Jean-Claude Juncker o arbitražni sodbi : “Dragi Slovenci – Erjavec, Cerar in Pahor so lažnjivi kekci za odpis, kaj čakate”……

Leta, sploh zadnji meseci, konstantnih telebajsanj slovenskih parlamentarcev, ki so, predvsem s pomočjo nacionalne rtv, meglili, svinjali in poneumljali narod o svoji mega uspešnosti z arbitražnim sporazumom, so danes tudi dobila tudi dokončen epilog….

Po številnih prehodnih odhodih Cerarja v Bruselj, od koder se je vedno vračal z izjavo “EU nas povsem podpira pri arbitražnem sporazumu”, kar je uporabljal tudi Erjavec za svoje dimne zavese, je danes Bruselj obiskal tudi “oče” arbitražnega sporazuma predsednik Pahor.

In prejel finalni udarec direkt v čelo in to kar od EU vodilnega Junckerja, s katerim so naši parlamentarci, ministri, premier in predsednik stalno opletali, kako zelo čvrsto je pripravljen v imenu EU nudi pomoč Sloveniji glede arbitražne sodbe.

Eno pa je treba le priznati – Pahorjev obisk Bruslja in Junckerja, za razliko od Cerarjevih in Erjavčevih, ni bil zaman, ravno nasprotno – ravno zaradi tega Pahorjevega obiska je zdaj celi EU, Evropi in tudi svetu kristalno jasno, da se EU prav jebe za arbitražni sporazum. Končno je vse jasno…..

Minister Karl Erjavec v Bruslju 13.11.2017 :
Evropska komisija ves čas stoji na strani Slovenije, da je treba spoštovati arbitražne sodbe. Stvari gredo v pravo smer. Evropska komisija zagotovo ima vzvode, da lahko članico unije prisili k izvajanju zavez“…..

Premier Miro Cerar v Bruslju 13.11.2017 :
Evropska komisija bo v prihodnjih tednih pomagala zagotoviti izvajanje arbitražne odločbe. Predsednik EK-ja Jean-Claude Juncker mi je v Bruslju potrdil, da v komisiji resno mislijo s posredovanjem za zagotovitev izvajanja arbitražne odločbe o meji med Slovenijo in Hrvaško“….

Predsednik Borut Pahor v Bruslju 08.01.2018 :
Pogovor s predsednikom komisije Junckerjem je prinesel določen napredek v razumevanju odgovornosti in vloge Evropske komisije za implementacijo arbitražne sodbe o meji“….

Jean-Claude Juncker v Bruslju, stoječ ob bok Pahorju, 08.01.2018 :
Vprašanje arbitražne sodbe nikogar drugega (razen SLO in HR) ne zanima in nihče ne ve, za kaj sploh gre“…..

A v sklopu tega finala je Juncker lepo povedal tudi : ….”nikoli več si ne želim česa podobnega, preostala odprta vprašanja državnih mej v regiji Zahodnega Balkana bodoče države v bodoče reševale pred vstopom držav v unijo“……

Ali če ti izjavi Junckerja prevedemo v pogovorni jezik – Juncker je elegantno pojasnil, da ima poln penis kretenskih neomejeno omejenih lažnjivih v PMS politikov Balkana, s slovenskimi na čelu in da nobena preostala država bivše skupne SFRJ ne bo niti v sanjah postala članica EU, s Slovenijo in Hrvaško pa se bo EU ubadala le še toliko časa, da pobere kar je vrednega pobrati, potem pa brca v sedalo in zbogom….

Tako, Junckerjeva izjava je tudi sklepno dejanje stališča EU kar se tiče arbitražne odločbe med Slovenijo in Hrvaško, ki je očitno mrtva preden je zaživela, in zdaj državljanom naše male podalpske preostane le še, da kazensko obsodi(mo) Pahorja, Erjavca, Cerarja, janšo in vseh 90 parlamentarcev za veleizdajo domovine, še prej pa naj uredijo, da Slovenija dobi nazaj vse, kar je imela pred arbitražno sodbo, od izhoda na morje do ozemlja na kopnem, z našimi državljani vred na teh ozemljih, kar so nam tej vrli “osamosvojitveni” politiki zagonili. Tudi to….

Don Marko M

6 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Jean-Claude Juncker o arbitražni sodbi : “Dragi Slovenci – Erjavec, Cerar in Pahor so lažnjivi kekci za odpis, kaj čakate”……

  1. prav res kljukci,mene je prav sram,hodi v bruselj,na brezje naj gre povedat,grehe…..eden in drugi…poglejte face,prav tja spadajo….ritolizci…sami pa se ne znajo odločit,niti za wc,čejih tišči..tak priden narod so spravili ob živce ,ga skregali in mu onemogočili razvoj,poleg tega delajo vse proti njemu,proti tako poslušnemu narodu,kdaj se bomo zbudili in jih napodili….

  2. zanimivo je le, da si dodal link zgolj enega hrvaškega medija, ki je že itak nastrojen proti Plenkoviču tudi ko gre na wc, obenem pa je to tudi edini hrvaški medij, ki ni, očitno namerno, predstavil zgoraj navedenega citata Junckerja…..malo si razglej še ostale hrvaške medije, preden pišeš v množini…..

  3. Ko sem gledala včerajšnje slikavanje in objemanje Pahorja in Junkerja, se mi je slednji zdel zopet pijan…

  4. Dragica, pijan ali ne, Juncker je v bistvu načelen in govori skozi enako….za razliko teh naših krneki, ki se sprenevedajo in vsakič drugače šalabajzajo, pa pijani ali ne…..

  5. MA KAJ SODITI ! Obešalnike in VELEIZDAJALCE obesiti na Kongresnem trgu , saj so nam dokončno ZAGONILI 1/5 DRŽAVNEGA ozemlja in 320 tisoč SLOVENCEV prepustili na milost in nemilost USTAŠKI DRŽAVI !
    Tega bebavca BARBIKO smo PRAVOČASNO opozarjali KJE je meja in do kje sega SLOVENSKO OZEMLJE , a ta cepec se je vozil v ZAGREB na tečaj LIZANJA , namesto da bi branil slovensko ozemlje in od USTAŠEV zahteval naj vrnejo ukradeno !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *