Marija na Brezjah sporočila – “Nehajte krasti sodržavljanom in uvedite cerkveni davek !”

Le dan pred Marijinim vnebovzetjem so nemški mediji razbobnali, da nemško RKC vsako leto zapusti med 250.000 – 300.000 vernikov. Razlog ? Nemški verniki nočejo več plačevati cerkvenega davka….

Tako jim je Marija svetovala v enem svojih pristankov na Zemlji pred 15imi leti. Sledil je masovni eksodus starejših vernikov, mladi pa se nočejo igrati teh igric slepih miši.

Nemcev ni prepričala niti letošnja še nevidena novost RKC – za ta praznik so namreč vodilni sklenili, da bodo poslej v cerkvah imeli tudi – strelišča.

Strelišča za ognjeno orožje. Pištole, puške in ostalo. Takšna, ki ustrezajo vsem varnostnim predpisom, verniki pa jih bodo lahko uporabljali za zabavo ter antistresno terapijo pred ali po maši.

Obenem bodo duhovniki nudili vernikom tudi tečaje za rokovanje z orožjem, verniki pa bodo lahko oboroženi spremljali tudi maše. To dodatno strelsko novost so vodilni RKC utemeljili z znanstveno dokazano tezo, da “obstaja dosti ljudi, ki si želijo zabave s strelnim orožjem v varnem in prijateljskem okrožju”.

Čeprav so verniki RKC v ZDA to strelsko darilo pograbili obojeročno, pa, kot rečeno, Nemcev to ni premamilo k zmanjševanju izpisov iz RKC. Nekateri redki najbolj vztrajno ostajajoči so sicer izrazili pripravljenost po rabi te novosti tudi v nemških cerkvah, so pa zato izrazili polno pripravljenost na oborožene maše slovenski RKC verniki.

Marija sporočila vernikom slovenske RKC – “Nehajte krasti sodržavljanom, uvedite in plačujte cerkveni davek !”

Letošnja osrednja praznična maša je potekala, kot ponavadi, pred par tisoč glavo množico vernikov na Brezjah, kjer sicer Marijo videvajo pogosto, a zgolj individualno. Med tokratno mašo, katero je vodil nadškof Zore, pa se je zgodil čudež.

Prvič se je namreč Marija Vnebovzetna prikazala obnemeli množici, odvzela besedo Zoretu in sporočila prisotnim vernikom :

Slovenski katoliki, ustavite svojo lakomnost, požrešnost, prenehajte odirati vse ostale verne in neverne sodržavljane. Jaz ne rabim materialnega bogastva, ne rabim 400 cerkva s svojim imenom, zato ga nehajte nabirati v mojem imenu.

Zahtevajte, da se naše katoliške cerkve, šole, vzdrževanja objektov, prispevki in plače za RKC prenehajo denarno vzdrževati z denarjem ostalih državljanov nevernikov in tistih ostalih ver. Prenehajte parazitsko molzti državo in sodržavljane.

Bodite pravi verniki in zahtevajte od parlamentarcev države, svojih duhovnikov in škofov, da sami plačujete cerkveni davek svoji RKC zgolj, edino in samo vi katoliški verniki.

Pa prenehajte že zganjati pedofilijo, zoofilijo, inceste, nestrpnost, korupcijo, klientelizem, nepotizem, sovraštvo, prezir, nasilje, prešuštvo…..in začnite že uporabljati kondome…..in zahtevajte račun za vaše prispevke odvržene v puščico med mašo ali stisnjene župnikom v dlan…..skratka, postanite že enkrat vzorni verniki, moralni, pošteni ljudje….

Prisotna množica je bila v transu. A Marija še ni zaključila. Posebno sporočilo je naslovila na prisotne škofe, parlamentarce, duhovnike, ob čemer je še posebej omenila Rodeta in Štuhca, ter vodje parlamentarnih strank :

“Sploh vi gospodje – prenehajte krasti slovenski državi in državljanom. Vrnite jim pokradene milijarde, vrnite jim nepremičnine, vrnite jim podjetja, vrnite vrnite delovna mesta, vrnite jim plače, pokojnine, zdravstvo, šolstvo, vrnite jim življenja, vrnite jim človeško dostojanstvo.

Če res hočete nekaj narediti za izhod iz moralne, duhovne in gmotne krize, kot vsak dan predavate tudi nevernim državljanom Slovenije, potem začnite pri sebi. Začnite pri sebi s človeškimi dejanji in vračajte najprej iz svojega žepa….in to takoj….

Marija je še jasno povedala, da se v Sloveniji ne bo več prikazala, vernikom pa prepovedala praznovanje njenega imena, dokler slovenski verniki in osebje RKC ne izpolnejo v celoti njenih zahtev.

Čeprav je sveta maša uradno zaključena že pred nekaj urami, pa je prostor svete maše na Brezjah še vedno poln vernikov. Tako verniki kot škofi in duhovniki so še vedno na svojih mestih, kot med celo mašo…

In odprtih ust nemo zrejo v daljavo….in čakajo…..na znak….

Don Marko M

Devica Marija (blog Don Marko M)

7 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Marija na Brezjah sporočila – “Nehajte krasti sodržavljanom in uvedite cerkveni davek !”

 1. Ne verjamem v sanje in nobeno vero čeravno sem rimokatolik ne z mojim privolenjem za istop pa so problemi sramota.

 2. Don Marko povsem podpišem in podpiram. A je v tem smislu že pisal umorjeni Ivek Kramberger, in so ga ustrelili. Bog mu daj dobro. Upam, da bo pomagala k tvojim mislim in zahtevam, don Marko…
  Dragi Slovenci
  Odkrito vam povem, niso še tisti pravi hudi časi. Prišli bodo hudi časi. Mi se ne moremo zavedat, kakšni časi bodo prišli.

  Toliko revežev, toliko bogatašev, nikoli ta slovenska zemlja ne bo imela, kot jih bo imela sedaj. Ogromno tovarn bo propadlo, veliko jih bo brez kruha, zapomnite si, kaj sem vam rekel.

  Verjemite mi dragi Slovenci, ta slovenski narod bo suženj, suženj Evropi in temu slovenskemu narodu se bo hudo godilo!
  Vi boste preživeli Vi, ampak kaj bo z vašimi otroci, dragi Slovenci. Vi se boste v grobu obračali, ker bo otrokom slabo šlo.

  Kar se Janez nauči to Janez dela. Vidite to so najbolj pokvarjeni. Danes je komunist, jutri je cerkveno. Kdor so pravi komunisti, so pravi komunisti ostali, dragi Slovenci. Taki pa se obračajo kot veter sem pa tja. To so najslabši lumpi.

  Vidite nobenih zakonov ni. Če boste vi kaj ukradli, vas bodo takoj zaprli in službo boste izgubili. Oni pa cele tovarne kradejo. Cele tovarne in nobeden nič ne odgovarja.

  DANES VEMO, KDO GA JE…

 3. Kramberger je tako povedal:
  dragi Slovenci,ta žena toči solze a jih ne toči zastonj.Se bojim da jih bomo tudi mi.Prišli bojo hudi časi.Toliko revežev, toliko bogatašev, nikoli ta slovenska zemlja ne bo imela, kot jih bo imela sedaj. Poglejte samo komunistični cajteng Delo,Kučan tam gori a Kramberger čisto spodaj.To je jasen znak,da se komunisti ne bodo za nobeno ceno odpovedali prestolu.Poglejte dragi Slovenci,Berlinski zid je padel,komunizem vsepovsod razpada,samo pri nas hočejo komandirat.Briga njih za naše kmete,delavce a poglejte oni,gradijo si ceste z našim dnarjem,poglejte kako penzijo ima Pepca Kardelj v miljardah dinarjih…
  danes ne vemo kdo ga je A VEMO KDO JE NAROČIL

 4. Igor,
  ali ti to nadaljuješ pod satiro, al ti to resno?
  Tisti, ki naj bi ga, sedi. A sedi tapravi?
  Zakaj ne ovadiš naročnika, če VEŠ KDO JE?

 5. Še predno se je zgodila afera Depala vas so si bili vsi levi in desni dobri med sabo in mislim da je bil Ivek vsakemu pomalem v napoto. Glede komunistov je imel prav, saj so bili vsi v partiji ki so se grebli za stolčke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.