Dobrodelno – podari knjigo “V oblakih domišljije” (5€) za nakup ultrazvočne naprave

In še k zadnji letošnji dobrodelni akciji tega bloga v letošnjem letu te vabim. Tokrat boš za svoj prostovoljni prispevek višine 5€ prejel/a knjigo “V oblakih domišljije”, celoten izkupiček iz te knjižne dobrodelne akcije pa je namenjen nakupu ultrazvočne naprave za Klinični oddelek otroške kirurgije in intenzivne terapije UKC Ljubljana….

Mladinska knjiga “V oblakih domišljije” je v bistvu kar cel dobrodelni projekt, katerega je, ob svoji 25 obletnici delovanja, pohvalno spočela založba Rokus Klett, ki je v ta namen izvedla literarni natečaj med osnovnošolci naših šol, v katerem je, pod vodstvom 400tih mentorjev, s svojimi zgodbami sodelovalo kar 1250 šolarjev.

Končna podoba osnovnošolskih oblakov domišljije je 25 tekočih, jedrnatih, poučnih in talentiranih zmagovalnih zgodb, katere so dodatno slikovno opremili še priznani ilustratorji, pa tudi številni partnerji tega dobrodelnega projekta.

Mislim, da je ta knjiga, v zgodbah katere se mladi šolarji ne šparajo z razkazovanjem domišljije, navihanosti, pustolovskega duha, humorja in vsega, kar krasi mladostniško kreativnost, tudi primerno darilo nekomu, ali tudi sebi, v teh prazničnih dnevih, za prijetno branje.

Dobrodelna akcija poteka do razprodaje natisa
In v tem dobrodelnem projektu sodeluješ tako, da stopiš do najbližje knjigarne DZS v tvojem mestu, tam za knjigo “V oblakih domišljije” odšteješ 5 € in tako oddaš svoj prispevek za nakupu ultrazvočne naprave Kliničnemu oddelku otroške kirurgije in intenzivne terapije UKC Ljubljana. Pa prijetno branje privoščim….

Don Marko M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *