SDS partija svečano odprla avtomatizirano pralnico in sušilnico za bankovce “OPERIZAME” na Trstenjakovi…..

Množičen in nič kaj prijazen odziv večine državljanov Slovenije ob razkritju, da je SDS partija s svojimi člani na povsem znanih krajih, ob znanih časih in na znane načine svojim lastniškim srbskim in slovenskim podjetjem posojala denar in si potem od svojih podjetij denar izposojala, da jim ga je lahko posodila in si ga izposodila, prehaja na višjo stopnjo….

Povsem normalno je, da so si v svojem srbskem in slovenskem podjetju, ki sicer poslujeta brez dobička, izposodili po 450.000 oz. 60.000 €, saj jim takšnega posojila ne bi odobrila nobena banka na svetu, poudarjajo iz SDS partije ob čemer dodajajo, da v njih podjetjih madžarski partnerji, ki z njimi sodelujejo tudi pri financiranju 2.tira, jamčijo pravilen pretok bankovcev, ko se le tej odpravljajo na integracijsko ekološki smurfing.

Gre za še en več nedopusten in sprevržen napad širše javnosti na zavedne Slovence naše partije in poskuse onemogočanja našega dela. Kot vemo, smo člani naše partije Slovenijo najprej osvobodili, nato osamosvojili in zaslužimo si polno spoštovanje, saj edini zagotavljamo, da bomo zavarovali Slovenijo pred vsakimi nezakonitimi, neustavnimi dejanji nepoklicanih“, je uvodoma na otvoritveni slovesnosti “OPERIZAME” spregovoril šef SDS partije Janez Janša.

Da bi zavarovali nadaljni napredek Slovenije, in utišali po nepotrebnem jezikave sodržavljane, so se namreč v SDS partiji odločili odpreti še eno legalno podjetje, tokrat avtomatizirano pralnico in sušilnico za bankovce “OPERIZAME”, v kletnih prostorih na Trstenjakovi v Ljubljani.

Kot je bilo predstavljeno na otvoritveni slovesnosti, v začetni fazi “OPERIZAME” sestavlja linija 20ih najsodobnejših pralno sušilnih strojev za bankovce, s posamezno kapaciteto do 50 kg na stroj, ki so uspešno prestali tovarniška testiranja pred namestitvijo v prostor in nadaljnim polnim obratovanjem.

Podrobnejšo obrazložitev namena odprtja avtomatizirane pralnice in sušilnice bankovcev “OPERIZAME”, je na otvoritveni slovesnosti predstavil partijski sekretar Marko Pogačnik :

Ročno pranje bankovcev je žal postalo preveč zamuden posel, pa tudi poraba vode in detergentov je previsoka. Ročno delo ima tudi svojo visoko ceno dela, ob čemer so nekateri nepoučeni zaposleni pralci, praviloma člani naše partije, oprane bankovce uporabljali tudi kot vlažilne robčke za brisanje po veliki potrebi.

Poskušali smo sicer pospešiti pranje tudi z aktivacijo članov naše partije z delom od doma, da so nam oprane bankovce dostavljali kot prostovoljne prispevke, a smo morali tudi ta postopek spremeniti, potem ko smo zalotili našega mladinskega partijca Mahniča, kako doma prižiga cigare “Tito&Castro” iz luksuzne omejene serije, narejene posebej za visoke člane naše partije, kar s temi opranimi in posušenimi bankovci. Težko je zaupati današnji mladini.

Skratka, prepočasi je šlo vse skupaj, pranje 123 milijona bankovcev pa vzame kar nekaj časa. Kot vidite pa so tudi slovenski organi pregona enotni, da ročno pranje in sušenje bankovcev ni rentabilno početje, zato smo se odločili modernizirati postopek in tako z veseljem predstavljamo “OPERIZAME”, prvo visoko tehnološko avtomatizirano pralnico in sušilnico za bankovce v Sloveniji.

Stopili smo v korak s časom, napredkom, ob bok največjim v EU na tem področju in tako suvereno razglašamo, da bo poslej naša SDS partija zavarovala Slovenijo. Tako nam Bog pomagal“.

Pralnica “OPERIZAME” bo obratovala vse dneve v tednu, od 0 – 24 ure, po veljavnem ceniku. Prvenstveno bo sicer namenjena pranju in sušenju bankovcev članov SDS partije, a, kot so poudarili na otvoritveni slovesnosti, jo bodo lahko uporabljali tudi v širši javnosti prikriti simpatizerji partije, ki se ne želijo javno izpostavljati, kot dodatno uslugo pranju in sušenju pa uvodoma ponujajo tudi likanje.

Don Marko M

2 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “SDS partija svečano odprla avtomatizirano pralnico in sušilnico za bankovce “OPERIZAME” na Trstenjakovi…..

  1. SDS odprla novo poslovalnico pranja denarja. S tem so mrežo pralnic razširili pi celi Sloveniji. Tudi izpostave na Madžarskem, Bosni, Avstriji in Avstraliji delajo s polno paro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *