RKC podarja članicam Ženski lobi Slovenije in Zdrava atmosfera jutranje tabletke po mesenem užitku

Na ljudska vznemirjenja naše male podalpske, katera je povzročila včerajšnja oddaja Tarča o ženski pravici do splava, se je danes na posebni tiskovni konferenci v prostorih ljubljanske nadškofije odzval tudi vrh slovenske RKC…..

Vidno vznemirjeni prisotni tiskovni predstavnik SŠK Tadej Strehovec, teolog Ivan Štuhec, ter nadškof Stanislav Zore so si bili enotni, da vsebina oddaje Tarča ne sodi v 21. stoletje, nacionalna RTV hiša pa si je s to oddajo dovolila grobo manipulacijo in diskreditacijo slovenske RKC.

Tiskovno konferenco je načel tiskovni predstavnik SŠK Tadej Strehovec :

Moramo se opravičiti za porazen nastop Angelce Likovič, Katarine Nzobandora, ter Norme Korošec, katere smo v oddajo poslali, da zastopajo naše interese, a so se, kljub predhodnemu usposabljanju, prikazale z zajetno mero neukosti in izjavami povsem neskladnimi z doktrino naše RKC.

Za našo patriarhalno Cerkev namreč ni bilo nikoli nobenega dvoma, kdaj in kje se življenje začne in vsak naš vernik to dobro ve. Življenje se začne v modu. Moškem modu. Bog določil. Tam se nahaja ves smisel življenja. Brez spermijev v moškem modu ni ne začetka, ne konca življenja.

Moški je tisti, ki ženski vdahne življenje. Moški je tisti, ki odloča tudi o življenju spermija v ženski. Zarodek je spermij, rojen otrok je spermij, moški spermij. Povsem razumno in logično je, da prav nobena ženska nima prav nobene pravice trditi, da je nerojen ali rojen otrok njen. Ni, to je moški spermij. Samo moški je upravičen do trditve, da je spermij njegov ne glede, kakšno velikost in starost spermij doseže. In samo moški lahko odloča o (ne)prekinitvi nosečnosti. Nobena ženska nima pravice kaj takšnega trditi, niti izvajati. Nima spermija, nima besede.”

Trojica je bila skladna tudi ob navedbi, da slovenska RKC sicer zagovarja tudi žensko kontracepcijo, saj jo uporablja kar 98% njih vernic, a le, v kolikor jim moški dovoli uporabo le te.

Distancirali pa so se od vsakršne povezave s predvajanim filmom na frančiškanski cerkvi v Ljubljani, saj da preveč odkrito namiguje na odvračanje žensk od splava, kar spet ni skladno s sodobno doktrino RKC, nenazadnje je ženski splav globoko zakoreninjen v 2000 letni zgodovini RKC, kar so že in še vedno dokazujejo tudi številna arheološka izkopavanja tisočerih okostij dojenčkov v notranjostih in neposrednih okolicah cerkva in samostanov. “To so pač znana dejstva“, v povzetek doda Strehovec.

Da obstajajo utemeljeni razlogi podpore slovenske RKC ženski kontracepciji in splavu, pa je razložil teolog Ivan Štuhec :

Skladno z znanstvenimi raziskavami naše Cerkve smo prišli do zaključkov, da obstaja med kontracepcijo in splavom vzročna povezanost z odhodom v Raj. Do tega zaključka smo prišli na zadnji konferenci vsled zelo goreče debate o tem, kdo vse je primeren za vstop v Raj.

Nekateri so sicer še kar konzervativno vztrajali, da mora ostati vstop v Raj omogočen zgolj krščenim, čemur smo teologi in laiki sodobnih nazorov odločno nasprotovali.

Na koncu smo sklenili kompromis iz našega osnovnega vodila, da “Bog je ljubezen”, njegovo naročje polno milosti pa sprejema tudi vse tiste, ki so svoje življenje zaključili še pred krstom. Tako smo prišli do zaključka, da sta v bistvu najhitrejša pot od moškega moda do Raja ravno kontracepcija in splav“.

Pred zaključkom so se govorci dotaknili tudi nedavnega vikend kongresa forenzične ginekologije i perinatologije pod naslovom “Nisem ginekolog, a lahko pogledam”, katerega je slovenska RKC izpeljala na srečanju mladih v Stični.

Na tem našem kongresu smo sprejeli sklep, da bo naša Cerkev od 1. januarja 2017 dalje Slovenkam brezplačno delila kontracepcijo. V poskusnem obdobju do tega datuma smo že začeli deliti jutranje tabletke po mesenem užitku šolskim sestram Notre Dame, Misijonarkam ljubezni, Zdravi Atmosferi, Ženskemu lobiju Slovenije, ter najbolj predanim vernicam.

Prav tako pa bo naša Cerkev poslej omogočala slovenskim ženskam sveti zakrament tudi v obliki ginekološkega pregleda, katere bomo izvajali v svojih ordinacijah.

Pred samim pregledom bo pacientka uživala z izbranim škofom ali nadškofom na večerji ob svečah, z menijem hostije in rdečega vina, ozračje pa bo začinila živa duhovna glasba skupine Nova zapoved.

V takšnem ozračju se bo pacientka sprostila in pristopila ginekološkemu oltarju, kjer ji bo (nad)škof poškropil vaginalni del s sveto vodo ob molitvi, nakar ji bo opravil zakrament ginekološkega pregleda.

Naročila že sprejemamo, čakalne vrste pa se že daljšajo, saj lahko vsak naš (nad)škof izpelje največ 3 – 4 zakramente dnevno. Delamo pa na izobraževanju lokalnih duhovnikov v obliki dvo dnevnega biblijskega tečaja, tako da bodo že v kratkem tudi oni lahko izvajali ta zakrament ginekološkega pregleda tudi v svojih župnijah“, je novo obliko prispevka slovenske RKC ženski emancipaciji razložil nadškof Stanislav Zore.

Kot je dodal Strehovec, bodo lokalni župniki na teh dvo dnevnih biblijskih tečajih podučeni tudi o vsem glede menstrualnega ciklusa, kakor tudi o ženski notranjosti v kateri se, kot Sončnem sistemu, organi vrtijo okoli popka v smeri urinega kazalca, vsled česar je najbolj ugoden čas za oploditev, ko so jajčniki v spodnjem kvadrantu.

Poleg tega pa bodo župniki usposobljeni tudi za odgovore na zahtevna vprašanja, kot so recimo “Ali namesto čokolade in sladkega v PMSu jesti hostije ?”, “Rada bi brezmadežno spočetje, obstaja priročnik ali vodič ?”, “Je dovolj umivati vibrator z navadnim milom ali mora biti antibakterijsko ?”, “Se bosta PAP test in HPV cepljenje izvajala pri vas ali dajete napotnico za Vatikan ?”, “Lahko ženska uporablja običajne vložke in tampone, ali le blagoslovljene ?”, “Obstaja hostija za dan potem ?”, ter “Kateri položaj spočetja priporočate paru brez službe, stanovanja, prihodkov in upanja ?”.

Don Marko M

splav-pravica-rkc-blog-don-marko-m

7 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “RKC podarja članicam Ženski lobi Slovenije in Zdrava atmosfera jutranje tabletke po mesenem užitku

 1. Ko je pa treba skrbet za froce so pa kar naenkrat zenske naravne mamice? Ce so otroki moski pol naj tut mi za njih skrbimo…

 2. V Nemciji ima vsak Drugi far otroka. Zenske Pa molcijo. Watikan Pa placuje visoke Elemente. CE Pa bom Jaz Po nesreci zanosila, je moja odlocitev, obdrzim Fötus Ali ne.

 3. Don Marketinški Muhec ne moreš biti toliko zloben niti skupaj z vsemi zlobneži, kolikor je ZdravaAtmosfera lahko dobra, da se vas usmili in vas ima za parodijce ups nismo rekli porodijce glede na to, da ritke nimajo maternice…. zato vi zgrešene tarče morate nujno nakladati o kontracepciji, drugače ne bi imeli denarja pod mizo a pravzaprav v bistvu frišnega mesa zase. Sicer dokler ste potuhnjeni vam gre a ko začnete kričati pa se vidi, da vam zmanjkuje svežega mesa, ki ga morate kupovati, zato kronično ponujate kontracepcijo, da bi prišli do denarja, ker brez njega se riti ne rentajo.
  Zato je nujno napasti Sveto Rimokatoliško Cerkev, da z milijardo laži prikrijete resnico o Dragemu Bogu a kako to delate?, tako, da bežite v seksipil podgan z imenom psevdonim in priimkom anonim …. anus falus konus, upamo da ni driska čeravno je drek, od vedno to ve narodni rek.
  Donček, prdec nikoli ni ozonček, čeprav zagreje brez sončnega žarka.

  Vsi Simpatizerji ZdraveAtmosfere, 12973-im se nam ponujaš in sprejemamo, da smo ti ogledala tvojega lastnega delovanja in ne se bat, lahko imaš dolg jezik ampak nimaš dovolj megabajtov gigabajtov terabajtov

 4. Zaradi njihove bistroumnosti imam težavo ločiti od kje naprej se “hecaš”
  Ali se tvoje avtorsko delo začne 6 odstavkov pred koncem s “Prav tako pa bo naša Cerkev poslej omogočala slovenskim ženskam sveti zakrament ….” ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.