Let’s talk about sex….

Znanstveniki so ljudje, ki si vzamejo čas za svoje raziskave. Tako so ugotovili tudi, da traja spolni odnos povprečno 4 minute. V tem času si moški dovoli oddati, ženska pa prejeti, povprečno 10 vbodov na minuto, torej 40 na vsak spolni odnos. Upoštevajoč ,da je povprečna dolžina moškega uda 16 centimetrov, kaj lahko pridemo do izračuna, da ženska pri posameznem spolnem odnosu prejme 640 centimetrov moškega spolnega uda. Spet po znanstvenih ugotovitvah, ima povprečna ženska spolne.. odnose 3x tedensko. Upoštevajoč, da ima leto 52 tednov, ji to nanese 156 spolnih odnosov in če te pomnožimo s omenjenimi 640 centimetri, pridemo do končnega izračuna, ki nazorno pokaže, da ženska v letu prejme – 1 kilometer moškega uda.

Spoštovana Dama,
V kolikor tega kilometra ne prejemate, se zaupajte avtorju prebrane vsebine !

Don Marko M

28 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Let’s talk about sex….

 1. Ivonca

  ..nimam pojma….edini zapis na mojem blogu, katerega nisem avtor…on verjetno ve…vsaj mislim,da je on…..ker vizitko s to vsebino mi je dala – ona …..

 2. bonbonček

  ..video pa je res hud/o…..hudo cool….sem se mučil nekaj časa, da sem ga izbrskal…in se ga ne morem nagledati.. 🙂 …let’s talk about it…

 3. Kje pa imaš to vizitko? Da ti jo podarim. 😉 Dr. M, mogoče mi lahko svetujete.
  Že misel na mojo simpatijo me vzburja.Tako hudo, da teče vse od mene.On pa mrtvo hladno.Razen, ko je v meni.Takrat ogenj gori in gori.Potem spet hladen.Jaz pa še vedno gorim zanj.Kaj mi je storiti,da bo skozi gorel?

 4. …počakaj, da jo skopiram… 🙂

  ..hja,draga damica, vaše vprašanje je pereče ravno toliko kot je klasično…sklepam, da ste ven iz najstniških let, čeprav ženske ostajate v takšnih primerih po večini najstnice….razumna nerazumnost….kar navajate je sicer po mojem še najbolj podobno tisti klasični,a pestri, igri mačke in miša…mislim, da bo najbolje,da ostanete miška – vedno pripravljena skriti mačkonovega v luknjico…svojo…javite mi svoj doseženi uspeh…predvsem kako bo mačkon preživel vašo taktiko…če jo bo..

 5. bonbonček

  …ne rabiš kaj preveč časa,če veš kaj iščeš…in če veš kje najdeš…so me učili,da si je treba čas vzeti…tudi za ženske…kar pa še ne pomeni, da sem vedno tako naučen.. 🙂

 6. seveda mi je zgoraj škrat požrl besedico “primernih” 🙂

  am, ja…bolje zate, da nisi vedno tako naučen, ker jaz bi ti že zdavnaj rekla da kdaj pa kdaj prej postavi piko. 🙂 pa prav nič slabega ne mislim s tem 🙂

 7. Oh, Dr. M, najlepša hvala za nasvet.Sem že v stalni pripravljenosti.Še nekaj bi vas prosila.Prav vse na njem me vznemirja.Zadnjič sem mu pripravila njegovo priljubljeno hrano.Ko sem ga gledala s kakšnim užitkom je,se nisem več mogla vzdržati.Spustila sem se pod mizo,na kolena, ga vzela iz njegovih hlač in ga najbolj strastno začela vleči .Tudi on je od ugodja spuščal glasove.Malo me je zmotilo le,ker je jedel do konca kot da se nič ne dogaja.Zakaj me tako muči?

 8. bonbonček

  …ni panike…sem zverziran tudi v postavljanju pik…pa klicajev…ti itak ne misliš nič slabega…zato pa si bonbonček… 🙂

 9. ivonca

  …ne vem zakaj, ampak sklepam da je, takoj potem ko je pojedel,ognjeno opravil tudi z vami…in mislim,da imate še eno srečo, saj imate opraviti z načelnim in trdim kalibrom….kolikor mi je znano, se ženske ne pritožujete nad trdoto…v bistvu nimate nobenega problema…če pa hočete še kakšnega najti, potem se zglasite v moji ordinaciji, da prideva zadevi do dna…

 10. sem si vzela čas in……. pogledala video,…hudo luštno,..sexy,…res je,treb si je vzeti čas,….za vse,…je slajše,..hehe

 11. spoštovana damica, v kaj takega sploh ne dvomim….da ga dobiš namreč….čudež bi bil, če ga ne bi…..vsako ribo,ki se ziba doleti, da jo ribič na svoj trnek nasadi….

 12. sem razumel že iz prvega komentarja, da se ga ne braniš….riba ka riba….seveda mi laska, da se me ne bi branila…..nenazadnje sem samo moški….itak nimaš razloga, da bi se me branila….le da, no ja, jaz odkar vem zase le govorim o sexu….prej in potem….

 13. ja,pa si najdi drugačnega moškega, da ne bodo vsi enaki….veš, takšnih žensk – tiho in naredit – je moje življenje že prepolno….niti ne štejem več….pred tem zdaj raje vidim, kaj in kako ima povedati….za tisto tiho (in) narediti res ni potrebna neka pamet….bolje je celo,če je ni….

 14. seveda sem drugačen od drugih….in izjemen….zadnji dve leti pa zelo aktivno pošiljam v objem drugim….sem pač ocenil, da jim je tam mesto….(za)igrani objemi pač niso zame….čeprav lahko sprejmem pravila igre….do takrat….

 15. ja,tudi izviren sem….zdaj pa lahko pogovor vrneš na tematiko tega zapisa – let’s talk about sex piše v naslovu….

 16. Sicer zelo nerada govorim o seksu ampak tale km/leto je pa čist premalo.
  Kolkor let imaš, tolk km…potem je ok.
  Trka, trka;)

 17. nish

  trka,naj trka….ne smem niti pomisliti, kako bi svet izgledal, če bi se po vsakem sexu one za toliko podaljš(ev)al ali špranjica poglobila…..ginesova knjiga rekordov ne bi imela smisla….pa ne vem,če se da to ravno primerjati s tisto “kolr’ kaplic tolko let”….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *