Nebesa zmanjšala število devic na muslimana iz 72 na 4 zaradi preprečitve širjenja covid19…..

Medverski svet bogov iz Nebes je na današnji izredni seji ocenil, da obstaja velika verjetnost širjenja okužbe s covid19 tudi na nebesno območje, zato je sklenil aktivirati prve varnostne ukrepe za preprečevanje širitve le tega. Prvi ukrep je namenjen islamistom, po katerem se vsakemu muslimanu omejuje število devic iz 72 na 4…..

Ukrep velja do nadaljnega, sprejet pa je bil po žgoči polemiki med medverskim svetom bogov in Abrahamovimi predstavniki, ki so vztrajali, da bi prebivalstvo Zemlje lahko rešili pred covid19 z izgradnjo Arke, kar je medverski svet zavrnil.

Poleg zmanjšanja števila devic na posameznega muslimana iz 72 na 4 device, smo določili tudi obvezno izvajanje pravila Korana, ki določa prepoved dotikanja med spolnim odnosom. Nova pravila o socialnem distanciranju, katera bomo po vrsti ločeno izdajali za vse Abrahamove sinove v različnih oblikah, smo sprejeli večina v medverskem svetu, saj so bila stara pojmovanja blaženosti že zastarela in neprilagodljiva sodobnim okoliščinam“, je uvedbo novih ukrepov pojasnil glavni govorec medverskega sveta bogov iz Nebes.

Prvi odzivi muslimanskih vernikov na to novo uredbo so dobri, kar je potrdil tudi eden izmed številnih tisočletnih prebivalcev Nebes, rekoč :
Iskreno povedano sem vesel, da se tisti na Zemlji ne bodo več mogli tako družiti z mrtvimi sorodniki, kot do sedaj, saj se bodo morali že kot otroci vprašati, kaj jim je oče hotel povedati s svojimi vprašanji, zaradi katerih sem tudi sam eksplodiral. Pa tudi devic je začelo primanjkovati. A se bom zdaj moral družiti s fantom ?“….

Potem, ko so prejšnji teden politiki po skoraj celem planetu pospešeno uvajali nabor prijemov za boj proti covid19, se je medverski svet bogov iz Nebes sprva odzval zgolj selektivno in za nedoločen čas prepovedal večerna srečanja v Valhalli velikim skupinam kristjanov, da bi jih poskusili prepričati, da je zabava zlo.

Sledil je ukrep zmanjšanja števila devic iz 72 na 4, ob uvedbi katerega je medverski svet Nebesa dodal še, da ne mislijo uvajati nobenih omejitvenih ukrepov za zaščito scientologov, ker si nihče od njih le teh ne želi.

Don Marko M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *