Pošta Slovenije – “Decembra bomo zamujali, a z bogatejšo ponudbo”

Zakaj je treba v Angliji iskati, kaj bo dogajalo v naši mali podalpski sicer ne vem, a Pošta Slovenije (PS) je prihajajoče novosti predstavila kar v Londonu na konferenci HPE Discover 2015…..

Kot je navedel vodja logistike Aleš Gas, v PS, poleg že ustaljene prodajne ponudbe, kot so recimo visoka stojala za nizke čevlje, vikend paket Bermudski trikotnik, kapsule Genska hitrost, matičarske storitve, letni koledar “Murko zgoraj brez”, vložki s krilci za padalke, energijski zapitek, jajca eko barve, plastične rože za vse priložnosti, kuponi s popusti za kupone s popustom, dodajajo nadgradnjo.

Za čas obdarovanj v decembru so v PS tako pripravili povsem svež prodajni katalog “Osvajamo neosvojeno”, kot dopolnilo rednim katalogom, za katerega sicer pravijo, da bo v primeru dobrega odziva potrošnikov postal sestavni del redne letne ponudbe.

Nekaj novosti ponudbe PS :

– odkupujemo zlato (tudi rabljeno)
– prodajamo knjige za odrasle (dokazilo z osebnim dokumentom)
– prodajamo dobitno kombinacijo za LOTO
– popravljamo bojlerje (brez daljinca)
– jemljemo brise (primerno tudi za dokazovanje očetovstva)
– igramo na porokah (z istim programom tudi na pogrebih)
– pripravljamo kanapeje “TO GO”
– napovedujemo prihodnost (šlogamo) iz fižola
– odstranjujejmo uroke (izganjamo tudi hudiča)
– koljemo po hišah (vaši prasci, naša kakovost)
– prodajamo dežnike in lampinjone (baterije niso priložene)
– krvodajalske akcije (brez čakalnih dob)

Dodatna ponudba zajema tudi prodajo tobačnih izdelkov, eko kanabisa in alkoholnih pijač, dosegljivih pod pultom na šalterju 8. Konzumacija všteta v ceno.

Uporabnikom vsaj ene storitve novega paketa “Osvajamo neosvojeno”, PS podarja brezplačno dresuro psa na terenu ali mačke na drevesu.

Kot dodajajo pri PS lahko uporabniki njih storitev, za čas veljavnosti nove dodatne ponudbe, pisma in pakete osebno prevzemajo na šalterju 1, vsak ponedeljek med 10 – 13 uro.

Obenem iz Pošte Slovenije obveščajo, da bo v decembru, vsled pričakovane obilice dela, dostava pisem in telegramov na terenu motena. Prodaja na šalterjih bo potekala nemoteno. Pošta Slovenije se zahvaljuje za razumevanje.

Don Marko M

Foto: ALES CERNIVEC/Delo

1 pred teboj je povedal za zapis “Pošta Slovenije – “Decembra bomo zamujali, a z bogatejšo ponudbo”

Leave a Reply

Your email address will not be published.