Janševa vlada z zastavo podpore zločincem Izraela grobo sramoti državljane Slovenije….

Janševe vlade sramotenja naše male podalpske in državljanov po Evropi in svetu nikakor da pojenjajo. Že res, da janezek komunajzarski sledi predhodnim vladam v nezmožnosti občutka presoje pravočasne postavitve na stran bodočih zmagovalcev ali v bran dejanskim žrtvam, ampak to tako celemu svetu na očeh odkrito zagovarjanje in podpiranje izdajalcev in zločincev v imenu celotnega naroda naše male podalpske pa je zdaj eskaliralo v fazo, ko ni več druge možnosti, kot to odločno ustaviti…..

Samo popoln kreten ali klečeplazevski izdajalec ali oboje skupaj bo namreč poveličeval Netanjahujev judovski Izrael, ki že 10letja genocidno iztreblja Palestince na njih ozemlju, tisto malo kolikor jim ga pač še niso nasilno odvzeli. Adolf Hitler je očitno že takrat vedel o judih, kar smo z Netanjahujem preostanek sveta izvedeli šele v 21. stoletju….

In potem minister logar celo upa izjaviti, da moramo državljani zaupati tej janezkovi komunajzarski vladi in ji tako pomagati izboljšati ugled naše male podalpske v tujini…..

To je nezaslišano in zelo skrb vzbujajoče. Izražanje solidarnosti in empatije z izraelskimi žrtvami ali Izraelom je rasizem To je razkazovanje enostranske, rekel bi celo rasistične politike. S tem se namreč izraža sočutje z žrtvami le na eni strani, žrtve na drugi strani pa se ignorira. Palestinska stran ima veliko civilnih žrtev. Preko 30 otrok je bilo ubitih, prav tako veliko žensk. Izražanje solidarnosti in empatije zgolj z izraelskimi žrtvami ali Izraelom je rasizem. To je žaljivo do žrtev, ne gre zgolj za politično vprašanje. To je politika nadvlade bele rase. Tega ne moremo sprejeti in najostreje obsojamo“…..

se je na dejanje janševe vlade, ki je na vladno poslopje, poleg slovenske in EU zastave, izobesila tudi izraelsko zastavo v znak solidarnosti z morilci Izraela, odzval veleposlanik Palestine, pristojen za Slovenijo, Salahem Abdel Šafi, ki je ministru logarju, za janezkovo komunajzarsko vlado, že poslal protestno noto…..

Janezek komunajzarski, ki se rad pohvali, da je dober prijatelj z izraelskim skorumpiranim zločincem Netanjahujem, je zamudil še eno priložnost biti tiho ter preskočiti svoje standardne kretenizme, namesto tega pa je dodal še eno mednarodno sramoto več naši mali podalpski ter nas vpletel v mednarodni incident, ki naši mali podalpski nikakor ne more koristiti, na vse načine škoditi pač.

Kako so zločinci Izraela zlorabili gostoljubje Palestincev in s pomočjo zahodnjakov morilsko genocidno kradli zemljo Palestini z vojaško morijo Palestinskih otrok, žena, nedolžnih žrtev skozi 10letja do danes in še danes, prikazuje spodnja fotka……in to podpira janezkova komunajzarska vlada, ki brez zadržkov nadaljuje z mednarodnim sramotenjem državljanov naše male podalpske…..

Don Marko M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *