Na protestih proti parlamentarcem 7.4. nas je bilo odločnih – 100 !

Na včerajšnje proteste po državi proti nesposobnim, skorumpiranim in državljanom namerno škodljivim levo desnim parlamentarcem je bilo po spletnih omrežjih povabljenih preko 30.000 državljanov. Svoj prihod na proteste je potrdilo 1100 oseb, da mogoče pridejo je reklo okoli 700 oseb. Prišlo nas je 100….

Na spletnih omrežjih 100tine 1000ev državljanov naše male podalpske dnevno izraža nejevoljo, obup in bes nad našimi levo desnimi parlamentarci. V pogovorih na ulicah je enako. Nekateri se celo, po vzoru parlamentarcev, levo desno prepucavajo kar med seboj, katera vlada je povzročila več škode, čeprav istočasno (nezavedno) bentijo proti celemu parlamentu.

Vlade se menjajo, a parlamenatrci so še kar isti in enaki. Enako uničujoči do svojih sodržavljanov. Že 23 let. Zato protest proti vsem 90 parlamenatrcem, brez izjem.

Protesti proti parlamentarcem z razlogom. 200.000 nezaposlenih. In številka raste. 500.000 državljanov v revščini. In številka raste. Dvig osnovnih življenskih stroškov od uvedbe evra do danes za 150%. In številke rastejo. Padanja plač 5 – 10 % vsako leto, zadnjih 8 let. In plače padajo.

Krčenje in manjšanje socialnih pravic. In še se krčijo. Krčenje in manjšanje delavskih pravic. In še se krčijo. Krčenje in manjšanje premoženja države, javnega premoženja. In še se krči. Z vsakim novim kreditom. Namerna povzročanja razdorov in deljenj državljanov v izvedbi parlamentarcev. In še se poglabljajo.

Tudi zaradi tega nas je na včerajšnje proteste proti parlamenatrcem po Sloveniji prišlo – 100 !  100 v skupnem seštevku – na protestnih prizorišč v Kopru, Mariboru, Trbovljah, Kranju in Ljubljani Če upoštevam še prisotne gledalce, ki so pasli bolj firbce v neposredni bližini prizorišč, nas je bilo 400. V Kopru na Titovem trgu nas je bilo 20, pa še 20 opazovalcev. 2 policaja in pes nista všteta….

A prišlo nas je 100 takšnih, ki nam ni vseeno ! 100 takšnih, ki hočemo in zahtevamo urejeno, transparentno državo. 100 takšnih, ki ne dopuščamo več, da nam levo desni parlamentarci uničujejo in razprodajajo državo.

100 takšnih, ki z dvignjeno glavo in ponosom do te države zahtevamo odstranitev teh parlamentarcev. 100 takšnih, ki zahtevamo, da za svoja 23 letna uničevanje države tej levo desni parlamentarci kazensko odgovarjajo in plačajo namerno povzročeno škodo državi in državljanom.

100 takšnih, ki parlamentarce ocenjujemo po dejanjih, ne po levo desnih simpatijah.

100 takšnih, ki se odlično zavedamo, da se zgodovine ne da spremeniti in temu primerno zapravljati čas. 100 takšnih, ki se zavedamo, da se da ustvariti boljšo prihodnost, a ne s temi parlamentarci.

100 nas, ki upravičeno zahtevamo spremembe. Spremembe na boljše. Ker imamo pravico in si zaslužimo boljše parlamentarce. 100 takšnih, ki zahtevamo urejeno državo, transparentno in napredno.

100 takšnih, ki nam je mar za boljšo, enotnejšo družbo naše male podalpske, danes in jutri. In ja, bilo nas je 100, ki nam je zelo mar za naše bodoče rodove, naše potomce, za zapuščino, katero jim bomo zapustili.

Ja, bilo nas je 100, ki nam je res mar za sodržavljane, to državo in njeno ter našo prihodnost.

Nadaljevanje sledi na protestih  18. aprila v Ljubljani. In še jih bo do cilja.

Ker je napočil čas za pokončne glave in odločnost. Do polne spremembe…..

Don Marko M

Spremembe (blog Don Marko M)

4 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Na protestih proti parlamentarcem 7.4. nas je bilo odločnih – 100 !

  1. Dokumentirani so trije (3), pokaži ostalih 97 zaradi boljše predstavitve, množičnosti !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *