Slovenska hinavščina do Palestine – sramota !

SFR Jugoslavija priznala Palestino 1988….Švedska kot prva zahodnoevropska članica EU priznala Palestino pred dobrim mesecem….Palestino priznalo že 122 držav…..Palestina priznala Slovenijo že leta 1992…..

Slovenija ima v Ramali svoj urad….

29. novembra 2012 je večina članic Generalne skupščine ZN v New Yorku potrdila predlog resolucije, ki Palestini daje status države nečlanice opazovalke…..resolucijo je podprlo 138 držav…..
Slovenija se je glasovanja sramotno, hlapčevsko vzdržala…..spet….ste za takšne svinjarije izvoljeni, vas za takšne svinjarije plačujemo, vam mater….

v Palestini umirajonedolžni otroci in odrasli, ženske in moški….dnevno…že leta….na tisoče….ubija jih orožje ZDA in članic EU……

danes bi morali naši parlamenatrci priznati Palestino…..niso je….Janša in Cerar sta spelamudila odlog za nedoločen čas……

opravilno nesposobni poslanci parlamenat – kako vas ni sram….kako vas ni sram, da se brezvretenčno uklanjate ukazu Merklove in Obame…..kako vas ni sram, da niste sposobni odločno in ponosno zastopati državljanov in države Slovenije…..banda brezjajčna skorumpirano lopovsko pokvarjena…..

parlamentarci, s Cerarjem na čelu – kako vas ni sram, da ste takšni drekači in sramota za državo ?!

Priznajte Palestino ! Priznajmo Palestino ! Takoj !

Don Marko M

PALESTINA

6 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Slovenska hinavščina do Palestine – sramota !

  1. parlamentarci, s Cerarjem na čelu – kako vas ni sram, da ste takšni drekači in sramota za državo ?!

  2. Če jo kljub večinski podpori ne podpremo je jasen znak, kako močan je judovski lobi.
    Tudi v Sloveniji.
    Spomnite se, nekaj mesecev nazaj. V generalni skupščini se je Slovenija vzdržala, ko je šlo za glasovanje o obsodbi izraelskega vdora v Gazo.

  3. Rado,

    ne le to, Slovenija se je vzdržala tudi glasovanja predloga resolucije o prepovedi poveličevanja nacizma/fašizma, pa še seštevam, koliko je to povezano, glede na to, da o vsem tem glasujejo praktično isti ljudje….

  4. Kača kožo menja, a strupnikov in osebnosti nikdar. Takšne so pa vlade že od 91 leta naprej. Koliko poslancev se je dejansko menjalo? Mi lahko kdo to odgovori? Nekaj jih v parlamentu sedi že od 91 leta naprej? Kako je to sploh mogoče, ko pa je čudovita demokracija pri nas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *