Ministrica za šolstvo Simona Kustec – “Obrazne maske razvijamo v našo novo kulturo”….

Ministrica za šolstvo Simona Kustec je ta teden obiskala nekaj šol po naši mali podalpski, že ker se je zagnal pouk….in bila deležna številnih kritik in pripomb učiteljev in staršev zaradi abnormalnih zahtev NIJZ in ministrstva pri izvajanju šolskih dejavnosti….še posebej se je poudarjalo motečnost uporabljanja zaščitnih mask….

nakar je Kusteceva na novinarski konferenci potrebnost nošenja mask v šolah obrazložila kot spodaj predstavljeno…..da, Kusteceva je, skupaj z NIJZ, več kot razločno povedala, da zahteva po nošenju mask v šolah ni stvar zdravstvenih normativov, pač pa – kulture…..

Kusteceva je z ekipo NIJZ pač sklenila, da se maske v šolah nosijo zaradi – razvoja neke nove kulture….in ničesar drugega….

nove kulture ?…..čigave ?…..in kaj ta nova kultura sporoča ?….dobre pol ure sem porabil, da sem aktiviral vse brskalnike, iskalnike v iskanju česarkoli, kar bi pojasnilo to vpeljevanje “razvoja neke nove kulture”, po zamisli Kusteceve in NIJZ….

zadetkov o tem, da naj bi bila obrazna zaščitna maska nova kultura kjerkoli na svetu je bilo – nič….. no, bil je en zadetek…..s kulturo nošenja obraznih mask se namreč ponašajo kulturniki Klu klux klana….in seveda kulturni roparji….

Don Marko M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *