male podalpske, ki bo nedvomno pristalo pri vrhu kulturne dediščine.

Michael Meyer, sicer vodilni znanstvenik odkrivanj vsebin Marsa, tudi vode, tako na tiskovni konferenci ni skoparil z navdušenjem :

To je res zelo poseben dan, dan, ki bo zapisan z velikimi črkami v zgodovino. Končno je namreč potrjeno – program razvoja Slovenije Miroslava Cerarja, s SMC (Smo malo cepljeni) in komplet vlade resnično obstaja.

Cerar, člani SMC in njegovi vladni ministri kot kaže niso patološki lažnjivci, pripravljeni storiti vse, da bi se dokopali zgolj denarja in slave, ampak so imeli prav. Obstaja le en majhen problem, ker se ta njih razvojni program nahaja na Marsu.”

Kot je dodal Meyer, so do tega odkritja prišli s pomočjo TETRA tehnologije, ki se gibajoča nahaja v rovih pod površjem rdečega planeta, sam Cerarjev program razvoja Slovenije pa so odkrili v Ciboriju barve slovenske zastave, v enem kanalov tik pod površjem.

Obenem Meyer priznava, da ob odkritju celotnega programa niso uspeli rešiti, ker je del Ciborja zalila odkrita voda in zato razkrivajo le tisti del, katerega je bilo moč jasno razbrati in med ostalim vsebuje :

Cerarjev program razvoja “Po naravni poti”
– zadolževanje za posamezno leto vladanja v višini 3 milijard, po naravni poti
– zmanjšanje nezaposlenosti z izbrisom 40.000 prijavljenih na zavodu, po naravni poti
– nadaljevanje ropanja v DUTB z zamenjavo kadrov, po naravni poti
– sodne oprostitve vseh kriminalcev belih ovratnikov, po naravni poti
– ureditev socialnih razlik in revščine v izenačevanje statusa državljanov, po naravni poti
– nič za nič krivi, po naravni poti

Kljub pričakovanju javnosti po celotnem razkritju Cerarjevega programa, pa je Michael Meyer razložil, da kaj več ne more povedati pred posvetovanjem s Cerarjem, in da bo več znanega v naslednjih dneh, čeprav je v medklicu namignil, da program vsebuje tudi predviden razvoj moških z jajci v parlamentu, kakopak tudi to po naravni poti.

Končno smo torej dobili odgovor na vprašanja ali smo sami v vesolju in ali program razvoja Cerarjeve vlade sploh obstaja.

Vse preveč je bilo namreč ugibanj o obstoju tega programa, čeprav so obstajale številne priče, ki so trdile, da so ga videle na Zemlji.

Med njimi tudi Konrad Kuštrin, sindikalni predsednik FIDES, ki je to potrdil po tem, ko je za svojo desno roko na FIDES zaposlil svojo bivšo parnerko in preden je napovedal novo stavko zdravnikov :

Mene je SMC ugrabila sredi noči, ko sem skakal v koruzo. Naenkrat me je zaslepila neka čudna svetloba in potem sem se prebudil v neki sobi njih matičnega podzemlja ravno, ko so me analno sondirali in mi tako želeli prenesti svoj program razvoja Slovenije“, je razložil Kuštrin.

A kljub tej ganljivi izpovedi Kuštrina večina državljanov še vedno ni verjela, da Cerarjev program razvoja Slovenije dejansko obstaja, vse dokler ni NASA objavila šokantne posnetke iz rdečega planeta in tiskovko, po katerih bo neobstoj tega programa težko še kdo zanikal.

Iz kabineta Miroslava Cerarja se sicer še niso odzvali na to odkritje NASE, a v uredništvu bloga ne dvomimo, da je ta razkriti razvojni program Slovenije Cerarjeve vlade enostavno popoln za pogoje, kjer ni vode, zraka in življenja.

Don Marko M

Mars program Cerar (blog Don Marko M)

4 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “NASA poleg vode na Marsu odkrila tudi Cerarjev program razvoja Slovenije

  1. No sedaj pa sem morala 2x začet brat od začetka ker sem se neprestano smejala in vmes pozabila kaj je napisano 😀

  2. MARKEC !
    Kaj pa piva niso našli in to ohlajenega ! Za pivo bi še kakšen podalpski plačal vozovnico za na Mars , za slano vodo jok , saj je za sedaj cenejša pri Hrvatih . Sicer pa smo teh pasjih bombic že vajeni !

Leave a Reply

Your email address will not be published.