Afera TEŠ ! Direktor Koritnik – “Vse delavce bom zamenjal z ekipo BALB/c !”

Napoved sindikata energetike, da bo najprej odklopil elektriko vladi, s čimer bi državljani dobili tudi uradno potrdilo, da vlada tava v temi, se žal ni uresničila, ker je direktor Arman Koritnik v Šoštanju s scenarijem, katerega mu zavida celo Francis Coppola, zavzel šesti blok…..

Koritnik je bil prvi pri koritu tudi v torek, ko se je zaklenil v komandno sobo bloka šest in svoje zaposlene pustil pred vrati, v sredo pa je že najel 50 varnostnikov, za ceno 120 delavcev, ki so blokirali tudi glavni vhod šestega bloka in redno zaposlenim delavcem prepovedali odhod na delo.

Direktor TEŠ-a Koritnik je danes stopil pred sedmo silo in pojasnil to svoje ravnanje, pa tudi namere ravnanja :

Delavci bodo vstopili v šesti blok samo še preko mene mrtvega. Stojim za tem, da bi tako morali delati vsi direktorji državnih podjetij. Biti direktor ni privilegij, pač pa pomeni, da mora delati za 8 delavcev,najmanj.

Če bi vsi direktorji zmetali na cesto vse delavce, ki delajo škodo v državnih podjetjih in ustanovah, bi letno država prihranila okoli 80 milijard. Tako bi bili direktorji plačani po učinku in nam ne bi bilo treba nositi zaslužkov v davčne oaze“.

Na novinarsko vprašanje, ali si je dovolil sovražni prevzem šestega bloka, je Koritnik odgovoril nikalno, prav tako je zanikal, da bi prejel od vodilnih kadrov SD in SDS številne sms-e podpore za “herojsko držo”, zgolj šopke angelske trobente in na delovno mesto dostavljene čevape v lepinji iz Sonca..

Je pa potrdil, da so delavci slovenske energetike nezanesljivi, neproduktivni, preštevilčni in predvsem predraga delovna sila, zato bo v naslednjih dneh kot direktor ravnal, kot bi bi bil direktor svojega podjetja in bo odpustil še preostalih 410 zaposlenih.

Delavce bo zamenjala ekipa BALB/c

Medtem, ko so delavci jamrali, da jim onemogočam stavko, čeprav sem jim prepovedal delati, pa še plačal sem jih za to, sem sam iskal in našel rešitev za prihodnost TEŠa in nasploh energetike v Sloveniji. Rešitev se imenuje – plan BALB/c.

Namesto dosedanjih delavcev bom zaposlil neutrudne garače ekipe BALB/c, ki so celih 99% cenejši od slovenskih delavcev, nad čemer je navdušen tudi Blaž Košorok iz HSE, ki mi je že dal zeleno luč“, je potek izvedbe novih prijemov začel Koritnik.

Ekipa BALB/c bo po njega zagotovilu poslej omogočala popolno energetsko samozadostnost cele države, predviden pa je še dodaten izvoz celoletne proizvodnje električne energije.

Da, ekipa BALB/c je sestavljena iz – miši. Belih miši. Da, tistih z rdečimi očmi. Vsi ste jih že kdaj videli po naši državi. A tej so drugačni, so sicer migranti, a specialni. To so GMO bele miši, ki bodo z obračanjem koles, sicer njih priljubljene dejavnosti, proizvajali električne energije za popolno samozadostnost cele države“, je zašel v podrobnosti projekta Koritnik.

Preko ustaljenih vez in poznanstev bo tako nabavljenih preko 1,2 milijona specialnih GMO belih miši, ki bodo hranjene s posebno zmesjo obogateno z amfetamini, zaradi česar bodo tekle hitreje in proizvajale več električne energije.

Pojasnjeno je tudi, da gre za posebno vrsto belih miši, ki so, zaradi genske modifikacije, kar tri krat močnejše in hitrejše od navadnih in imajo bistveno večjo željo in potrebo po rekreaciji, ter teku v kolesu.

Do konca leta bo tako, kot navaja Koritnik, postavljenih 5 projektnih BALB/celektrarn v katerih bodo nameščeni tej GMO glodalci, ki bodo proizvajali bistveno cenejši vir energije od klasičnega, kar po napovedih pomeni, da bodo v najkasneje šestih mesecih zaprte vse obstoječe hidro, termo in jedrske elektrarne v Sloveniji.

Don Marko M

MIŠ 1

1 pred teboj je povedal za zapis “Afera TEŠ ! Direktor Koritnik – “Vse delavce bom zamenjal z ekipo BALB/c !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *