Razkrito – Slovenski politiki imajo največje penise in najmanjše prašnike na svetu

Zaključena je 10 letna znanstvena raziskava, namenjana pridobivanju znanstvene potrditve povezanosti genitalij in osebnosti politikov, v kateri je bilo pregledanih preko 30.000 prašnikov in 15.000 penisov. Rezultati raziskave, izvedene na 15.000 politikih iz 200 držav razkrivajo, da je obnašanje sodobnih politikov pogojuje velikost njih spolnega organa….

Zdaj je tudi uradno potrjeno, da so sodobni politiki, imenovani tudi homo – erectus politicus, ki imajo večje penise, ošabnejši, radikalnejši in nasplošno uspešnejši v politiki od tistih, ki imajo manjše.

Znanstveniki trdijo, da je temu tako, ker veličina penisa pogojuje količino samozavesti, katero potrebujejo, da bi prepričali širše množice v natanko tisto, kar so si zamislili.

V raziskavi so bila upoštevana tudi zgodovinska dejstva, da so veliki diktatorji, kot so Stalin, Hitler, Ceauşescu in ostali, vsi po vrsti nosili med nogami penise daljše od 20 cm.

Tako ne preseneča, da je Slovenija pograbila 1.mesto in čvrsto zaseda kar 4 od prvih 10 mest na tej lestvici, za nami so celo Kongo, JAR, Madžarska, Bolgarija in celo republike bivše skupne države.

Raziskava odkriva tudi, da je v naši mali podalpski zabeležen primer politika, ki premore penis daljši od 25cm, a je morala njegova identiteta ostati zaščitena, ker se proti njemu vodi sodni proces.

Vzporedno je raziskava pokazala tudi, da je veličina prašnikov ravno tako tesno povezana z obnašanjem politikov, ker pogojuje njih pripravljenost sprejemanja odgovornosti.

Tako so tisti z večjimi prašniki pripravnejši za sprejemanje politične in moralne odgovornosti za svoja dejanja, kar se sicer v tej profesiji smatra za negativno značilnost osebnosti.

Po raziskavi imajo največje prašnike politiki skandinavskih držav, kar sicer ne preseneča, saj so politiki v teh državah podajali nepreklicne odstope tudi zaradi zanemarljivih afer.

Potrjeno je tudi, da se homo – erectus politicus ne more sam odločati o svojem obnašanju v danem trenutku, kajti le to pogojujejo njegove genske značilnosti.

Na primer – en švedski minister verjetno ne bi podal nepreklicnega odstopa, ker je s službeno kartico kupil žvečilke.

Vendar pa njegovi prašniki, teže 450 gramov, pošiljajo v možgane impulze, ki mu govorijo, da to ni v redu, ter da mora podati odstop in se opravičiti državljanom.

Tisti z manjšimi prašniki recimo teh težav nimajo, je potrdila znanstvena skupina na konferenci predstavljanja rezultatov raziskave.

Med ostalimi je v raziskavi opisan tudi primer slovenskega politika, kateremu v desnem kotu tudi s pomočjo mikroskopa niso uspeli najti prašnikov, niti sledov le teh.

Tudi njegova identiteta mora ostati zaščitena zaradi, kakopak, sodnega procesa.

Politiki naše male podalpske so v teh 10 letnih raziskavah bili sicer zelo blizu 2. mestu, a je rezultat spreobrnila na vrh vodilna političarka v naši mali podalpski, za katero so znanstveniki ugotovili, da je brez dvoma brez prašnikov in se jim približa še najbolj zgolj v internih nastopih.

Skratka, naša mala podalpska je zdaj tudi uradno dežela večinskih dolgih tičev in malo nič, predvsem nič, prašnikov.

Don Marko M

Balls (blog Don Marko M)

2 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Razkrito – Slovenski politiki imajo največje penise in najmanjše prašnike na svetu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *