Oblika prstov na roki razkriva tvojo osebnost

Ko se ženska ob prvem srečanju z moškim odloča, koliko nadaljevanja mu bo dovolila, če sploh, uporablja sledeč kriterij – barvo glasu, obliko riti in obliko prstov roke. Neobvezno v tem zaporedju, a ženska itak porabi le pičle 3 sekunde za oceno vseh teh 3eh moških atributov…..

Dobro ajde, saj seštejejo tudi pokončno držo, način in smiselnost govora, široka ramena, močnejše roke in noge, družbeni status, število plastičnih kartic, znamko avta, velikost stanovanja/hiše, garderobo, frizuro, puder, šminke in dišave, a prvi 3je omenjeni atributi moškega so kljub vsemu usodni.

In tokrat se bomo relaksacijsko posvetili enemu teh 3eh atributov – prstom roke. Strokovnjaki so namreč, na osnovi številnih eksperimentov, izdelali lestvico 3eh večinsko in najpogosteje oblikovanih prstov rok.

Lahko bi sicer rekel, da te oblike prstov veljajo le za moške, a ni tako, ker so izdelani tako za ženske, kot moške. Alora, na koncu zapisa imaš sliko vseh 3eh oblik prstov z oznakami A,B,C, oglej si svoje in izvedi v opisu vsake kategorije, koliko so se strokovnjaki, če sploh, zmotili o tvoji ali njegovi osebnosti na osnovi oblike prstov.

Prst oblike A

Nagnjeni ste skrivanju svojih čustev, pogosto melanhonični, obenem pa se pogosto pretvarjate, da ste močnejši in neodvisnejši, kot dejansko ste.

Ste dokaj čustvena oseba, čeprav jih ne razkazujete vsepovprek, poštena, sovražite laž, licemerstvo in prevare, obenem pa ste hladni do oseb, katere vam niso blizu a ste tudi zelo čustveni do svojih najbližjih, najljubših.

Občasno nagnjeni pretvarjanju, da ste močna in kul oseba, z določeno mero ekscentričnosti in arogantnosti, a v bitu imate veliko srce in želite pomagati pomoči potrebnim.

Opravili boste vsakršno naloženo vam opravilo, četudi vam ne bo všeč. In da, radi se smejite, včasih tudi ko vam kaj ni tako smešno.

Prst oblike B

Ne prevzemate pobude, ko je treba koga nagovoriti, bojite se, da bi vas kdo prizadel in radi se pretvarjate, da ste odlično če ste sami, čeprav v resnici niste.

Ste zelo predani in ko se zaljubite boste izbrancu/izbranki posvetili ogromno pozornosti in konstantno boste mislili nanj/o. Čeprav ste občutljivi, tega ne razkazujete prav pogosto.

Ko se lotite določenega opravila se trudite, da ga oddelate do konca, mirni pa ostajate tudi, ko se počutite nelagodno zaradi obnašanja nekoga. Sicer dajete videz močne in neodvisne osebe, ki vedno govori dokaj ostro, a to je le maska vašega mehkega srca in dejansko vas je zelo lahko prizadeti.

Radi sanjarite in v tem početju iščete nekoga, ki vas bi razumel, ljubil in vam omogočal vse, kar si želite.

Prst oblike C

Sicer ste občutljivi in ne marate izzivov, a kljub vsemu niste maščevalni in zadeve, katere vas jezijo, boste enostavno opustili. Ste ziheraš in spretno se izogibate izvajanju opravil, katera so vam neznanka.

Čeprav načeloma spoštujete mnenja drugih ljudi, ste včasih neznosni, čemur pripomore vaš izjemno visok ego, a kljub temu se v kregu s kom vedno prvi opravočite.

Svoje občutke in probleme hranite le zase, a obenem zelo radi vidite, da vam ljudje zaupajo in so odvisni od vas.

Imate mehko srce, katerega se počasi lahko rani, a če se vam bo nekdo, ki je to srce ranil opravičil mu boste oprostili, saj težko prenašate, da bi živeli z ljudmi v nesoglasjih.

Ekola, to je to. Naslednjič pa kakšno besedo o drugem moškem atributu, ki ženskam, tudi na videz najbolj zadržanim, aktivira mokre sanje – rit(k)i. No, saj ne, da si moški o ženskih ritkah mislimo kaj drugače…..

Don Marko M

Prsti (blog Don Marko M)

2 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Oblika prstov na roki razkriva tvojo osebnost

  1. A si ti Marko prebral kako resno raziskavo o tem katere atribute ženske ocenjujemo pri moških in to celo v nekem času 😀 si bom upala trditi, da, čeprav smo vse nežnejšega spola, imamo različne kriterije. Če tvoja moškost lahko sprejme tak argument.

  2. pikapolonica,

    ma seveda lahko moja moškost sprejme marsikaj, a tvoja navedba “imamo različne kriterije” me ni prepričala, ker nisi navedla niti enega od teh različnih kriterijev…. 😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *