Splošna mobilizacija – vsi na volitve, za evolucijo parlamenta !

Si v skrbeh za prihodnost svojih potomcev ? Si eden izmed 200.000 nezaposlenih ? Si eden izmed 500.000 živečih na socialnem robu oz. v revščini ? Imaš službo, a s plačo ne moreš poravnati niti osnovnih stroškov ? Nočeš več skorumpiranih lopovskih parlamentarcev, sploh teh zadnjih 23 let ?….

Nočeš več prenašati, da nam levo desni komunajzarji tajkunsko razprodajajo za bagatelo, kar so naši dedje mukoma ustvarjali ? Nočeš več poslušati politikov, ki netijo sovraštvo, tiranijo in ponižujejo državljane ? Imaš poln penis ideoloških tem ? Hočeš živeti v pravični, okolju prijazni in urejeni državi ?

Če si na vsaj eno vprašanje odgovoril/a pritrdilno, potem je tvoja dolžnost, da v nedeljo dvigneš svoje sedalo in se odpraviš na volitve, kjer lahko s pravilno izpolnjeno glasovnico vplivaš na nove čase. Ja, tvoj glas je zelo pomemben….

Ali boš pomemben delček (r)evolucijske spremembe ali pa boš z bojkotom podprl stare skorumpirane lopove

Nekaj mora biti jasno – k bojkotom volitev pozivajo zgolj bodisi nesposobni ali pa tisti, ki udobno predejo od koristi na račun starih skorumpiranih lopovskih strank.

Poziv k bojkotu volitev ali oddajam neveljavnih glasovnic namreč pomeni samo eno – nedvoumno podpiranje obstoječega poraznega stanja, katerega so 23 let povzročale stare levo desne komunajzarske sile, ki so namerno skorumpirano uničevale in kradle svojim državljanom iz žepov in od ust.

Izgovarjanje, da nimaš koga voliti v primeru tokratnih volitev čisto odpade. Povsem dovolj je namreč novih strank, ki imajo kakovostne programe in željo ter odločnost ustvariti spremembe na bolje. Dosti bolje.

Ne, seveda ne pričakujem, da bo že na teh volitvah kar pometano s starimi koruptivneži, čeprav bi se to v vsaki normalni državi zgodilo že zdavnaj, pričakujem pa, da bodo nove stranke zasedle vsaj okoli polovice parlamenta.

Okoli polovice je namreč tudi dovolj in odskočna deska, da na naslednjih volitvah zmečemo iz parlamenta še tisto preostalo polovico skorumpirancev….Za ustvarjanje dostojne države, kakršno si želimo, zaslužimo….A za ta korak je potrebna tudi tvoja odločnost že danes.

Hočeš spremembo – bodi sprememba !

Za pravo evolucijo parlamenta in posledično znebitev levo desnih skorumpiranih kradljivih in države ter državljanov uničujočih komunajzarjev zadnjih 23 let je dovolj že, da izbereš eno od novih strank :

Piratsko stranko – stranko Mira Cerarja (SMC) – Združeno levico (ZL) – Verjamem (Šoltes)

Te nove stranke imajo čisto preteklost in jasno prihodnost – predvsem pa imajo skupnega, da so napovedale odkrit boj proti korupciji in skorumpiranim, transparentnost, odgovornost in socialno pravičnost.

Zadnji čas je, da začnemo z evolucijo parlamenta in se znebimo starih skorumpirancev, vrnemo državi in državljanom pokradeno od teh škodljivih termitov, jih ustrezno kaznujemo za namerno povzročeno škodo naši državi in državljanom, ter začnemo ustvarjati državo, domovino, na katero bomo ponosni in na katero bodo ponosni tudi naši potomci.

In tudi s tvojim veljavnim glasom na volitvah lahko v tem prvem koraku izvolimo te nove stranke za vsaj 60 sedežev v parlamentu, kar je večina, na naslednjih pa skorumpirance dokončno izbrišemo iz parlamenta.

Nehaj stokati, nehaj se izgovarjati, zdaj ni več čas za neodgovorno obnašanje. Vzdigni svoje sedalo in spokaj na volitve. Čas je za ureditev naše in prihodnosti naših naslednikov.

23 skorumpiranih let uničevanja naše države in državljanov je 23 let preveč ! Čas je za korenite spremembe ! Bodi sprememba ! Oddaj svoj glas razuma v nedeljo na volitvah ! Bodi revolucija – za evolucijo !

Don Marko M

(R)evolucija (blog Don Marko M)

4 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Splošna mobilizacija – vsi na volitve, za evolucijo parlamenta !

 1. Hmm ; začetek dober – prepričljivo! Bojkot – dobri argumenti!
  Zaključek ? Polomija! Ne vem točno kako si lahko klasificiral SMC kot novo stranko – ok, tehnično gre za novo stranko … če pa si pogledal kdo so kandidati pa ti je jasno, da gre za stare face iz vrst LDS,Zares,SMS, … Ja, res gre za “novo stranko”.

  Lp, pa brez zamere

 2. nobene zamere, ko se korektno pove….SMC pa sem klasificiral kot novo stranko iz enakega razloga, kot ga sam navajaš, nenazadnje temu pritrjujejo tudi vsi mediji v predstavitvah, a bolj kot to gre za dejstvo, da ima tudi ta stranka zaenkrat čisto preteklost in odkrito napovedan bolj proti korupciji….če pa bodo slučajno kdaj potem izkazali drugačno delovanje od zdaj napovedanega, potem se bomo seveda ustrezno drugače pogovarjali….

 3. Upam, da ti bo poziv uspel , jaz sem svoje mlade že prepričala, da volijo za mlade.
  Na ta način sem ti v pomoč, pripravljam že naslednjo generacijo 😮

 4. mašika,
  ko se nas loti lepo razložiti lepo število lepemu številu, potem zadeva lahko samo uspe….hvala za pomoč v “pripravi” naslednjih generacij, ki so itak že pripravljene, samo spomniti jih je bilo treba, kaj vse zmorejo…. 😎

Leave a Reply

Your email address will not be published.