Brejk njuz – Mramor beži ! Lovi ga 50.000 aktivistov hologramske skupine “Marš vun!”

Obsedeno stanje v Ljubljani. Mramor beži, cerar beži, parlament beži, profesorji in dekani ljubljanske univerze bežijo, lopovi bežijo. Nujna seja odbora DZ za finance in monetarno politiko, na kateri so obravnavali peticijo 144 županov zoper Mramorja, je bila prekinjena, odbor pa se je razbežal v neznane smeri…..

Kot je znano, se je danes, na nujni seji, moral sestati odbor DZ za finance in monetarno politiko, z namenom obravnave peticije 144 županov, s katero zahtevajo razrešitev finančnega ministra Dušana Mramorja.

A seja je bila že po 10ih minutah prekinjena zaradi vdora okoli 500 aktivistov hologramske skupine “Marš vun!” v DZ in na sejo tega odbora. Aktivisti so vdrli v DZ nasilno, ob čemer jih varnostne službe niso niti poskušale ustaviti, in se razpršili po DZ, iskajoč predvsem ministra Mramorja.

Pred stavbo DZ pa je, po poročanjih policije, ki zaradi stavke ne ukrepa, temveč le prešteva protestne aktiviste, preostalih okoli 40.000 aktivistov, v živem ščitu okoli DZ, čakalo Mramorja, da izstopi iz stavbe. A ga niso dočakali.

V splošnem kaosu bežečih parlamentarcev je namreč na streho DZ pristal helikopter EC 135P2/T2, ki je, po neuradnih virih, odpeljal Mramorja na nemško letališče Jožeta Pučnika, odkoder je s falconom 2000 EX odletel v svoje zavetišče na Kajmanske otoke.

A to protestnikov ni zadržalo v izvedbi svoje namere in množično so se preselili na Kongresni trg, da preverijo stalno pripravljenost kadrov ljubljanske univerze, kjer pa jim je prestrašen varnostnik razložil, da so se tej kadri razbežali na vse strani mesta, ko so izvedeli za dogajanje pred in v DZ.

Dobre pol ure kasneje so se protestniki razšli, a kot je razložil Mihajlo Krstić, vodja aktivistov hologramske skupine “Marš vun !”, je to šele začetek njih aktivnosti.

Medtem, ko se večina državljanov le zgraža nad početjem lopovskega Mramorja in kompanije in samo stokajo po družabnih omrežjih, ali so le tiho, ali se jim celo jebe za to državo in ne vzdignejo svoje polne lene riti, je nam pač prekipelo in udarniško smo stopili v akcijo “Marš vun!”, s katero bomo počistili to lopovsko nesnago, ki uničuje državo.

Začenjamo z Mramorjem, ampak nam noben lopov, ki škodi državi in državljanom ni svet, kar pomeni, da bodo bežali tudi ostali lopovi v JS in JU, komplet parlamentarci, Miličevi in tudi župniki, skratka vsi pokvarjeni lopovi. Če ne znajo biti pošteni lopovi, potem pa marš vun !“, je poudaril Krstić.

Kot dodajajo aktivisti hologramske skupine “Marš vun !”, bo že čez dva tedna po naši mali podalpski v obsežnih javnih terenskih akcijah sodelovalo že okoli 500.000 njih aktivistov, ki bodo, tudi po lokalnih odborih, lovili skorumpirane župane, javne uslužbence in ostale politike ne glede na strankarsko pripadnost in jih pripeljali pred roko pravice, seveda v kolikor ne bodo sami prej zbežali iz države.

Don Marko M

Hologram upor (blog Don Marko M)

3 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Brejk njuz – Mramor beži ! Lovi ga 50.000 aktivistov hologramske skupine “Marš vun!”

 1. KJE SO ZLATI časi , ko so LOPOVE JAVNO obesili za krajo konja . Danes ELITNEŽI lahko ukradejo 30 konjev in milijone evrov , pa dobijo še “mednarodno priznanje” ! BLJAK !

 2. PRI NAS PRAVIJO:
  “Ni ga tata čez Hrvata!’
  HRVATI PRAVIJO:
  “Slovenci so ALPSKI HRVATI!’
  DANES PA VELJA:
  ‘Ni ga tata čez ALPSKEGA HRVATA!’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *