Spoštovani državljani – protestirajte proti krivcem, ne proti nedolžnim

No, težko priznam, a moram čestitati našim parlamentarcem. Tudi begunce, kot že marsikaj prej, so uspeli zlorabiti in spremeniti v ideološki boj dveh različnih polov. Že 25 let jim to uspeva in to celo še vedno istim….

In medtem, ko se narod jebemo med seboj za državi življensko povsem nepombne zadeve, tej levi in desni skrajni parlamentarci složno sprejemajo uničevalske zakone za družbo, nas zadolžujejo z novimi milijardnimi krediti vsakih par mesecev in razprodajajo to našo malo podalpsko.

Tudi v tem času beguncev so sprejeli in sprejemajo nekaj takšnih zakonov, zaradi katerih bo ta narod še bolj obubožan in bo naše potomce še kako bolela glava. Res me zanima – zakaj ne protestirate zaradi tega dejstva ? Ker ste dobili službo po strankarskih vezah ? Ali po nepotističnih vezah mogoče ? Mogoče celo stanovanje ? Ali pa imate materialno zapolnjeno rit in se vam jebe za sodržavljane, ki tega nimajo, edini strah v vas pa je, da bi imeli kaj manj ?

Ljudski protesti so bili in bodo, a mnenja sem, da naši politiki, parlamentarci sploh, nimajo kaj iskati v protestniških vrstah…..nikakor, nikoli in niti pod razno…..nimajo kaj hujskati narod in ga kregariti med seboj.

Edino delo politikov bi moralo biti in je, da stanje, katerega so povzročili v 25 letih pospešeno rešujejo in novih težav narodu ne ustvarjajo. Parlamentarci morajo narod pomirjati, ne pa hujskati, pa naj gre ZA ali PROTI beguncem…..

In tako tisti ZA, kot tisti PROTI, spet nočejo dojeti, da bi morali tudi begunsko problematiko, kot vse prej, reševati na izvornem naslovu pravih krivcev, ki so begunce povzročili.

Ne pred begunskimi centri – protestniki ZA in PROTI bi morali skupaj protestirati na izvoru, ki je begunsko problematiko povzročil. In ta izvor dejanskih krivcev je znan celemu svetu….

Če kje, potem bi morali protestirati pred ameriško, nemško, britansko in francosko ambasado v Ljubljani….dan na dan…..zahtevati, da zapustijo Slovenijo….jih sesuti, kot so oni sesuli domove teh beguncev in jih naredili begunce…..

In tisti, ki se sklicujejo, da naši državljani živijo v revščini, bi morali protestirati pred – parlamentom. V parlamentu namreč leži ves vzrok in vsa posledica takšnega stanja zadnjih 25 let. In seveda v volilcih, ki so 25 let te iste volili…..

Za pravice naših državljanov v revščini se je treba boriti proti parlamentarcem, ne pa proti nič, ampak prav nič krivim beguncem za stanje revščine v državi. Kako sploh lahko komu pade na pamet, da je begunec danes lahko karkoli kriv za 25 letno sesuvanje naše države ?!

Ne valite krivde na nedolžne. Ni begunec kriv, če je vseh 90 parlamentarcev potrdilo registracije beguncev ter kvote za begunce in so tako dejansko na silo dosegli, da prav morajo tej begunci ostati v naši državi, tudi če nočejo.

Nič, prav nič ni kriv begunec danes, ki je prvič v življenju slišal za Slovenijo, pa še to, ker je zaradi kvot prisiljen biti tukaj. Begunci niso krivi za 25 letno uničevanje Slovenije, čeprav je tudi Slovenija kriva, da so postal begunci. In niso tej begunci krivi, da imamo 500.000 sodržavljanov v statusu revščine.

Če hočete rešiti svoje strahove, jezo, če hočete valiti krivdo, potem rešujte ta problem na naslovu, kjer je njega izvor in pri tistih, ki so ga dejansko povzročili. In če hočete protestirati, potem najprej zabrišite parlamentarce iz svojih vrst in jih naterajte, da gredo delat, probleme reševati, ne pa z vašo potuho jih še naprej povzročati.

Bemti pamet no, a je to res tako težko razumeti……

Don Marko M

Misli trezno (blog Don Marko M)

3 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Spoštovani državljani – protestirajte proti krivcem, ne proti nedolžnim

  1. tam, kjer lahko.. ker, da bi stopil (pa vsaj zase) tam, kjer je (lahko) težko, je… mnogim pretežko..

  2. A ni zanimivo kako se Slovencelj spravi na cesto le, če se suče goveja muzika, deli alkohol in krega za nekaj, kar za našo prihodnost nima čisto nobenega pomena. Tistih 90 tam, v izvoru “vsega zla”, pa vse to ze 25 in več let brezskrbno izkorišča. Ker so si prilagodili sistem in neumne Slovenceljne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *