Slovenski trgovci z novo ponudbo moškim spremljevalcem žensk med šopingiranjem – brezplačno zabavo…..

Sodoben svetovni trend skupinskih srečevanj po 20 in več moških pred posamezno trgovino ali avlah po nakupovalnih centrih, medtem ko njih ženske šopingirajo, je zajel tudi našo malo podalpsko. In, v glavnem zaostali, slovenski trgovci so prepoznali poslovno priložnost….

Po nekaj mesecih analiziranj so slovenski trgovci ugotovili, da pogled na “izgubljenivvesolju” ter “kojikuractukajdelam” videza moške, ki spremljajo svoje ženske na osvajalskih šoping pohodih, ni v noben ponos trgovcem, zato so složno sprožili vseslovensko trgovsko akcijo “Ko žen(sk)e ni doma”.

Projekt je poslej na voljo v vseh večjih trgovskih centrih po naši mali podalpski, rdeča nit pa nudenje polne zabave čakajočim moškim na svoje šoping ženske. Vse je usmerjeno v skupinsko dinamično moško druženje in tako bodo lahko uporabniki izbirali med raznimi tradicionalnimi športnimi aktivnostmi, kakor tudi sodobnimi digitalnimi vsebinami.

Tako se bodo poslej lahko moški, tudi redno turnirsko z bogatimi nagradami, pomerili med seboj v igrah ping pong, bočni pikado, namizni nogomet, namizna košarka, namizni vaterpolo, na voljo pa bodo tudi igralne konzole, XXL filmi v 7D tehnologiji, karaoke, nagradna kviza “Kam je izginil milijonar” ter “Poglej in pozabi”, kadilci imajo na voljo relaksacijsko dimno sobo, prav vsi sodelujoči moški pa si lahko neomejeno postrežejo z raznimi prigrizki in pijačami, med katerimi je tudi pivo.

In vso to novo zabavo ponujajo slovenski trgovci moškim čakalcem svojih žensk povsem – brezplačno. Da – brezplačno. A le pod pogojem, da njih ženska med šopingiranjem tudi dejansko kaj kupi v kateri od trgovin centra ali pa moški začeto igro zaključijo.

Po dobrem tednu, kar naši trgovci ponujajo akcijo “Ko žen(sk)e ni doma” moškim spremljevalcem žensk v šopingu, smo vprašali nekaj moških uporabnikov, kako so zadovoljni z uporabniško izkušnjo te nove trgovske ponudbe za moške.

Mario Zlom, 32, Koper, tehnik za izravnavo izkrivljenih odnosov :
Nad idejo sem bil navdušen, se odločil jo preizkustiti v praksi, imam mešane občutke. Z mojo žensko sem šopingiral celo popoldne po nakupovalnem centru, v 11ih trgovinah se je zadržala povprečno 20 minut.
Vsakič, ko je vstopila v drugo trgovino, sem začel igro “Star Wars Battlefront II” in tako 9x prišel največ do druge stopnje, kar je bilo zame že dovolj adrenalinsko, po zaključku šopingiranja moje ženske pa sem moral plačati še 30€, ker igre nisem zaključil. Mislim, da tole tako ne bo šlo, ali bom zamenjal igro, ali žensko…..”

Bine Hot, 26, Ljubljana, mediator zgodbe brez konca :
Moj Saško je skočil po japonske kroglice s prisesalno nogico. Sicer se je kmalu vrnil, ker se nama je mudilo sprobati novo igračko, a imel sem dovolj časa, da sem si okvirno ogledal to novo trgovsko ponudbo. Pohvalno. Športne igre se mi sicer zdijo pregrobe in mogoče v njih sodelujem, ko dodajo še gumitvist. Drugače pa res pohvalno, priporočam.”

Meho Mašala, 43, Kranj, direktor in lastnik podjetja “Ima se, može se” :
Reče men moja baba “pejt, greva u šoping”. Kaj češ, kar se mora ni debate. Ona tko šopingira po nakupovalnem centru, jest pa valda da probam tole noviteto. V 2eh urah sem izzval 6 moških kolegov na partijo ping ponga, 5 jih premagal, ludilo čisto.
Pol s ta 6im nažigava še finale za končnega zmagovalca, ko ti pride moja baba in v zadnjem setu, ko sem unmu mel za nabit samo še par top spinov, pa moja zmaga turnirja, in reče “Ajde Meho, idemo, tle nč zame”.

Kokr sm reku, kar se mora ni debate, plačat sem moru 20€ za uporabo mize in loparja, ker moja baba nč kupla. Dobra ideja trgovcev, sam mislm, da tistim, ki pridejo v finale ping ponga ne bi smel nč zaračunat uporabnine al vsaj kak popust dat tud če baba nč ne kupi.”

Po prvem tednu izvajanja projekta “Ko žen(sk)e ni doma”, so naši trgovci, kot pravijo, zelo zadovoljni in verjamejo v razcvet tega projekta, njih optimizma ni zmotil niti nesrečni dogodek, ko je v ljubljanskem nakupovalnem središču eden moških uporabnikov te nove storitve skoraj utonil v žaru borbe med igranjem namiznega vaterpola, rešila pa ga je mimoidoča z umetnim dihanjem.

Neljubi dogodki se pač dogajajo, v bodoče bomo poskrbeli za dodatno varnost udeležencev“, so ob bok temu dogodku še komentirali iz združenja slovenskih trgovcev in še dodali “Spoštovani moški – projekt “Ko žen(sk)e ni doma” je ustvarjen samo za vas, 7 dni v tednu, ne zamudite ga !“……

Don Marko M

2 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Slovenski trgovci z novo ponudbo moškim spremljevalcem žensk med šopingiranjem – brezplačno zabavo…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *