Seks v šoli, swingerski parlament ali orgija na sodišču ?! Janez Janša spet masturbira v parlamentu

Če je komu že zavrelo in pred nadaljevanjem – janez janša je še vedno zapornik in oproščen ni bil nobene obtožbe. Ne glede, če ga je Ustavno sodišče začasno vrnilo v službo v parlament, katerega bo kot poprej obiskoval iz zapora. Vem ja, naša mala podalpska je postala oblazinjena bela soba…..

Odločitve US sodišča o začasnem vračilu poslanskega mandata janeza janše seveda ne spoštujem, jo pa sprejemam, tako kot sem sprejel odločitev sodišča, da gre janša v zapor kot politik obtožen koruptivnega dejanja.

A dobro je vedeti – sds komunajzarji nimajo še vedno nobene zmage in prav nobenega razloga za veselje vsled te odredbe US, pa čeprav naslednjih nekaj dni ne bodo nehali blebetati standardnih neumnosti.

Obenem nimajo še zadostnega razloga tudi vsi tisti, ki brusijo pesti in ostalo orodje za množično srečanje z janšo v enem dnevov, ko bo prihajal v službo v parlament in ga ne bo mogel rešiti niti policijski kordon.

Ljudje imajo pač pravico do nerazsodnih dejanj, če jih vanje porinejo nerazsodni.

Ustavno sodišče danes namreč nikakor ni odločalo, še manj odločilo, ali je bilo narobe ali prav, da je janši mandat prenehal po zakonu. Ta odločitev šele prihaja.

Res pa je, da US ni bilo potrebno začasno dodeliti janši mandata do končne odločitve in podžigati že itak napaljene po državi, ki še vedno bijejo hude travmatične bitke vsled dogodkov sobe 102 v Mariboru.

Zdaj je torej na vrsti presojanje in odločanje US ali je Zakon o poslancih, na osnovi katerega je janši prenehal mandat, skladen z Ustavo.

Šele ko bo US odločilo o (ne)skladnosti tega poslanskega zakona, bo lahko začelo presojati o (ne)upravičenosti prenehanja mandata janše.

Seveda bo zdaj zanimivo spremljati kako zelo bo pohitelo US v svojih odločitvah v tem primeru, sploh ker so rekli, da zadevo prednostno obdelujejo. Zdaj je namreč US tisto, ki bo s časom svojega odločanja janši daljšalo manadat v poslanskih klopeh.

Janša se v vsakem primeru vrača v zapor

Mislim pa, da sta za janšo, tudi po odločitvi US, možna samo dva končna izida. In v obeh primerih je to – prenehanje mandata in vračilo v hotel Dob, kjer si bo medtem itak, zaradi vzornega vedenja, prislužil možnost 16 dnevnega bivanja doma na mesec.

Ker, če US sodišče presodi, da Zakon o poslancih ni v nasprotju z Ustavo, potem za janšo nastopi že videno stanje prenehanja mandata.

Če pa US presodi, da Zakon o poslancih je v nasprotju z Ustavo, potem bodo morali parlamentarci zakon popraviti, spremeniti ali kar celega novega spisati in v njega bodo seveda jasno zapisali, da janez janša niti pod razno in nikoli več ne more delovati v politiki, sploh parlamentu, kakor tudi nihče od sds komunajzarjev.

Tako, zdaj si verjetno pomirjen/a…..

Dajmo se raje posvetiti Cerarjevim obljubam, da ne bo prodajal naše infrastrukture, zategovanjem pasu in seveda Kitajcem na tradicionalnem slovenskem zajtrku….

Ker prihodnost je v Kitajcih, ne pa brezjajčnih, cmeravih, skorumpiranih sds komunajzarjih…..

Don Marko M

Janša US (blog Don Marko M)

3 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Seks v šoli, swingerski parlament ali orgija na sodišču ?! Janez Janša spet masturbira v parlamentu

  1. Citat: “Če pa US presodi, da Zakon o poslancih je v nasprotju z Ustavo, potem bodo morali parlamentarci zakon popraviti, spremeniti ali kar celega novega spisati in v njega bodo seveda jasno zapisali, da janez janša niti pod razno in nikoli več ne more delovati v politiki, sploh parlamentu, kakor tudi nihče od sds komunajzarjev.
    Tako, zdaj si verjetno pomirjen/a….. ”

    Malo rokohitrsko si spisal ta zaključek. Če US “ugotovi”, da zakon ni skladen z ustavo in sprejme z ustavo skladne spremembe in dopolnite ali sprejme parlament popolnoma novi zakon, to za Janšo ne bo veljalo, ker ustava prepoveduje retroaktivno delovanje.

  2. Stavenskovrhski,
    ostajam pri svojem, da tokrat ne bo nepotrebnih pravniških ugibanj in onaniranj in bo vse jasno, čeprav je že vseskozi….janša bo ostal skorumpiran politik v zaporu, dodana mu bodo nova leta in seveda zbogom parlament….tokrat ga je US sodišče itak izpustilo zgolj zato, da gre lahko na sds skupščino, ker če ga ne bi bilo tam, bi mu razbili sds, a to mu bodo itak zelo kmalu in tisti kolikor toliko normalni prebežniki bodo ustanovili prvo pravo desno stranko pri nas, to je to….
    dobro pa bi bilo v zakon dodati tudi, da se modelom, ki volijo, podpirajo in zagovarjajo skorumpirane politike, trajno odvzame pravica do volitev in jih strpa v isto celico s takšnimi skorumpiranimi lopovskimi politiki, ker ravno takšni dokazano povzročajo največjo in težko popravljivo škodo državi in državljanom…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *