Gaja je pristala na Zemlji

Postal sem očka. Četrtič ! V vsakem primeru je bil veliki finale. To noč, ob 02.40, ko si že lepo spal/a, moja Snežka pa mi je že tretjič lomila roko v porodni sobi izolske porodnišnice, je brez vsakega zadržka in odločno pogumno na Zemlji v polnem glasu pristala najina nova velika ljubezen – Gaja. In seveda – lepa je kot mama, bistra pa kot očka. Gajine prve zgodovinske besede so bile : UUAUUAUUA, če mi hitro kdo ne da lazanjo, grem kar nazaj. Le po kom se je vzela. Če te je skrbelo – vsi in vse smo OK, podrobnosti pa kdaj drugič.
Tudi na tem mestu pa se res iskreno zahvaljujem osebju bolnice Izola, še posebej ekipi v porodni sobi, ki se je zelo izkazalo s svojo prijaznostjo, korektnostjo in profesionalnostjo. Za čisto 10ko !

Don Marko M

15 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Gaja je pristala na Zemlji

 1. Jupppi mucek,tako sem vesela,da ti ne morem povedati. Čestitke in zdravja vsem trem!Če kdo,potem si ti sigurno zaslužiš to srečo,ker verjameš vase dokler se ne izpolni.Sem se tega že malo nalezla od tebe. 🙂 Hvala tebi,ker si nas pohvalil.Se vidimo.Joj,res sem tako ganjena kot že dolgo ne.Mala Gaja pa že nagaja. 🙂

 2. Don Marko,moj poklon tebi in vse dobro,zdravo vsem trem.Spomladi pa peljemo otroški vrtec skupaj na družinsko turnejo.;)Lep pozdrav v imenu moje celotne družine.

 3. Čeeeeeeestitke. 🙂 Gaji pa želim dobrodošlico na naši Zemljici. Želim ji polno iskric v očeh in topline v srcu.
  Vsem vam pa želim veliko zdravja, skupne sreče, veselja in razvajanja. 🙂

 4. sei grande jeno sn prou felice ki jemamo zdej še eno pupo burje.čestitke vsen tren s vso mojo familjo

 5. Markane pravi si Don. I mi svoj trojici želimo puno zdravlja i rodbinske sreče.Prasence i trubači su več spremni kad dođeš.Primi puno pozdrava od mene i društva iz Srbije.

 6. Marko iskrene čestitke za ta največji življenski dogodek.
  Tak trenutek eksplodira v nas ves smisel za za vse napore in sam obstoj.
  Želim vam srečo in zdravlja v družinskem krogu ljubezni.
  Pa spusti kako solzo za žrtveno prase :))

  LP
  aco

 7. Gaja je Zemlja. A ji ne želim samo, da bi stala na trdnih tleh. Razen, če se ne bo tako in kadar se bo tako sama odločila. Želim ji veter pod krili, da jo ponese daleč preko mavrice in obarva življenje in njen svet z lepoto besede, glasbe, dotika, okusa…vsega lepega, kar dela življenje lepo. Sladko razvajanje male Gaje.

 8. Samo na hitro; ČESTITAM IZ GLOBIN SRCA!!! Biti starš je res nekaj posebnega. Za mladino izpod tvojih celic, pa me sploh ni strah, saj imajo očeta odprte glave, ki jih bo naučil veliko pametnega, predvsem pa ceniti vse okoli sebe in biti vedno na preži za novim…opazovanje in upajmo nekoč tudi zapisovanje…

  Svaka čast torej!

 9. Iskrene čestitke ob rojstvu tvojega /vajinega/sončka……da bi bili srečni danes, jutri in vse življenje vam iz srca želi(m)
  Dita

 10. ko smo se lani poleti videli, mi nista nič povedala….
  Čestitam obema, tamali vse lepo in Carici veselje s sestrico ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *