Slovenija zaključila s korono – stop korona ukrepom…..

V včerajšnjih nacionalkinih Odmevih je gostoval tudi razumnejši del slovenske stroke prof. dr. Matjaž Zwitter, ki je strokovno razložil :
“Današnja situacija ni takšna, da bi upravičevala takšne prisilne ukrepe. Stalno se ponavlja, da imamo pri nas 54% cepljenih, ampak poglejte, številke so take – imamo 2.107.000 prebivalcev, od tega moramo odšteti 317.000 otrok pod 14. letom, potem odštejemo še 1.154.000 cepljenih in pa 382.000 prebolevnikov…..

Prebolevnikov je zanesljivo več, samo toliko jih je registriranih. Prebolevniki zelo, zelo redko zbolijo ponovno. Tako, da če vse to odštejemo pridemo do podatka, da imamo pri odrasli populaciji najmanj 85% zaščito, tako da sem prepričan, da bo v naslednjih tednih covid postal običajna bolezen s katero družba ne bo več zaznamovana”……
tako Zwitter ali enostavneje povedano, kar sicer eni govorimo že par mesecev – s korono je družba naše male podalpske praktično zaključila…..samo še bedaki in konji, pa janezkovi komunajzarski skorumpiranci, nasedajo in prodajajo meglo blodnjavih krekizmom korona ukrepov slovenske “stroke” in parlamentarcev, kar počnejo izključno zaradi osebnih zaslužkarskih interesov, v kakopak breme plačevanja vsem državljanom…..
in temu je treba narediti konec……konec, za državo in družbo, korona nepotrebnim, destruktorskim, diskriminatornim, protizakonitim in protiustavnim ukrepom…..konec bo takrat, ko boš vzdignil/a svoje sedalo in se pridružil/a protestom proti korona ukrepom……koronavirus paničarji pa naj se zaklenejo v stanovanje in tam ostanejo vsaj do 2045, takrat jim bo na voljo 3128a posodobljena verzija cepiva……
Don Marko M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *