Podjetnik Mihi – za praznike kupite božični drevešček “Greš haj”, pristne SQ

Želja po postavitvi svojega drevesa je v teh decemberskih dnevih pri večini dosti bolj prisotna, kot sicer čez leto. Običajen prazničen utrip pač, ki pa vnaša tudi nemalo zmede, saj vedno močnejše prepletanje tradicije in sodobnosti postavlja mnoge na preizkušnjo…..

Še posebej ko gre za prazničen, božični drevešček, se mnenja in izvajanja vedno bolj delijo in krešejo. Medtem, ko tradicionalisti prisegajo na sekanje komaj rojenih dreveščkov v gozdu, da potešijo svoje veselje po rasti, pa sodobni praznični ljudje posegajo po (lastno)ročnih izdelavah dreveščkov iz dišečih smrečic, bio mase ali pa drevešček enostavno narišejo na steno.

A še vedno je dosti več takšnih, ki vsled idejne konfuznosti čakajo praktično zadnji dan za postavitev prazničnega dreveščka in ravno tej imajo poslej čudovito priložnost za enostavno dosego tega cilja.

Kot že poprej, je tudi tokrat naše uredništvo obiskal eden najbolj prodornih mladih podjetnikov naše male podalpske, podjetnik Mihi, in še enkrat več predstavil še enega od svojih bistrih projektov, za katere se rad pohvali, da so vsi po vrsti nezgrešljiva in globalno uspešna SQ.

Na dlani je, da bo Mihi s tem novim patentom rešil preglavice številnih neodločnih do zadnjega, ko gre za nabavo in postavitev prazničnega, božičnega dreveščka in tako številnim olepšal praznike.

Podjetnik Mihi je namreč ustvaril povsem posebno in poslej tudi zelo slovensko avtohtono vrsto praznično, božičnega dreveščka – “Greš haj”, kar je dosegel s križanji takisto dveh avtohtonih slovenskih vrst – smreke in bukve.

Vse ostalo o tej globalni novosti pa je pojasnil Mihi :

Za mano in sodelovaci je dobro leto truda, številni poskusi križanj, ampak izplačala se je vsaka minuta. Zdaj ponosno predstavljam kolekcijo praznično, božičnih dreveščk “Greš haj”. Že novembra sem prodal celotno poskusno serijo v Vatikan, za okrasitve službenih prostorov in odzivi od tam zaposlenih so čudoviti.

Kar niti ne čudi, saj z rabo te dreveščkaste kolekcije strankam zagotavljam neizbežno pravo praznično vzdušje in stvarno prikazovanje sanjskih likov, vse od Marije, Jahve, Sv. Petra, Sv. Clausa, pa do, v primerih intenzivne nege dreveščka, tudi samega Isa.

Kolekcija “Greš haj” je sicer sestavljena iz bonsai verzije “Mal haj” za vse tiste z malo bivalnega prostora, dostavimo jih tudi na dom, potem iz dreveščka “Midl haj”, ki meri do metra višine in je primeren za tiste, ki bi praznovali, pa so v dvomih kje začeti, tudi te dostavimo na dom………

Za najbolj goreče pripadnike praznovanja Božiča pa so na zalogi drevesa “So haj”, ki merijo v višino do 2,5 m in jih ne dostavimo na dom, saj mora kupec sam osebno obiskati naš bio drevored “Field of dreams” , kjer ta dreveščka skrbno gojimo v naravi in si tam izbere svojega, katerega mu pripravimo za domačo postavitev, gratis dodamo še podstavek “Made in heaven” za samostoječnost v prostoru…..

Seveda sem upošteval tudi ekološki trend reciklaže, kar pomeni, da od vseh oblik mojih prazničnih dreveščk po praznikih dejansko ne ostane prav nič. Zelene dele božičnih dreveščk namreč lahko enostavno podkurimo, ali uporabimo za zdravilne, meditacijske čaje, dodatke sladicam, namaze za na kruh ali kar tako, za kar priložim gratis knjižico receptov, lahko pa jih uporabite tudi za adventni venec, ki bo krasil vaša vhodna vrata.

Preostale dele dreveščka, torej oskubljeno steblo in veje, pa odkupujem s prevzemom na vašem domu, saj bom te dele dreveščka uporabljal za izdelavo elastičnih zobotrebcev “Not haj”, povsem novega izdelka na svetovnem tržišču, katerega sem že patentno zaščitil”.

A tukaj se ta enkratna ponudba še ne zaključi, saj je Mihi, poleg praznično, božičnih dreves kolekcije “Greš haj”, dodatno, s križanji marjetice in vijolice, torej avtohtonih slovenskih rož, ustvaril tudi povsem samosvojo praznično rožo “Čist haj”.

Rožo, ki je trendovski nadomestek tradicionalne božične zvezde, tudi na moč podobna in vonja nezgrešljiva pa v prostoru ustvari relaksacijski antistresni praznični občutek. “Čist haj” bo gratis prejel vsak kupec kateregakoli prazničnega, božičnega, iz Mihijeve eko relaks made in SQ “Greš haj” kolekcije.

Pohitite, prazniki so že pred vrati, odprite jih Mihiju, sledite trendu, podprite slovensko kakovost, domačo podjetnost in si naročite svoje iz kolekcije “Greš haj” že danes. Zaloge so omejene, do vseh odprodaje.

Don Marko M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *