Študentska organizacija ureja državljanom negativne rezultate hitrih korona testov, zaslužila prvi milijon…..

Časi v korona letu niso rožnati, vlada je prepovedala obratovanje večini poslovnim subjektom, nezaposlenost nezadržno raste in državljani so prisiljeni iskati rešitve za preživetje, ki niso vedno skladne veljavni zakonodaji, četudi so skladne načinu dela parlamentarcev….

Še najbolj stabilni viri prihodka v korona letu so vsakodnevno in večkrat dnevno medijsko prodajanje korona novic ter prodaja artiklov, ki so že klasično utečeno povezani s korono, a je pri slednjem bazen ponudbenih artiklov v osnovi že zapolnjen, kakor tudi seznam prodajalcev, tako da potencialnim novincem ostane na voljo le še spretnost v iskanju nove korona tržne niše.

In le to je našel kolektiv študentske organizacije, ki je zagnal projekt “Test za vsak žep”, katerega edini namen je omogočiti slehernemu državljanu pridobitev negativnega rezultata hitrega korona antigenskega testa (HAT) ob vsakem času, v vsakem kraju, za vsak žep sprejemljivo ceno.

Delno se strinjamo z očitki, da smo študentska organizacija kapitalistična monopolistična organizacija polna preko 100 milijonskega kapitala, a v zagovor povem, da je ta kapital predvsem v obliki nepremičnin, ho(s)telov, apartmajev, jaht in voznega parka, ki pa je v korona času mrtev kapital. Denarja ni. Janševa vlada v korona letu ni pokazala nobenega razumevanja za študente, saj nas je ignorirala v vseh 8. korona ukrepih, mi pa pač moramo preživeti kakor vemo in znamo.

Projekt “Test za vsak žep” je tako nastal iz čiste nuje, boja za obstoj in preživetje študentske organizacije, obenem pa smo na projekt zelo ponosni, saj odraža humanitarno in družbeno koristno noto v času, ko so tudi sodržavljani pomoči nujno potrebni. Ne jamramo, ampak prikazujemo našo učinkovitost ter tako zavračamo stereotipe, da smo mladi nekulturni, nedelovni in nesposobni. Dobro nam gre, prvi milijon smo že zaslužili“, je temelje projekta predstavila sogovornica Tina Greh, koordinatorica projekta.

Da je projekt kompleksen in zahteva popolno angažiranost vseh vpletenih je potrdil tudi Miha Tuba, vodja terenske prodaje, ki je pobliže predstavil potek projekta :

Ma negativne rezultate hitrih testov urejamo vsem oz. vsakomur, ki poravna 20€ prostovoljnega prispevka, strankam pa jih dostavimo z osebno vročitvijo, lahko pa tudi po navadni pošti, ampak v tem primeru je treba prispevati še 5€ za administrativne stroške. Študentje lahko uveljavijo 90% popust ob predložitvi potrdila o študiju ali študentske izkaznice.

Na pakete za več oseb, ki so zelo popularni, seveda nudimo količinske popuste. Trenutno gredo najbolj v promet negativni antigenski testi državljanom, ki hodijo smučat, sledijo podjetniki oz. podjetja, ki jih nabavljajo za svoje še zaposlene, dobro sodelujemo z javnim sektorjem, kot tudi upokojenci. Odprti smo za vse, ob čemer moram poudariti, da strankam lahko uredimo, seveda za višji prostovoljni prispevek 100€, tudi pozitivne teste. Ravno prejšnji teden smo jih nekaj dostavili sekretarju nekega ministrstva, ki jih je potem razdelil poslancem DZ, vsaj tako je rekel. S poslovanjem smo zadovoljni in upamo, da bo korona še trajala“….

Ob zaključku so predstavniki študentske organizacije še poudarili, da si njihovo novo tržno nišo že prilaščajo določeni posamezniki, ki takisto ponujajo negativne korona hitre teste, a nimajo pravno urejenega statusa in delajo na črno, nekateri se predstavljajo tudi kot vladni uslužbenci, čemur še posebej nasedajo upokojenci, takšne prevarante pa je najlažje prepoznati, ker ponujajo dampinške cene po 10€ za negativen test in manj, a kot pravijo zaradi takšne nelojalne konkurence niso zaskrbljeni, priporočajo pa državljanom previdnost.

Don Marko M

1 pred teboj je povedal za zapis “Študentska organizacija ureja državljanom negativne rezultate hitrih korona testov, zaslužila prvi milijon…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *