Baba Vanga – “SLO rešuje Evropo – Mramor general, parlamentarci bodo uničili ISIS”

Povsem neresni bi bili, če si ob začetku leta ne bi ogledali preroških napovedi za 2016, ki so se že pred 100letji zapisale preroškim velikanom človeštva Merlinu, Balack Elk, Globa, Buchele, Mayem, Nostradamusu in kakopak Babi Vangi….

Preroške napovedi teh velikanov so seveda prave mojstrovine, sploh ob upoštevanju dejstva, da bo milijon bralcev te prerokbe prebralo na milijon različnih načinov, odvisno pač od danega trenutnega psiho-fizičnega stanja posameznika.

A nekaterih prerokb se pač ne da tolmačiti nikakor drugače, kot le na en način, kot so pač zapisane in nosilna prerokba vseh teh prerokov za 2016 se glasi – “Kar gre gor, gre neizbežno nazaj dol”.

Šele potem sledijo ostale splošne prerokbe za 2016 od “Evropa je skoraj prazna”, do “Slovenija bo izstopila iz EU”, pa do “Propad ZDA – ženska bo postala predsednica”.

In če je to prerokovala tudi Baba Vanga, znana napovedovalka katastrof, ki je že leta 1979 za 2016 napovedala “Vse se topi kot ledi, a samo eno ostaja nedotakljivo – slava Vladimirja, slava Rusije. Vse se mu umika s poti in postal bo gospodar sveta“, potem dvoma ni.

A nas seveda zanima, kaj so tej famozni preroki napovedali Sloveniji v 2016. Če Merlin, Balack Elk, Globa, Buchele, Mayi in Nostradamus Slovenije v 2016 sploh niso zaznali na površini globusa, pa ni zatajila Baba Vanga, ki je napovedala :

Mali mož z daljnogledom bo postal vodja bankirjev, 90 izbrancev iz mesta na kolih pa bo uničilo Islamsko državo in rešilo Evropo“.

Že četrti dan 2016 se je uresničila prva napoved Babe Vange – povsem jasno je namreč, da je Baba Vanga z “malim možem” imela v mislih izključno našega finančnega ministra Mramorja in nikogar drugega.

Dušan Mramor, ki je prepričal evropske bankirje, da nismo več v komunizmu, je namreč edini prejel The Banker naziv naj finančni minister Evrope 2016.

Četudi so zaradi te izpolnjene prerokbe mnogi v naši mali podalpski skočili pod strop v preričanju, da je ta nagrada Mramorju enako zavezujoča, kot Nobelova za mir Obami, pa Baba Vanga pomirja, da je Mramor že itak vse opravil in je nagrada le stvar prestiža.

90 izbrancev iz mesta na kolih bo uničilo Islamsko državo in rešilo Evropo

In Baba Vanga je očitno zadela tudi v drugo z “90 izbranci”.

Le nekaj ur po podelitvi vodilne funkcije Mramorju, so namreč predstavniki NATO in evropski komisarji na izredni seji v Bruslju sprejeli pobudo Boruta Pahorja, da slovenski parlamentarci požrtvovalno uničijo Islamsko državo in rešijo Evropo.

Osrednja akcija reševanja planeta 2016 bo potekala pod nazivom “Peklenski načrt Zahoda” in čeprav so Američani z evropskimi zavezniki, po nekaj mesečnih neuspešnih bombardiranjih, sprva nameravali Islamski državi poslati paketa pomoči Enola Gay 2 in 3, so se, po Pahorjevem prepričevanju, le odločili tja poslati novo biološko orožje – 90 slovenskih parlamentarcev in pripadajoč birokratski aparat, saj so sešteli, da bodo “s to novo rušilno močjo v kratkem času uničili to zloglasno organizacijo”.

Dodatno je za javnost to potezo utemeljil še Jean-Claude Juncker :
Zadovoljni smo s to slovensko požrtvovalnostjo. Da se je odločilo sodelovati vseh 90 parlamentarcev, tako levih, kot desnih skupaj, nam daje upanje, da bodo Islamsko državo neusmiljeno uničili s svojimi značilnimi izvedbami kraj, korupcijami, nesposobnostjo in zgrešenimi potezami. Če so uspeli uničiti Slovenijo, ki je imela potencial prehiteti Švico, potem bo ISIS zanje mala malca.”

Da ima Juncker nos na mestu za to akcijo je potrdil tudi predsednik Pahor :
Če smo v 90ih z neverjetno lahkoto preskočili iz Zveze komunistov in UDBE v leve in desne, nacionaliste in domoljube, do včeraj pa smo bili okoreli komunajzarji, to pomeni le, da ne bomo imeli nobenih težav se pretvarjati, da smo islamisti, ki si polnemo žepe“.

Da bo 90 izbrancev iz mesta na kolih lažje uničilo Islamsko državo in rešilo Evropo, so predstavili tudi nove našitke sicer standardne preobleke – v Islamski državi bodo nastopali pod ilegalnimi imeni “združena desnica” in “združena levica”. Porazdeljene so že tudi operativne naloge…..

Združena desnica bo ob prihodu na oblast v Islamski državi nemudoma razglasila dotedanje voditelje za komuniste in slabe muslimane, nakar bo sledila masovna privatizacija podjetij in zaposlovanje “združenih desničarjev” v državnih službah, čemur bo sledilo temeljito praznjenje državne blagajne.

Združena levica pa bo uporabila plan B in si prihod na oblast utrla obljubljajoč hribe in doline, takoj po začetku vladanja pa bodo prebivalstvo ogulili do pod kožo z novimi davki, trošarinami in fiskalnimi dopolnili, začeli pa bodo z davkom na brade in burke.

Kot rečeno pa namerava vseh 90 požrtvovalnih skupaj prevzeti oblast in izmenično izvajati svoje ukrepe.

Baba Vanga je napovedala tudi, da ISISa ni videla več že pred koncem 2016….90 kolov takisto….

Don Marko M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *