Fašizem toži SDS in Slovenijo zaradi zlorab in plagiatorstva

Po vseh burkah, zahtevah za obvezno 70% vrtenje narodne glasbe po naši radijih, ter uvedbo Nacionalne garde, je SDS prekoračil rubikon in snel pokrovko tudi Fašizmu…..

Kot pravi Fašizem je želel zadnjih 70 let, sploh zadnjih 25 v pokoju, preživeti proč od javnosti, pozabljen in v miru dočakati konec svojih dni, a od dneva nastopa penzije mu spanec kratijo razno razni izpadi določenega življa naše male podalpske, kar je, kot pravi, še nekako prebavljal, stopnjevanje zadnjih 5ih let mu je sicer začelo že resno presedati, dokončno pa mu je prekipelo te dni.

Fašizem se je zato odločil za kazensko prijavo in odškodninsko tožbo zoper SDS, kakor tudi Slovenijo, zaradi že serijskih nekontroliranih zlorab njegovega imena in plagiatorske rabe njegovega minulega dela.

Kot dodaja Fašizem, ga plagiatorstvo njegovega dela niti ne bi toliko motilo, nenazadnje to počnejo na številnih koncih po svetu, ampak SDS slovenci, podprti občasno tudi s SNS dodatki, so njegovo delo izpridili in iztirili že do te mere, da so s svojimi obsesivnimi koketiranji fašizma že resno kršili njegove človekove pravice, zaradi česar jih bo tožil odškodninsko, a tudi pred ESČP v Strasbourgu.

Da bi lahko lažje razumeli vznemirjenost Fašizma in njega predvidene ukrepe, smo za mnenje, kaj sploh pomeni “obsesivno koketiranje”, povprašali Romana Vodeba, strokovnjaka za odbrekle faluse materinskega sindroma :

Poznamo več oblik koketiranja, ki so načeloma nedolžni, dokler si koketiranec ne privošči preskočiti koketiranje in začne prevzemati koketirančevo identiteto, katero še nadgradi s svojo.

V tem konkretnem primeru je koketiranje preraslo v “obsesivno-kompulzivno motnjo” (OKM), ki je že 100letja priznana kot skupna značilnost norosti in tovrstnih psihiatričnih bolezni. Tovrstni Slovenci bodo normalni šele, ko se bodo njih mame streznile in opustile latentni mazohizem, katerega so očitno izvajale nad članstvom SDS in določenim delom slovenstva, ki se navdušuje nad njih plagiatorstvom fašizma“, razloži Vodeb.

Fašizem že vložil kazensko ovadbo zoper SDS in Slovence

Svojo napoved je Fašizem uresničil in v dopoldanskih urah podal kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani zoper SDS in njih slovenske navijače, tudi migrantske v tujini, zaradi nenehnega obsesivnega koketiranja in plagiatorstva.

Kot dodaja Fašizem je bil, po še eni neprespani noči zadnjih 25 let, v to potezo grobo prisiljen in tako se je zjutraj oblekel v svojo svečano črno obleko, ter se napotil na tožilstvo, da temu poglavju, ki se vleče že leta, naredi konec.

Bil sem opozorjen, da na vaših tožilstvih in sodiščih ne bom nič dosegel, če bom sprožil kazenski pregon zaradi izvajanja fašizma, zato sem na tožilstvo podal zahtevo kazenskega pregona za spolno zlorabljanje, to takoj skačejo tožilke in vse živo po zraku“, je začel opisovati Fašizem potek dogajanj.

Nujnost takojšnje izvedbe kazenskega pregona zoper SDS in navijače, ter sodno obsodbo, je Fašizem tožilki argumentiral tudi z navedbami, da ne more več stopiti niti v svoje stanovanje, ne da bi ga ob tem otipavali, v popoln kolaps pa ga spravljajo še nepregledne vrste pošte, katero pošiljajo na njega naslov in v katerih trdijo, da ga zelo pogrešajo, da ga ljubijo, da ga hočejo nazaj.

In to osebe, katerih sploh ne poznam. Spolno me vznemirjajo, zlorabljajo. Nekateri celo trdijo, da se jim vzdigne že ko samo pomislijo name“, nadaljuje, vidno pretresen, Fašizem.

Tožilka je kakopak zahtevala argumente, dokaze, odgovore od Fašizma, ali je te osebe sploh kdaj videl, naj jih opiše. “To je bil lažji del“, navaja Fašizem, in tožilki je pojasnil, da “vem kdo so, videl sem jih. To so tisti Slovenci, katere sem spoznal pred 76 leti, ko sem prvič prišel sem in ni mi bilo všeč, zato sem v nekaj manj kot 5ih letih pobegnil“.

Ampak očitno jim je nekdo dal mojo številko in neprestano so me klicali, in me kličejo. Poglejte seznam klicev : 20. april – 1.290.030 zgrešenih klicev, 5.julij 1.201.001 zgrešenih klicev, 23.avgust skoraj 1.350.000 zgrešenih klicev…In poglejte ta sporočila . “Hočem te”, “Vzemi me”, “Hrepenim po tebi. Janez….”

Ogabno, nobenega spoštovanja do mene. Že ne vem kolikokrat sem zamenjal telefonsko številko, menjal sem naslove bivanja, a tej SDSovi me vedno najdejo. In kar je najhuje – večina njih so moški, jaz pa ne maram pedrov.

Niti črncev, rumenih, takšnih ali drugačnih moških, še posebej pa mi presedajo Slovenci. Želim le dostojno umreti, ampak to v Sloveniji očitno ni možno“, je zaključil svojo žalostno pripoved Fašizem.

Tožilstvo je razumelo stisko Fašizma, ter tako urgentno sprožilo kazensko ovadbo zoper SDS in Slovence, ki so ga vseskozi nadlegovali in brez vsakih dovoljenj uporabljali njega dela, zato odškodnini ne misli ugovarjati, odvetniki Fašizma pa so zoper Slovenijo že vložili odškodninsko tožbo za 75 milijard, dodatno pa še tožbo na ESČP v Strasbourgu.

Don Marko M

Fašizem toži SDS domobranstvo (blog Don Marko M)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *